Kemiğim ince nasıl gelişir?

Çocukluktan gelişme sorunları yaşadım büyüdüm ama kemiğim ince, spora yönlendirdi doktor ama aile hayatı çok iyi olmadığı için ve yorucu olduğu için, bıraktım tabi etkiledi kaslar falan ama toz falan kullanman lazım dediler salonda, iyiyde bu ürünler ne kadar fayda eder, benim en çok boyum kısa ve kemiğim ince bunlardan muzdaribim, bi arkadaş glutamin kullan dedi bana hani büyümem zor oldu dedim diye sadece glutaminle oluyor mu bu iş arkadaşlar, yoksa gelişmeye katkı sağlayacak ne varsa deneyecez mi, bide şu pandemide evde otura otura kas değil kilo aldım göbek bile oldu hiç estetik durmuyor, annem durmadan hamur işi yapıyor genellikle hamur işi yiyoruz geçen dedim et değil hep hamur yiyoruz anne, etin kilosu kaça sen biliyon mu dedi biliyom dedim, yani neyse hayat çok zor ve pahalı, zaten salondakilerde biri yok karbonhidrat alacan öbürü der protein toz kullanacan, birbirlerine bile öyle diyorlar kendi aralarında.. sizin fikriniz nedir bu durumlar için.. bu arada salon falanı bıraktım ya eve ekipman almayı düşünüyorum artık ama belki yine salona giderim kesin değil?
Kemiğim ince nasıl gelişir?