Kedim 6. gününde iştahsız zorla yediriyorum muhtemelen viral enfeksiyon yani FIP var. iyileşir mi?

minnoşumun üstüne mont örttüm, montun tüylü yerini niye içine getirmiyon diye sorabilirsin maalesef öyle yapınca kalkıp montun üstüne yatıyor sıcak olduktan sonra da mont üstünden kalkmak istemiyor ben de tekrar kaldırmasın diye kalan tarafını tersine çevirip üzerine örttüm.

şu an 5 veya 6. günü ve halen yaşıyor. önce sarılıktan şüphelenip karaciğer hasarını önleyen devedikeni ekstraktı silimarin zorla ilk verdiğimde kendine gelmişti hareketlenip sürtünmüştü az da olsa bişeyler yemişti ama sonra yine iştahsızlandı ondan sonra viral enfeksiyon oldugunu anladım. ciğerin içine çinko takviye gömüp zorla yedirdikçe hemen uyuyor ve kendine öyle geliyor muhtemelen gençlik hastalıgı/FIP denen viral enfeksiyon var çinko virüs çoğalmasını engelliyor bu hastalıgın tek çaresi çinko. 2 yıl önce sık sık çinko takviye vererek aynı durumda olan 2 kedimi bu metodla 4-5 günde kurtarmıştım bakalım bu da kurtulacak mı?

mont enerji kaybını baya önlüyor üstüne gelen tarafa dokundugumda iç yüzeyi sımsıcak. örtmesem demek ki boşa enerji harcıycak. güzel ısı izalasyonu saglıyor.

ben bunu veterinere götürsem antibiyotiği vurcak parasını alcak yasarsa ben şifa verdim ölürse ecel geldi diycek halbuki FİPin tedavisinin olmadıgını bilim zaten söylüyor 😂 ve FIPli kedilerin çoğu ölüyor zaten çaresi yok diyolar vetenirler. ee o zaman niye antibiyotik vuruyon birader. gerek yok ben çinko ile zaten 2 kedimi önceleri iyileştirdim...
Kedim 6. gününde iştahsız zorla yediriyorum muhtemelen viral enfeksiyon yani FIP var. iyileşir mi?