Güncellemeler
+1 yıl
Yaptim puruzsuz bi sekilde aldi guzel ama umarim cikarken sert cikmaz ve cogalmaz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok kötü koktuğunu duydum ama tüyleri kökten almıyor sanırım.
Evet kotu kokuyor ya lağam gibi surdum bekliyorum
Hasbel sen o osuruk problemini çöz önce. Osurmamak kötüdür.
Hahaha sus lannn canımsın lı
Jseljbzöbb
Sürme kokusundan duramazsın kıllara karşı etkili ama zarar veriyor tenine nereye yaptın
Koluma
Keşke yapmasaydın ama neyse artık
Neden cogaltiyormu
Çoğaltma duydum ama bilmiyorum iyice araştırsaydın keşke
Arastirdim karinca yagida surdum üstüne umarim cogaltmaz sari sariydi tenim beyaz belli olmuyorru ama ne bilem denedim umarim siyah cikmaz
Tenin beyaz bide 🤦♂️ umarım çıkmaz çoğaltmaz esmer falan olsan neyse de beyaz ten çok hassastır nasıl bir durumdasın ki yaptın 🤭
Merakk iste
Böyle şeyleri merak etme fazla merakta iyi değil 🤦♂️
Bi insanin basina ya meraktan ya da y... ktan
Kız sen varya harikasın hakkaten bravo sana bunu bile bile merak etmeni sevdim ama 🤭🤭
Sonucu alınca bizleri de bilgilendir bayan meraklı şaka olarak söylüyorum yanlış anlama sakın 😬🤭
Valla surdum yikadim iste iyi şu an butun killar gitmis cok deildi zaten sarı sariydi hic almamistim siyahlasmasin diye umarim siyahlasmaz ya 😑
ama çoğalabilir kendini sevmiyomusun sen zarar veriyosun ne güzel kremler vs var kadınlar için her şey daha fazla böyle şeylerle vücuduna zarar verme temin hassas belli beyaz tenler öyle olur
Off diyom ya benim bi gun bu merakimdan basima neler gelecek diye
Allahtan koluna yapmışsın başka yerlerine yapsaydın nolacaktı o daha kötü merakı dan başına her şey gelebilir valla kusura bakma 😬
Ahahaha ayn Allahtan onu iyi koruyorum boyle seyleri once kolumda veya bacagimda deniyorum mazallah bisey olur 😄😄😄
Ben aslında makineyle aliyodum ama kollarımı almadim ya hic az az vardi gerek duymuyodum dedim denim hepsini 1 kerede alır bidaha da cikmaz diye dusundum az olunca ama gurlestirecegini hesaba katmadım😅
Onu iyi koru tabi çok önemli o iyide kolun bacagın nolacak onun için bacaktan koldan olacan yapma 😃 kadınlar için her şey çok kolay birsürü şey var her bölgen için ayrı ayrı sen tut bir merak uğruna orana burana ot sür olmaz vücudun ters teper fazla merak etme herşeyi 😃
Hahaha sen gel bunu benim merakli melehat ruhuma anlat
Anlatayım da senin meraklı melahat Ruhun anlamaz yine meraktan ölür yapar 😃
Eskilerden duyduğum azaltırmış. Nerede satılıyor, biliyor musunuz?
Aktardan aldim 170 gramina 4 tl verdim deniyorum sürdum simdi macun kivamina getirip sicak suyla yapip kolumda deniyorum yazarim sonucu 5 dk bekletcem
Tamam, yaz lütfen
Tamamdir😊 acayip kotu kokuyor ya bu arada denersen maske tak elinede eldiven kokusu fena
Eldiven ve maske şart zaten
Cok guzel ya tum killari aldi kolumda yaptim agdadan daha puruzsuz oldu
Umarim cikarken sert cikarmaz
Umarım
Knk gurlestiriyor bende kullaniyordum simdi ara ara kullanıyorum baya bi uzatip oylr yapiyorum
Deme ya sariydi ilk defa denedim kollarima siyah cikmaz dimi gurlestirmez dimi ilkte
Yalan de valla oyle olursa oturur aglarim
Gurlese bilir knk bende alt bolgemi onla aliyorum bide koltuk altimi az cikiyordu cogalmaya basladi 2 aydir kesmiyorum oyle oldugundan
Hay aklima tükureyim🥲
Ya ama ilk xamanda cok olmuyor 2 aydir kesmiyorum ve surmuyorum o kadar uzamadi foto atilcak gibi olsa atardimda olmaz burada yani 😂
Ben napacam simdi
Sen bir dene istersen
Dene ama kötü kokuyor
Evet berbat kokuyor lağam gibi surdum bakalım sonuca 5 dk sonra yikiyacam
Kokusu çok kötüymüş
Bence kullanmaz