Güncellemeler
+1 yıl
Psikolojik problemlerim de olduğu için anlamıyorum artık psikolojik mi fizyolojik mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Vertigo olabilir
Antidepresan kullanıyor ve almayı unuttuysan ondan olabilir
Antidepresan kullanmıyorum çok önceden bıraktım onu umarım psikolojiktir vertigo ne ciddi bir şey mi o bilmiyorum :(
Doktora gitmelisin. Vertigo kulak içinde olan kristallerin oynamasi
Vertigo yani baş donmesinin altında başka sebepler yatar kulak çınlaması göz kayması oluyor mu?
Oluyor mu emin değilim kulağım normalde de yatınca çınlar gözüm de kayıyor sanki. Kafam fırıldak gibi dönmüyor ama sanki sarsıntı hali var sürekli
Kulak içi tansiyonu kulak migreni veya kulak kristallerini oynatmis olabilirsin uzman bir doktora gorunmeni tavsiye ederim ciddi problemler dogurabilir
Bu kulak çınlaması bende de olmaya başladı bir bu eksikti kafayı yicem artık
@cnklc kardeşim sende geç olmadan bı kkb ye gorun erken teşhis ve tanı başlangıçta ki hastalığın kaybolmasında etkin rol oynar yoksa basit diye düşündüğümüz bu baş dönmesi ve sersemlik hissi yaşam kalitenizi çok düşürür
Reis kafayı yiyeceğim valla sinir hastası oldum son zamanlarda ailem arkadaşlar bile çok değiştin diyorlar en ufak bir şeye sinirleniyorum kafam sesi kaldırmıyor
@cnklc gürültülü ortam tiz seslerin rahatsızlığı beyaz ışık çok ışıklı ortamlar soğuk hava bunlar ugultunun şiddetini arttıran unsurlar. Ayrıca tuz çok tüketiyor musun
Tuz evet tüketiyorum stres ve ilaç yan etkisi ile oldu işin ilginc tarafi çınlama değil kan şırıltisi sesi bu pipetle meyve suyu içerken çıkan sesin aynısı mesela sessiz ortamda ses yok ama kafamı yastığa koyunca başlıyor nasıl bir illet anlamadim
Bu kulakla deengeyle alakalı bir problem endişelenme ama çok geç olmadan bir KBB ye gorun. Ya kristal kayması var ya da kulak içi migren oluşmuş kulağına basınç yapıyor
Randevu almaya çalışacağım ya da borç bulup özele gidicem reis böyle olmayacak çok teşekkür ederim
Bende de olmaya başladı Tümör filan olmasından şüpheleniyorum
Sanırım kulakla falan ilgili neyse yarın gideyim sabah bir doktora bakalım ne çıkar insallah psikolojiktir
Cinlamada oluyor bu son zamanlarda çok kişide olmaya başlamış doktor bir abime sormuştum binlerce kişi başvurmuş bu şikayetler ile ulan zaten stresli hayatımız var birde bu eklendi
bayıldığında gidersin
Yazmayın öyle seyler yav:(
kız git o zaman sağlık bekletmeye gelir mii
Geçmiş olsun mutlaka git
Daha önce oldumu hic
Oldu ara ara ama böyle günler süren bir durum olmadı. Dediğim gibi anksiyete/ panik atak da olduğu için psikolojik mi fizyolojik mi karışıyor. Stresten kaynaklı diye düşündüm en başta ama 4 gün sürünce bir acaba oldu yarın doktora gidicem sanırım geçmezse
Bence bir an önce git
Ciddi bisi değildir dimi tümör falan gibi :((
Bilemem, bilemezsin, bilemeyiz belkide 3 veya 4 tane doktora gideceksin
Kesınlıkle git
Ciddi bir şey midir ki tümör falan değildir ins:(
İnşallah
Belki
Gitmelisin.
Yoo ölmeyi bekle
Gdşhdşgdşgddgş vize haftası diye gitmedim yarın da geçmezse giderim artık bir acile
Metpamid at
doktora görun