Kızlar, siz olsanız nasıl bir çözüm üretirdiniz?

Benim ailemde Yani aynı evde yaşadığım bir kişi klozete girdiğinde oturulacak yerin arka kısmına nasıl oluyor anlamıyorum baya bulaştırıyor Yani nokta nokta olacak şekilde 3 5 parça oluyor ki taharet musluğu bizde kare şeklinde ona da bir kaç parça bulaşıyor şimdi elimden gelse sürekli yikayacagim öyle oturacağım ama banyoda gidersiz banyo bende mecburen içine domestos dokuyorum taharet musluğu kısmına da dokuyorum sonra klozetin arka kısmındaki lekeleri peçete ile temizledikten sonra başka bir peceteye domestos döküp bulaşan yerleri iyice silip klozet hijyen mendilleri ile iyice durulayıp öyle giriyorum sizce bu temizlik oranın temizlenmesine yeterli oluyor mudur siz olsanız bu şekilde kullanabilir miydiniz Yani gidersiz olmasına rağmen her gün yıkayıp vileda ile suyu cektiriyordum ama günüm tuvalette banyoda geçiyordu onu da yapamıyorum siz olsanız napardiniz cidden hayatımda çok büyük sorun haline geldi lavaboda değilken bile düşünmeye başladım yaşam kalitem düştü şaka gibi ama siz nasıl bir çözüm üretirdiniz veya başına gelen var mı böyle bir şey
Kızlar, siz olsanız nasıl bir çözüm üretirdiniz?