Sağlık Üç gündür kabızlık sorunum var geçmiyor? 2024geldiyandık Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bişey lere üzüldüm kızdım Güncellemeler+1 yıl Gidip lama bulayım 😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Ahaha kaynanam bile aradı sıçtın mı diye 😂😂 ülke sorunu oldu Üç gündür kabızlık sorunum var geçmiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Prebiyotik al eczaneden Düzene koyar Göz ardı etme. Önemli bir konu 1 7 Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Ne zaman uzulsem bu sorunu yaşıyorum Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Yoğurt yesem acaba düzelir mi Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl Dene tabi. Süt içmek dah iyi olabilir. Neye üzüldün bu kadar Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Gereksiz bir insana Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Süt gaz yapar ya Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl Gereksiz insanı gsz gibi ararsın içinden işte Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Of ne bilim ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Powerade al şokdanAsit düzenleyiciAnında kesiyor 1 5 Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Ne ki o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzotonik sporcu içeceği Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Alkol veya başka şey var mı içinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl YokKesin geçirir bak25-30 TL bir şey Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Portakal yedim beyaz kısmıyla beraber biraz hafifledim yutkunamiyorum sanki boğazım da düğüm var Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eczaneden duphalac al 2-3 kaşık iç 1 19 Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Teşekkür ederim alcam sanırım biseyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinamekide çayıda faydalıdıd Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Aktarda bulursam alcam yarın teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günlük lif içeriği az şeyler yiyince kabızlık oluşuyor. Gün kurusu çok faydalı günlük lif ihtiyacı açısından Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Yedim yedim kayısı gün kurusu ananas zeytinyağı ben sinirlenince böyle oluyorum bu sene farkettim Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Bu sene yani geçen sene oldu😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben günlük tüketmek için faydalı olarak dedim Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Ekmek yemiyorum ki bı haftadır ekmek yemedim nerdeyse belki iki lokma pişi yedim bugün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekmek yazmadımki ben😅 Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Meyve ağırlıklı günü bitiriyorum kahve de içtim mantı yapmaz heralde dört kaşık bişey yedim bir parça tavuk yemisimdir o yani başka bişey de yemedim Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Yok dedin diye demedim kendi kendime düşünüyorum bı yandan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantıda çok yediysen yapabilir fakat sen uzun süre lif içerikli şeyler yememişsin demekki bir de aşırı çay kahvede kabız yapar. Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Sıkıntı yaptım ondan oldu farkındayım da ama bağırsak larda bişey var muhtemelen ona bı gidip baktircam Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Çay içmiyorum yirmi gündür kahve günde bir fincan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok hamur işi tüketimi, yumurta, patates bunların fazlası sebep olur Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Mantı da dört kaşık yedim oda ısrar ettiler ondan yedim kahvaltı ile duruyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir streste tetiklemiştir belkide Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Neyse artık sıçmak bile nimet miş hfjakakak😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha aynen😂😂 Yorumla
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eczaneden Dulco Soft almanızı tavsiye ederim. 0 8 Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl İlaç mi abi Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl İçiliyor baktım teşekkür ederim alcam sanırım Yorumla mutsuz_eşek +1 yıl Aynen. Çaya ya da meyve suyuna karıştırıp içiyorsun. Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Yarın artık nasıl sinirlendiysem ne kayısı ne zeytinyağı içtim fayda etmedi Yorumla mutsuz_eşek +1 yıl Geçmiş olsun. Dulco Soft bana iyi gelmişti. Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Evde olsun ne zaman kızcağım belli olmuyo😂 Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Teşekkürler Yorumla mutsuz_eşek +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aç karinla kuru kayısı ye hemen sicarsin 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Huzursuz bağırsak sendromun olabilir yüksek ihtimalle Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kahve ye 0 2 Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Kayısı yedim zeytinyağı içtim karnım çok şiş kusmak istemiyorum Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl Kahve kabızlığa bire bir Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 827 cevap paylaştı. Kuru kayısı 0 1 Yorumla 2024geldiyandık +1 yıl Yedim onu karşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Prebiyotik al eczaneden
Düzene koyar
Göz ardı etme. Önemli bir konu
Ne zaman uzulsem bu sorunu yaşıyorum
Yoğurt yesem acaba düzelir mi
Dene tabi. Süt içmek dah iyi olabilir. Neye üzüldün bu kadar
Gereksiz bir insana
Süt gaz yapar ya
Gereksiz insanı gsz gibi ararsın içinden işte
Of ne bilim ya
Powerade al şokdan
Asit düzenleyici
Anında kesiyor
Ne ki o
İzotonik sporcu içeceği
Alkol veya başka şey var mı içinde
Yok
Kesin geçirir bak
25-30 TL bir şey
Portakal yedim beyaz kısmıyla beraber biraz hafifledim yutkunamiyorum sanki boğazım da düğüm var
Eczaneden duphalac al 2-3 kaşık iç
Teşekkür ederim alcam sanırım biseyler
Sinamekide çayıda faydalıdıd
Aktarda bulursam alcam yarın teşekkür ederim
Günlük lif içeriği az şeyler yiyince kabızlık oluşuyor. Gün kurusu çok faydalı günlük lif ihtiyacı açısından
Yedim yedim kayısı gün kurusu ananas zeytinyağı ben sinirlenince böyle oluyorum bu sene farkettim
Bu sene yani geçen sene oldu😂
Yok ben günlük tüketmek için faydalı olarak dedim
Ekmek yemiyorum ki bı haftadır ekmek yemedim nerdeyse belki iki lokma pişi yedim bugün
Ekmek yazmadımki ben😅
Meyve ağırlıklı günü bitiriyorum kahve de içtim mantı yapmaz heralde dört kaşık bişey yedim bir parça tavuk yemisimdir o yani başka bişey de yemedim
Yok dedin diye demedim kendi kendime düşünüyorum bı yandan
Mantıda çok yediysen yapabilir fakat sen uzun süre lif içerikli şeyler yememişsin demekki bir de aşırı çay kahvede kabız yapar.
Sıkıntı yaptım ondan oldu farkındayım da ama bağırsak larda bişey var muhtemelen ona bı gidip baktircam
Çay içmiyorum yirmi gündür kahve günde bir fincan
Çok hamur işi tüketimi, yumurta, patates bunların fazlası sebep olur
Mantı da dört kaşık yedim oda ısrar ettiler ondan yedim kahvaltı ile duruyordum
Olabilir streste tetiklemiştir belkide
Neyse artık sıçmak bile nimet miş hfjakakak😂😂😂
Haha aynen😂😂
Eczaneden Dulco Soft almanızı tavsiye ederim.
İlaç mi abi
İçiliyor baktım teşekkür ederim alcam sanırım
Aynen. Çaya ya da meyve suyuna karıştırıp içiyorsun.
Yarın artık nasıl sinirlendiysem ne kayısı ne zeytinyağı içtim fayda etmedi
Geçmiş olsun. Dulco Soft bana iyi gelmişti.
Evde olsun ne zaman kızcağım belli olmuyo😂
Teşekkürler
Rica ederim.
Tuvalete gidiyonmu çok
Aç karinla kuru kayısı ye hemen sicarsin
Huzursuz bağırsak sendromun olabilir yüksek ihtimalle
Kahve ye
Kayısı yedim zeytinyağı içtim karnım çok şiş kusmak istemiyorum
Kahve kabızlığa bire bir
Kefir iç 5 saniyede atar
Kuru kayısı
Yedim onu karşim