Bunun nedeni ne olabilir acaba idrar yaparken pıhtı şeklinde az az kan geliyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sanırım son aylarında sin artık ve bu durum çok normal ve 3 gün devam eder sonra gecer bu durum herkeste değişiklik gösterir hastaneye gitsende bir sürü tahlil yapılıp geri gonderilirsin
Yok 6. Haftamdayim
Bir buçuk aylık yani bir doktora gözükmelisin enfeksiyon var mı yok. u kontörle gidiyorsun dur zaten ilk 3 ayda olması normal değil korkma kendine stres yaratma ama muane olman gerekli belkide muane ettiklerinde ki ediyorlar bu durumda bir zedelenme veya tahriş olabilir içeride
Son haftalarda görülebilir bebeğin hareketleri yerinde ise korkma ama 6 cı haftada ihtimal olarak tahriş değilse ürkütmek istemem bir doktora gözükebilirsin acil şekilde
Dün doktordaydım kese etrafında kanama gözükmüyor bebegin kalp atışlarını da duyduk ilaç yazdı lekelenmem var diye şimdi de boyle oldu anlamadım ya
Alttan muane etti mi Progestan verdi mi
Normal karından yaptı progestan kullanıyorum Şu an zaten nedense o ilaçtan sonra geldi boyle
Kese etrafında kanama vs bakmıştır yani anlamadım bu durumu fakat kan değilde enfeksiyon köyü renkli olabilir
Progestan yapmaz ama tutunması için vermiş düşük tehlikesini ortadan kaldırmak için fakat o ilaç yan etki yapmış olabilir tekrar gitmeni öneririm İlk 3 ayda lekelenme yani reglinuderine görme durumun olabilir bazı durumlarda hafif lekelenme olur buda normaldir ama kan hiç iyiye değil
Suda olabilir reglin olduğu için lekelenme vs üzerine regli görebilir bazı kadınlar bu durumdan da olabilir tekrar bugün git ve durumu anlat bence bir şey yok ise için rahat eder hiç yoktansa stres sakın yapma kendine
Mesleğiniz ne sizin
Ya zaten tam adet donemimdeyim ondan da şüpheleniyorum bilmiyorum ya şu an doktora da gidemem 5inde gidicem çok uzak
Bu durumları iyi biliyorum ben ticaret yapıyorum fakat dediğim gibi regli döneminde isen egerki adet oluyorsundir bu durumda 7 gün sürmez 3 gün devam eder biter zaten Nişan değil yani oda belli extra başka bir ilaç kullanmiyorsun değil mi birde kendini dinlendir derim stres çocuğa yansır sen ne yaşarsan oda yaşar onun için Progestan kullanımını asla bırakma ilaçtan değilde adet döngüsü şaşmış olabilir
Birde içini rahatlatayim senin
Bir de folik asit kullanıyorum bende progestani bırakmayı düşünüyordum acaba o mu yapıyor diye
Siz cok iyi geldiniz ya gerçekten Allah razı olsun sizden
Sanırım ilk kullanışın değil mi Progestan yani aldıktan sonra başladı bu durum değil mi folik asite devam et bırakma
Estafurullah sizdende Allah razı olsun
Evet ilk kullanışım ilk gebeliğim
Egerki ilk aldığın da başladı ise Gebelik 6-8 haftalar arasındayken ise yumurtalıkların dan salgılanan Progestan hormonunun hormonunun salgısının bebeğe devir edilmesi esnasında bir "plasental shift (devir teslim) kanaması" görülebilir. Sıklıkla ağrısız ve hafif olan bu kanama anne adayının panik olmasına neden oluyor zaten ama korkacak bir şey yok
Bu yazıyı görmüştüm teşekkür ederim
Buda zaten 3 gün vs sürebilir ama herhangi bir şekilde korkacagin bir şey yok ilk kullanımda başlamış çünkü nadirde olsa bu durum olur
Hayırlısıyla büyüseydi insallah ya cok istiyoruz Rabbim insallah nasip eder
Birde su tüketmeyi ihmal etme zaten sen ne kadar stres yapar isen o kadar çok bebekte etkilenir aman sakın hatta dertleri kenara bırak yavrumu düşün
Elbette büyüyecek hshshs hele ki biraz zaman geçsin 34 cü haftalarda konuşunca tekmeler atacak daha ohooo hayırlısı ile inşallah kucağınıza inşallah alacaksınız Allah sana sağlık sıhhat versin ki sende çocuğuna iyi bakasin ilk önce kendini düşün çocuğun için rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim iyi ki varsiniz 🙏🙏🙏
Rica ederim ve eşin ile konuş sohbet et biraz erkekler eşleri hamile olunca soğuk gibi olurlar onun desteği ile sen daha çok iyi olursun çünkü kadın kendini eşlik hisseder hamilelikte duygu değişimleri falan bunları biz erkekler çok geç anlarız onun için konuş onunla da canın skildiginda yazabilirsin sakın içine atma çok önemli bir ve hassasiyet döneminde son Allah bir avazda kurtarsın sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah. Eşim de askeri personel yanımda degil o yüzden sürekli gidemiyorum hastaneye yoksa gidicem de anne baba olsa da sürekli söyleyemiyor insan bana dua edin olur mu ♥️
Elbetteki ederim bu duruma üzüldüm yanlız ve tek başına bunlarla mücadele etmek zor olsa gerek çünkü anne baba ne kadarda olsa özel ve söylenmez şeyler götürün de diyemezsin elbette istediğin zaman yaz stres yapma soyleyemesende onlara çok güçlü olduğunu bil
Çok ama çok teşekkür ederim
Rica ederim
İdrardan olduğuna emin misin? Vajina girişinden çıkıyor olmasın?
Bilmiyorum sadece idrarımı yaparken goruyorum
Çamaşırda lekelenme falan olmuyor mu? Daha yeniyse düşük ihtimalin var gibi doktora görünsen iyi olur
Hafif lekelenmem oldu gittim doktora
İlaç falan?
Progestan verdi
Hmm yine bi görün derim ya pıhtılar halinde geliyor diyosun
Doktora gitmelisin bir an önce
düşk tehlikesi olabilir
Hafif lekelenmem oldu 6. Haftamdayim doktora gittim bebek iyi gözüküyor kanama alanı da gözükmüyor dedi kalp atışını da duyduk yine de progestan verdi ama şimdi de idrarımı yaparken küçük kan geliyor
Bugün bendede aynı şey oldu6. Haftadayim 3 gündür kırmızı kahverengi kanamalar geliyor idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilaç verdi yolladı
Düşük yaptim maalesef