Güncellemeler
+1 yıl
Bilen var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla annen öyle diyor da ;
-Aynı havayı soluyorsunuz, bilsinler yani : )
cut.
Odamdan hiç çıkmıyorum sadece onlar uyuduğu zaman wc yi kullanıyorum maskeyle eldivenle falan dokunuyorum her yere ama genede korkuyo
Saçma ya...
Annen aşırı abartıyor.
Olur mu öyle şey bağışıklığın iyice düşer. Çatal kaşık bulunduğun odada kalsın. Hep onları kullan
Sorun tabak bardak değil aslında evde bişey yiyip içmemi istemiyo negatife dönene kadar odana falan gelmeyelim kapının önüne bırak ordan alayım diyorum bizede bulaşır idare et 10 gün diyo
Ama hazır gıdalar beslemez ki
Oda kalmadı zaten 3-4 tane kek almışlardı onuda ilk 2 gün ilaçlardan önce yedim ilaç içmek için oda bitti alın da diyemiyorum böyle kaldım
Saçmalama ya yiyeceksin ki iyilesesin. Çorba falan versinler en azından kaşık kullanmadan içebilirsin
ayrı tepsi ayrı tabak bardak kapıya bırak kapıdan al seninle mi uğraşıcam falan diyo çok tepki gösteriyo bende artık istemiyorum hiç bişey suyumu bile gece herkes uyuyunca maskeyle eldivenle çıkıp kendim alıyorum onu bile vermiyo
Afedersin ama o yediklerini doğumdan çıkan kadınlar yiyor. Hem bulaşmaz da.
Korkuyolar bende bişey diyemiyorum wcye bile onlar gece uyuduktan sonra maskeyle eldivenle gidiyorum suyumu bile vermiyo kimse onuda gece alıyorum eldivenle falan dokunuyorum her yere
Ben ve annem covid olduk hep beraber ailecek aynı sofrada yemek yediğimiz halde diğerlerine bulaşmadı. Ayrıca böyle sağlıksız şeyler tüketmek yerine, daha sağlıklı şeyler tüketmelisin. Meyve, turşu suları, sarımsak, soğan. Vitamin almadan daha da hasta olursun.
Sorun tabak bardak değil aslında evde bişey yiyip içmemi istemiyo negatife dönene kadar odana falan gelmeyelim kapının önüne bırak ordan alayım diyorum bizede bulaşır idare et 10 gün diyo
ayrı tepsi ayrı tabak bardak kapıya bırak kapıdan al seninle mi uğraşıcam falan diyo çok tepki gösteriyo bende artık istemiyorum hiç bişey suyumu bile gece herkes uyuyunca maskeyle eldivenle çıkıp kendim alıyorum onu bile vermiyolar
Kaşıktan Çataldan covid geçmez.. nefes yolu ile geçer. havalandirma iyi yapılmalı.
Odadan hiç çıkmıyorum ama odanın camı yok kiler gibi bi yer pozitif çıkınca burada kalmamı istediler bende burada kalıyorum onlarda buraya girmiyo zaten
Manyakmi bunlar ya🤗🤗 havalandırma olmayan yerde durma
Başka kalabileceğim bi yer yok maalesef bi oturma odası bi yatak odası bide ablamla benim odam var orada da şu an ablam kalıyo bide kiler var mecburen burada kalıyorum
Ama sen nefes alıp verince kapalı alan virüs olur. cam olmayınca. neyse geçmiş olsun
Negatife dönünce kapıyı falan silicem kaldığım yeri temizlicem öyle geçer inşallah. Teşekkür ederim
Plastik çatal kaşık alamıyorlar mı
ayrı tepsi ayrı tabak bardak kapıya bırak kapıdan al seninle mi uğraşıcam falan diyo çok tepki gösteriyo bende artık istemiyorum hiç bişey suyumu bile gece herkes uyuyunca maskeyle eldivenle çıkıp kendim alıyorum onu bile vermiyo
Ailen canavar yetiştiriyor sanki
Tek kullanımlık karton çatal tabak alın
Sorun tabak bardak değil aslında evde bişey yiyip içmemi istemiyo negatife dönene kadar odana falan gelmeyelim bizede bulaşır idare et 10 gün diyo
Tamam doğru söylüyor da neden yemeni içmeni istemiyor tek yapacağı odana çöp poşeti almak kapına bırakacak yemekleri de yiyip atacaksın
Kapıya bırak ordan alayım diyorum yok bi 10 gün idare et ayrı yemek hazırlamakla uğraşamam diyo yani sorun kağıt bardak tabak değil
Yav ayrı yemek yapması gerekmiyor bu nasıl zihniyet izah et annene
Yok öyle değil normalde tek sofra kuruyo ya herkes yesin diye. Sana ayrıdan tabak bardak hazırlayamam işim gücüm var diyo
Güzel kardeşim normalde de yemek yerken tabağına koymuyor mu yemeği? Bu sefer sadece plastik tabağa koyacak ve sofra yerine kapıya bırakacak ne var bunda
Valla keşke bu kadar basit olduğunu oda anlasa ayrı tepsi ayrı tabak bardak kapıya bırak kapıdan al seninle mi uğraşıcam falan diyo çok tepki gösteriyo bende artık istemiyorum hiç bişey suyumu bile gece herkes uyuyunca maskeyle eldivenle çıkıp kendim alıyorum onu bile vermiyo