Sözde muayene yöntemi rektal tuse bulan kim?

beş sene önce özel muayenesi olan (Ruhunu si.. tiğimin or.. ospu çocuğu) prof dr... a gitmiştim şikayetlerimi anlattıktan sonra muayene odasına geçtik doktor biliyorsundur parmakla makattan prostat muayenesi yapıyorum dedi evet hocam biliyorum yaptırmak istemiyorum dedim doktor ne var bunda acıtmayacak yaptırmak istemiyorum dedim doktor muayene etmeden nasıl olacak muayene edin hocam ama rektal tuşe istemiyorum doktor tamam o zaman geç bakalım indir evir çevir mıncıkla muayene bitti tekrar ofis kısmına geçtik kağıda bazı tahliller ve ultrason yazdı hocam ultrason yerine uygun ise emar yazar mısınız dedim doktor senin diğer hastalardan ne özelliğin var muayenede olmadın dedi (götümü parmaklayamadığı için içine oturdu) özellik mi dediniz hocam dedim ne demek istediğinizi anlamadım dedim cevap yok bir kaç kere daha sordum cevap yok rektal tuşe muayenesini yaptırmamak özellik oluyor ise yapmak istediğiniz muayene hoş bir durum değil kabul ediyor musunuz dedim cevap yok ben sizler için cevap yazıyorum doktorda farkında bu ve buna benzeyen sözde muayene yöntemi namussuzluğun dik alasıdır siz siz olun g... nüzü parmak attırmayın benden sizlere tavsiye.
Sözde muayene yöntemi rektal tuse bulan kim?