Savaştan ziyade nüfusunun yüzde 70ten fazla. MRna denen DNA değişimi Formülü alan insanımız önünüzde ki 2-3 yıl içinde. Neler yaşayacağıdır.. tüm dünya insanlarını büyük sıfırlama adı altında önce 2025 sonra 2030 a hazırlarken bu insanlığımız neler yaşıcak.. hala bu sıvıların üstelik 3-4 doz vurulmasının sağlıklamı alakalı sanıyorsunuz. Bir yandan süper iletken olan grafenli bedenler, bir yandan gökyüzünde starlink ile bu bedenlere gelecek sinyaller
sonuç Metaverse düşmüş köleler..
söylemleri nee?
”hiç bir şeyiniz olmayacak ama çok mutlu olacaksınız”
kulağa ne hoş geliyor dimi. bu sıvıyı olanlara önerim hacamattır. Bir nebze de olsa vücudu bu pislikten temizlemektir. artık oyunları peş peşe gelecek.. yeni oyun yeni etap..
sonuç Metaverse düşmüş köleler..
söylemleri nee?
”hiç bir şeyiniz olmayacak ama çok mutlu olacaksınız”
kulağa ne hoş geliyor dimi. bu sıvıyı olanlara önerim hacamattır. Bir nebze de olsa vücudu bu pislikten temizlemektir. artık oyunları peş peşe gelecek.. yeni oyun yeni etap..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşıları dünyanın en büyük 2. Ilaç şirketi Pfizer üretiyor, hasta olduğunda kullandığın ilaçlarıda Pfizer-Roche-Bayer üçgeni üretiyor.
mRNA aşılar, Cas9 değil ki DNA'dan gen ekleme çıkarma yapsınlar.
Maalesef İsveç’te bilimsel makalede bu yayınlandı. nükleodidlerin modifiyee olduğu belli oldu. Ülkemizde bile kabul edildi.
Siz sanırım 3 doz oldunuz..
Şili devleti anayasasına mutant yasası ekledi.. film gibi dimi. evet mutant yasası yani onları koruma yasası. Haklarını koruma yasası. iki yıldır bilimsel makale okuma ile ana akım medyanın boş olduğunu gördüm.. maalesef olay sağlıkla alakası yok..
Ayrıca aşıyı Pfizer ismi ile biontech üretiyor geçmişi 15 yıl bile olmayan bi firma üretiyor.. adamın teki çıkıyor. Bir senede sayılı zenginler arasına giriyor.
Aşılar Virüsün Genetik kodlarını içeren ve tek zincirli biyomolekül olan mRNA'ya etki ediyor.
DNA'dan direkt gen ekleme çıkartma veya değiştirme işlemi yapılabilmesi için CAS9 proteini kullanılması gerekiyor.
Uzatmıcam size. Parol hapını bile parayla satan sistem sana 20 dolarlık aşıyı hemde 3-4-5 dozla bedava verirken senin sağlığını düşünüyordu dimi..
Aşılar bedava verilmiyor, devlet satın almak zorunda böyle salgın hastalık durumunda.
Aşıları senin adına Sağlık Bakanlığı satın alıp sana bedava sağlıyor, Pfizer Covid-19 Vaccine mesajcı RNA ile virüsün genetik kodlarını RNAya taşıyıp virüse karşı bağışıklık kazanmanı amaçlar.
Eğer aşı ile DNA değiştirilebilseydi şuanda Gen değiştirme teknolojisi tedavisi görmek için sırada bekleyen binlerce insan var, bunlar bu aşıyı vurulurdu etki ederdi.
Cas9 Proteini olmadan DNA üzerinde işlem yapamazsın, gen değiştirme tedavisinin masrafıda 80 bin ile 500 bin dolar arasında onu kimse sana bedava sağlamaz.
Aynı devlet bana parol vermiyor diyorum sen bakanlık diyosun. Bu neye benziyor biliyomusun yağmurda bana şemsiye lazım onu parayla veriyor ama yazın için bana güneş kremi veriyor bedava.. neyse siz tv ye ikna olmuşsunuz. yapacak bi şey yok sürecin sonuna geldik aşısız safkanlar çok az kaldı zaten siz bol sıvılı bi şekildesiniz.. zaten dediklerine göre 3 aya düştü aşı etkinliği. Yani 3 ay geçtiyse siz de aşısız sayılıyorsunuz artık bizde. Fark ise sizin vücutta olan yabancı maddeler..
