Her kombini denedim, her açıdan çekildim her pozu verdim. Kıyafete çok para vermedim ama yine de kendi çapımda çabaladım bir şeyler için. Hâlâ değişmiyor... Gerçekten olmuyor yani. Çirkinsen hep çirkinsin. Düşündüm ki "-ulan belki sıkıntı vücudumdadır?". 10 kilo fazlalığım var sadece ve versem de aynı kalacağım en azından kas yaparsam belki gerçekten düzelirim
Öneri demiyorum ama giyim tarzını beğendiğin birinden ilham al bazı kızlar keko sever mesela o tarz kızlardan öneri aldıysam sonucun mutlu etmemesi gayet normal
Bol pantolon aldım yenilerde mesela, bir de bol kesim tshirtlerden aldim biraz. Beyaz spor ayakkabi aldim ama bol giydikçe daha da kilolu gözüktüğümü farkettim. Ayrıca yan profilden ultra çirkinim... Bunun sebebi kafamin arkasi düz (çocukken düz yatırdıklari için sürekli, Palagiosefali yani düz kafa sendromu olarak geciyo), jinekomastim var göğüste yaglanma olarak geçiyo, burun kemiğim var baba yadigarı yüz yapım "Hint siyasi lideri ve yazarı Gandi'ye benziyor", ten rengim de esmer böyle tam tipsizim yani tam anlamiyla
Kıyamam ya konuşup görüştüğün kişilere yan profilden bakmayı yasakla o zaman ayrıca çok bol, salaş kıyafetler hoş görünmüyor hem 10 kilo fazlam vardır yazmışsın onu da küçümseme gerçekten çok fark eder
Yasakla derken ironi mi yaptin anlamadim? Konuşmayi bu şekilde çekeceksen hiç yazmasaydin keşke yani ya düzgünce konuş ya da hiç konuşma. Şuanda ironiyi kaldıracak durumda değilim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kardeşim seni olduğun gibi seven birini bulmalısın vitrine değil iklime gelmeli
Agam öyle birisi kaldı mı be
Kalmıştır herkes bir değil
Çok aşağılıyorlar tipsiz insanları be, bakımlı olsa da olmasa da
Onu yapanla sohbete devam etmen kendine saygısızlık
Kas değil de bence önce kıyafetle başla tarz oluşturmak gerçekten değiştirebilir ayrıca Efe bu resimde bile tipsiz değil 🥺
Tarz oluşturmayı cok denedim ya ama yine de ya ben beceremiyorum ya da olmuyor
Özelden atabilir miyim fotoğrafimi
yok mu giyim tarzını beğendiğin biri? İlham alarak uygun kıyafetler bul birleştir biraz kopya sadece adsgshfjf
Ya bir sürü insandan yardim aldim özellikle de kızlardan
Öneri demiyorum ama giyim tarzını beğendiğin birinden ilham al bazı kızlar keko sever mesela o tarz kızlardan öneri aldıysam sonucun mutlu etmemesi gayet normal
Bol pantolon aldım yenilerde mesela, bir de bol kesim tshirtlerden aldim biraz. Beyaz spor ayakkabi aldim ama bol giydikçe daha da kilolu gözüktüğümü farkettim. Ayrıca yan profilden ultra çirkinim... Bunun sebebi kafamin arkasi düz (çocukken düz yatırdıklari için sürekli, Palagiosefali yani düz kafa sendromu olarak geciyo), jinekomastim var göğüste yaglanma olarak geçiyo, burun kemiğim var baba yadigarı yüz yapım "Hint siyasi lideri ve yazarı Gandi'ye benziyor", ten rengim de esmer böyle tam tipsizim yani tam anlamiyla
Kıyamam ya konuşup görüştüğün kişilere yan profilden bakmayı yasakla o zaman ayrıca çok bol, salaş kıyafetler hoş görünmüyor hem 10 kilo fazlam vardır yazmışsın onu da küçümseme gerçekten çok fark eder
Yasakla derken ironi mi yaptin anlamadim? Konuşmayi bu şekilde çekeceksen hiç yazmasaydin keşke yani ya düzgünce konuş ya da hiç konuşma. Şuanda ironiyi kaldıracak durumda değilim...
Regl misin ya neyse bye
Kızlardan bu yüzden nefret ediyorum işte
aa efe aydal ama çarpılmış gibi duruyor
Evet biraz şsmdwşmf
Efe Aydalda ayrı bir klas adam ama.
Tabi olm
Ateist biri vardi bu o degil mi ya sjhssj
Evet wldmaşdm Efe aydal bu
Aha kâfir vatan haini Cehapeli ateist ayyaş Efe
Zamlarda boğulurken bunlari söyleyebilmen şaşırtıcı insanoğlu
:)
Kral bu adam ya