21 gün sonunda regl kanaması olur diye biliyordum ama ben o kadar kullanamadım mideme zarar verdi 4 gün kullanıp bıraktım 2-3 gündür kullanmıyorum şu an da kanamam var reglim daha yeni bitti ne kanaması bu neden oluyor bilgisi olan var mı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu tip haplar aniden kesilmez ve uzun süre içilmez... Aniden kesince yan etki çok daha yoğun yaşanır öte yandan uzun süre kullanımı ciddi zarar verebilir... Ha ama bazı insanların midesi hassastır böyle ilaçlara eğer durum o ise de nexium veya metospasmly tarzı ilaçlar alabilir şuanki ağrı içinde gavis veya gaviscon ile rahatlama sağlaman mümkün
Regl düzensizliği de bununla ilgili erkenden bırakmanla bu tip ilaçları kullanırken doktorunla temas halinde olman gerek kesmen gerekirse de o bunu düzenler ya da dediğim gibi midene koruyucu verebilir kullanırken... Pek şaka haplar değil.. Dikkatli kullan 😇
Canim bunu doktorunla paylas burada kim nerden bilsin. Yanlis yonlendirirler vs. Daha yasmin hapinin ne ilaci oldugunu bilmiyorum sjsjshsbsbs
2 yil saglik okuyan burada bilge kesiliyor. Bak kizim biri doktor bile olsa. Senin bolumun jinekolog isi. Beyin cerrahi bile gelse bi sikm tecrubesi yoktur. kaldiki 2 sene saglik okuyanlar paramedik vs okuyanlar hic bisey bilmez. Adam ilacin adini bilmiyor ne icin kullandigini bilmiyor ama fikir uretiyor. Dikkat et sagligjni bu kadar basite alma. Bu tarz sorularini ozel doktor siteleri var. Ordan sorunu soruyorsun. O daldaki uzmanlar soruna yaniti maille atiyor.
Teşekkür ederim düşüncen için gittim doktora o da sağlık okuyan arkadaşla aynı şeyi söyledi problem yok
Tamam da benim demek istedigim dallar farkli yani kafana takilan saglik problemlerinde doktora gorunmen en mantiklisi. Peki ilactan dolayi mi sorun?
Evet kestiğimden dolayıymış
Ee peki bu ilaci surekli mi kullanmalisin?
Regl duzensizligi ne oluyo yani kadina verdigi rahatsizligi nedir
Elimdeki kutuyu bitirmem gerekiyormuş sonra düzene girecekmiş
Sen ne icin kesmistin ilaci yan etkisi mi cok 😕
burada saysam bitmez internetten bakabilirsin çok ciddi problemleri var
Bende çok mide bulantısı yaptı ona dayanamayıp kestim ama yanlış yapmışım daha beter oldu 😄
Yok ben senin icin sordum ya. Sonucta herkeste ayni yan etkileri olmaz. Sadece cokmu zorluyo katlanabilemezmiskn manasinda sormustum
Ya mide bulantisina katlanilir yine. Bas donmesi halsizlik vs yapiyo sandim. Kizim kanamadansa kusmayi tercih ederdim senin yerinde olsam sjsjsjsjs
Kanama olacağını bilsem bende kesinlikle kusmayı tercih ederdim ama haberim yoktu
regl duzensizligi dedikleri sey bumu. Yani surekli kanama mi oluyo 🙄
Hayır canım benim çok ağrım oluyor o yüzden kullanıyorum dkdnp
Sende duzensizlik yok yani. Regl donemin cok sancili geciyo diye ilac aliyisun.
Sey ya bi ignesi var galiba. Bi kiz arkadas vardi onunda cok sancili agrili geciyodu oda her ay gidiyodu igneye.
Evet benim de öyle her ay ağrı kesici yapacak bir şey yok bu tek şansım
Cok mu yogunsun. Tabiki ilac kesin cozum ise ve bi sure sonrada kullanmana gerek kalmicaksa ilac al. Artik kusup durqrsin. Forma girersin dicemde. Form'a hs atmis gelmissin sjsjsjssjsj
Görüldüğü üzere forma ihtiyacım yok evet 😄 başladık bakalım ne olacak
Hahaha aynen forma ihtiyacin yok. Yani aksine daha fazla zayiflik itici durur. Spor yapiyomusun?
Hayır yapmıyorum
Sana bir abi tavsiyesi baslamalisin. Formun iyi guzel. Sporla birlikte vucut hatlarin belirginlesicek. Yani daha kadinsi gorunus elde edersin. Ve anatomin buna elverisli. Yani alt yapin var.
Teşekkür ederim ama ben o işi beceremiyorum max 2 gün o yüzden kalsın
Hahahahaha delii ya. Ama spor oyle ya 3 haftalik alisma suresi var. Yeni baslayanlar zaten hep bu yuzden 2 3 gunde pes ediyor. Cunku ilk hafta cok feci agrilar oluyor kaslarda. Basamak bile cikamiyosun sjsjsjshs
Biz niye burdan konuşuyoruz 😄
Hahhahaa o benimde aklima geldi de. Abazalar bas bas bagiriyo sitede her pemveliye ozele gel dm gel diye sjsjsjs harbi burdan olmaz ozele gel diyenler devlet sirrimi paylasiyo 😂😂😂
Çok büyük sır söyleyemem
Iyi gel ozele bi sirda ben soylim sjssjsjjsjs
Söyle bakim
Burdan olmaz ozele gel sjsjs
Bu tür bazı ilaçlar buna sebep olabiliyor doktoruna görün bence değiştiri
Doktora gidecek zamanım yok kendim halletmem lazım
Bizimde başımıza geldi. Bişey olmuyor kadınsal hormonlarınla alakalı bir bayan eczacıyada sorabilirsin
Bazen uzuyor regl kanaması birde kullanım amacımız neydi
Adet düzensizliği için ama bu regl kanaması değil
nasıl bir şey anlatabilir misiniz kesik kesik mi lekelenme mi yoksa koyu mu rengi
Birden çok farklı sebep olabiliyor kanamanın
Hayır kesik kesik değil çok kanıyor çok feci de karın ağrısı var şu an
O halde ilacı kesitiginiz için öyle olmuş ben size söyleyeyim
Emin misin eczacı falan mısın ona göre özelden bi konuşsak
Olur tâbi ki sağlık okudum iki yıl sadece
O zaman bana yazabilir misin lütfen
Yazdım
21 günlük ilaç kullanımı sonrası ilaç bırakılır ve daha sonraki günlerde kanama başlar. Birkaç gün kullanmak da kanamaya sebeb olan kalınlaşma sonucu artış gösterebilir
Hapı bıraktığın için olabilir
Öyle bir durum var mı 21 gün sonunda kanama olur diye biliyordum çünkü ben 4 gün kullandım
Kısa süre kullanınca da olabilip
İlactan dolayidir. Fazla takma
Neden kullanıyorsun
Adet düzensizliği için
düzelmesi lazım
mesaj atarmısnn