Parol çünkü kullanılması zorunlu olan bir ilaç değil, Devletler salgın virüs durumunda tedavi ne ise ilaç ya da aşı bunu satın alıp halklarına ücretsiz temin etmek zorundalar.
Eğer senin dediğin gibi mesajcı RNA ile DNA değiştiriliyor olsaydı benim dedemde Atopik dermatit var FLG geninin mutasyona uğraması sonucu oluşmuştu, dedem 4 doz Pfizer aşısı oldu ve böyle bir durumda FLG geninin mutasyonundan kurtulup Atopik Dermatit hastalığının sona ermesi gerekirdi.
Senin bahsettiğin DNAdaki genleri değiştirme olayını Cas9 proteini olmadam yapmaları mümkün değil, DNAda gen ekleme çıkarma yapmaları için Moleküler makas CAS9 Proteinini kullanıp vektörlerle yeni geni yerine koymaları gerekiyor.
Bu tedavinin masrafıda 80-500 bin dolar arasında ve bunu kimse sana bedava asla sağlamaz.
Sezen Aksu ne demiş
Zaman sadece birazcık zaman..
Daha gen değişimine gelmeden buna dayanamayanlarda başlayan kalp krizleri
Minik minik pıhtı atmacıkları
Miyokardıtler vücutta lekeler.. bunlarda yalan dimi
Tamam abi ya haklısın.
Adamlar bedavaya gen değiştiriyor ama he hikmetse SMAlı aileler çocuklarının gen tedavisi görmeleri için sosyal medyada yardım kampanyaları başlatıyorlar, aynı şekilde Kanser ve LÖSEMI hastalarıda.
Oysa ki adamlar bedavaya tek bir aşı ile DNA değiştiriyor iken..
Tamam işte her şey sağlık salgına bak iki yıldır. Kaç kişi enfekte olmuş kaç kişi ölmüş.. ve kaç milyar sıvılanmış.. siz netten makale okuyun. Bilimsel makale ile.. köpek gibi aşılanacaksınız diyen doktoru aşı olmayana hayat yok diyenleri savunun.. zihniyet çökmüş..
Yaptığın açıklamalarla mantık hatası var.
Diyorsun ki Mesajcı RNA ile DNA üzerinde değişiklik yapıyorlar bende diyorumki madem öyle o zaman neden SMA, Kanser ve Lösemi hastaları bedavaya bu aşıyı vurulmak varken sosyal medyada gen değiştirme tedavisi görmek için yardım kampanyası başlatıyorlar? Kafadan sorunlumu bu insanlar?
Dayı çok içmişin. Azalt zararlı.
Siz ana akım medyayı izlemeye devam edin küçük hanım. tahminim sizde 2-3 dozlusunuz.
-tabi korku pompası büyüktü hak veriyorum
Ancak doktorlar amelıyat yapacak hastaya Bile aşısız kan ararken.
Mevcut sistem en basit parol ilacını bile sana bedava vermezken 20 dolarlık sıvıyı 3-4-5 dozlu şekilde sana bedava verirken sen bunların arkasında ne yattığını düşünemezsin küçük hanım neyse.. sen tv de korku pompası yemeye devam et tatlım. 2-3 yıl sonrası dünya nereye evrilecek acaba. Allahım ömür verirse görücez.
Bu adamlar onca aşıyı yaptı hadi insanları yok etti. Kalan insanları yok edemiceklerini mi sanıyorsun 😂 nere kaçıcan? uzaya mı 😜
Sen Rab be inanıyormusum bilmem ben O na kaçıcam. Hani Hz Musa Nil nehrine gelince firavun bu iş bitti Musa kaybettin demişti. sonrasını biliyorsun. ya da Hz ibrahim ateşe atılırken nemrud bu iş bitti kazandım demişti Peki ya sonra..
Dünya kurulduğundan beri Rabbin bütün olanlardan haberdir. onların planı varsa elbet Rabbinin de vardır..