Arkadaslar ben 12 yasimda sesler duymaya basladim. Evdeki dolaplarin acilip kapanmasi cam tırmalanmasi gibi gibi seyler. O zamanlar cin filmleri izliyordum. Musallat olduklarini dusundum. Cevsen falan yapildi taktim. Bunlar aralikli zamanlarda 5 sene kadar sürdü. 17 yasimdaykende benzeri bisey yasadim. Aslında arada sırada görsel seylerde görüyordum ama bu son gördüğüm inanılmaz bişeydi. Hala da inanasim gelmiyor. Erkek kardesimi bakicimizin evinden almaya gittim. Bakici kapıyı açtı. Ayakkabilarimi çıkarırken ablanin arkasindan gülerek kosan ablanin arkasına gecip onunla beraber gulerek beni iceri alan bi çocuk gördüm hatta gulumsedim. Üzerinde pembe örülü yelek vardı saçları kıvırcik sarı gozleri maviydi çok tatlı bi cocuktu. neyse iceri girdim oturdum. Bizim bakicinin baktigi her cocugu bilirim tanirim o cocugu ilk kez gorunce sordum. abla az onceki cocuk ne kadar tatliydi yeni mi geldi dedim kadin gozlerini belertip ne cocugu kizim dedi kapiyi beraber actiniz ya dedim sari sacli mavi gozlu cocuk dedim abla iyice sasirdi sessizce beni izledi once sonra evde senin kardesinden baska cocuk yok dedi bende sasirdim reddettim abla var ya iste beraber actiniz kapiyi falan dedim oda evi gezdirdi evi gezdigimizde o cocuk yoktu o gun yasadigim bu seyi hic bir sekilde unutamiyorum beni korkutmustu. Ama hastaneye gitmedim kimseye anlatmadim. Şu an 20 yasindayim ve hala bu olay kafami karistiriyor. Bu bir goz yanilmasimi halusilasyonmu bilmiyorum. Ama bildigim tek sey cocuk o kadar kanli canliydi ki Hala o evde bi cocuk olduguna inaniyorum. Sizofreni miyim bilmiyoru. Sizofreniler nasi halisulasyon goruyor onuda bilmiyorm. Çok zor bi hayat yasadim yalan yok. Insanlara güvenmiyorum çok şüpheciyim bu yuzden. Arkadaş ortamim yok. Çünkü hepsi arkamdan konusuyor gibi hissediyorum. Kötülüğümu istiyolarmis gibi geliyordu bende zamnla soğudum. Arada öyle oturur kendi kendime konuşur kendi derdimi kendime anlatırım. Arkadaşlarımı hayal eder onlara anlatırım. Gerçek hayatta anlatacak kadar güvenmediğim için. Sizce ben normal değilmiyim? Aramız da böyle olanlar yok mu? Herkes evinde bi parça böyle degilmi mesela bunu öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
( 16 yaşımda psikiyatriye gittim ancak bu olayları anlatmadım. Genel hayatımı anlattım ve bana ağır depresyon ilacı verdi doktor. Ancak kullanmadım.)
( 16 yaşımda psikiyatriye gittim ancak bu olayları anlatmadım. Genel hayatımı anlattım ve bana ağır depresyon ilacı verdi doktor. Ancak kullanmadım.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer