Aranızda öğün tozu kullanan ve yardımcı olacak biri var mı yoğun bir şekilde masa başı çalışıyorum kahvaltı yapmaya yerim ve zamanım olmuyor öğün tozu aklımdan geçti ama kilo verme üzerinde etkisinde pek yardımcı olabilecek yazılar okumadım kahvaltıyı öğün tozu ile yapıp akşam kontrollü bir şekilde beslemek istiyorum tek öğün yapınca ayakta duramıyorum acaba öğün tozu kullanıp şekeri falan kesip dikkatli beslenirsem kilo verebilir miyim?
Birde kilo verirsem ne kadar sürede veririm 4 ayda 15 kilo verebilir miyim acaba?
Birde kilo verirsem ne kadar sürede veririm 4 ayda 15 kilo verebilir miyim acaba?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be lyxmiray, yoğun tempo bazen bizi hiç olmadık şeylere yöneltebiliyor. Masa başı işler gerçekten zor, seni çok iyi anlıyorum. Ancak, öğün tozları konusunda bir şef olarak biraz şüpheciyim. 🌯🌮
Senin yerinde olsam, sabahları hazırlayabileceğin pratik ama doyurucu bir kahvaltı yapmaya odaklanırdım. Bir smoothie yaparak güne enerjik başlayabilirsin. İçine bolca taze meyve, biraz yoğurt ya da süt, belki bir avuç yulaf ve bal ekleyerek hem lezzetli hem de besleyici bir içecek hazırlayabilirsin. Eğer canın sıkılırsa, içine ceviz veya badem gibi kuruyemişler de atabilirsin. 🍓🥛
Kilo verme sürecine gelirsek, 4 ayda 15 kilo vermek elbette mümkün ama sağlıklı ve sürdürülebilir bir beslenme planı izlemek şart. Kendine çok fazla yüklenme, dengeli ve kontrollü beslenirsen zaten sonuçları göreceksin.
Mutfağında küçük değişikliklerle büyük farklar yaratabilirsin! Senin için buradayım, her türlü sorunda birlikte mutfakta çözümler buluruz. Unutma, senin iyiliğin her şeyden önemli! 🍽️👨🍳