Arkadaşlar bugün lavaboya gittiğimde böyle bir durumlar karşılaştım. Afedersiniz idrar yerine kan geldi ve aynı şekilde popomdan da kan geldi. Reglime 12 gün var aşırı korktum neden böyle bir şey oldu anlamadım hiç ağrım da yoktu.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İkisinden birdrnt kan geldiğine. Emin misin, kabiz. Olduğun için orası kanadı sende. Onu. İki aytiy yerden geldi sanıyor olabilir misin
Hayır kabız da değildim eminim iki yerden de kan geldi şaşkınlıktan elim ayağım titredi
Çok garip bur durum doktora git ama öncesinde emin ol
Emindim gördüm yani gözlerimle. Arastirdim da ama baya korktum açıkçası
Korkma korkulacak bit durum yoktur.. Doktora git gaita ve idrar tahlili yapar ortaya. Çıkar sorun
Çok teşekkür ederim
Rica ederim, geçmiş olsun
Büyük ihtimalle enfeksiyondan kaynaklıdır iki taraftanda kan gelmemiştir vajinadan akan kan analada bulaşmıştır sen oradanda aktığını zannetmişsin.
Sanmıyorum. Popodan da geldiğine eminim.
bu ara çok stres yaptınmı ya da düştünmü darbe aldınmı
Düşmedim ama aşırı stresli bir hayatım var her dakikam kaos
Buda ister istemez etkilesede vücududunu yinede doktora görün akıntı devam ediyorsa.
tamam teşekkür ederim
İdrar rengi koyu muydu. Çay ya da kola renginde kahverengi. Yoksa kan rengi mi.
Yani popomdaki kan açıktı idrar da koyu kandı
Ailene söyle burada oyalanma. Bir devlet hastanesi aciline götürsünler. Orada kan - idrar tahlili filan yaparlar. Böbrek ultrasonuna bakılır. Olay şu an geçmiş olsa bile ne olduğunu bilmene yardım eder. Aklının bir köşesinde durur beslenmene filan ona göre dikkat edersin. Olaydan bir kaç gün geçtikten sonra nedenini anlayamazsın. Bu fırsatı değerlendir şimdi. Söz dinle hadi hadi.
İlk anneme soyledim adettir dedi hayır dedim daha 12 gün var. Bisi demedi götürmüyor da yani işim Allaha kaldı
Enfeksiyon vardır canım doktora gitmelisin
Teşekkür ederim enfeksiyon neyden kaynaklıdır araştırdım internette biraz dikkate alınması gereken bir şeymiş kanserden bile bahsediyor mazallah
Sana tavsiyem netten çok araştırma yapma çok korkarsın en garantisi doktor enfeksiyon da bir çok şeyden olabilir canım ama açık açık burdan soyoemeyim şimdi özeline girer
Dediğim gibi ihtimal etme git doktora bir çok şey etki eder ama genelde enfeksiyon oluyor eğer kabızlık büyük abdest yapamama gibi bir sorunun yoksa zorlanmiyorsan yaparken
Kabız değildim hiç ağrım da yoktu. Ve ayrıca hiç ilişkiye falan da girmedim.
Anladım dediğim gibi o halde enfeksiyon riski yüksek ihtimal idrar yollarında falan sorun olabilir şimdi çok bişey diyemiyorum
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim tatlım
İçine daha önce bir şey soktunmu ya da ilişkiye girdinmi
Hayır hiç ilişkiye girmedim. Hic bir sorunum yoktu. Kabiz falan da değildim
Erken adet oldun diyeceğimde 12 gün daha çok zamanın varmış bence doktora gitmelisin
Yok reglime var daha eminim
İnternette yazılanlara inanma sakın parmağını kesse kanser teşhisi koyarlar belkide mastürbasyon yaparken farketmeden tahriş olmuştur.
Ne alaka ama popodan kan geldi.
Ben ihtimalleri söylüyorum sadece burada kimse gerçekten ne olduğunu bilemez sadece ihtimaller yazılır belkide popondan gelen kan vajinaya bulaştı içine girdi ve sen tuvaletini yaparken kanlı aktı o yüzden.
Hayır normal peceteyi aldım popoma doğru bir baktım kan ikisi ayrıydı eminim
İkisinin aynı zamanda olması çok ilginç belkide strese bağlıdır uzak bir ihtimalde olsa var öyle bir durum.
hadi bakalim abla oldun artik her ay gelicek
Jdjdjdjd ne alaka anlamadım 😂
regl diyoruz ona ablacim regl olmussun
Ben 21 yaşımdayım ve ztn regl her ay görüyorum soruya bakarsanız 12 gün var reglime yazmışım 😂
stresten olur dogum kontrol hapi kullandiysan ondan olur havalardan olur erken olmussun
Ablam konuya sadece başına bakıp bodoslama dalmış 😊😊
evet teseekulrer
Ne doğum hapı Allah aşkına bakireyim ben Allahım 😂😅
bir tek onun kullanilmiyot
Rota virüsü olabilir doktora git
Rota virüsü ne?
Bir çeşit enfeksiyon
taş olabilir
kakan kanlı mıydı?
Evet
kanka mide kanaması vs vs birçok sorun olaiblir vakit kaybetmeden hastaneye gitmelisin. ciddi bir durumdur.
Anneme söyledim tinlamadi bile :)) hastaneye gitmem için düşüp bayilmam gerekiyor onlara göre
akrabamda aynı durum oldu iki ünite de kan verdiler kanı da eksilmiş.
Hı neyden kaynaklıymış peki söylemişler miydi
mide kanaması dediler. kanlı kaka olunca hastaneye gitti ve mide kanaması çıktı.
Anladım