Esmer daha koyu olur kızım burada esmer değil kolun. Demek ki fotoda böyle cıkmış normal bi halini görebilirsem sana net tenini söylerim. mesaj dan normal bi halini at bakayım Merak ettim esmermisin kumral mi
Lan değilsin işte görmüyomusun tenini böyle esmer mi olur:D sana diyoruz normal açık hesaptan yazda bi görelim ten rengin ne tam olarak sanki yicez gibi anasını satayım kolundan tem rengi tahmini yaptırıyosun
Kumral diyorum kumralll mk beyaz değilsin zaten. Hem beyaz tenli olmak daha güzel ne diye esmer olma dersindesin ki ne o çingene gibi anasını satayım 😀😀
Esmer ten koyu oluyo şunu bi anla artık Allah Allah. Bence beyaz tenli siyak saçlı olmak her zaman daha iyi esmer kötü duruyo 😀😀 sadece. fiziki olarak ten rengi güzel durur hani bacaklar falan okdr :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Toz şekeri hafif nemlendir ve üzerine bas 5-10 daka bekle kaşıntı ya da bir ısrık yüzünden zehirlenme varsa geçecek👍🏻
Tsk ederim
Rica ederim
Esmermuyim
Buğday ten
Esmer değil mi ya
Çok esmer değil, buğday-esmer
Hmm ama beyaz tenlide deglim demi
Değil evet
Muz kabuğunun içini üzerinde ovalayarak gezdir geçer o zaman
Birdaha olmzmi
Ben denedim geçiriyor eğer alarjik değilse bir daha olmaz
Tsk kim verdi sana o tavsiyeyi
İnstada deva bul diye sayfa var orada yazıyor ben denedim oldu sende bir dene
Tskler
Emmek lazım orayı o şekilde geçer hemen :)
Irz dusmani ahlaksiz terbiyesiz
Lan espri yapıyorum mk kolunun neyini emicem hay Allahım ya ahahaha
Ahahdb
R donusu kanka ya
Kızım manyakmısın niye R yapayım? Ulan kolunu emmekten bahsettim alt tarafi ahahah gerçi senin gibilerde hemen herşeye sapık falan diyolar ahahah
İkiside değilsin kumralsın mk esmer de beyaz da böyle olmaz 😀😀
Nasil ya esmerum basbaya bee
Niye oyle olmaz nasl olue
Esmer daha koyu olur kızım burada esmer değil kolun. Demek ki fotoda böyle cıkmış normal bi halini görebilirsem sana net tenini söylerim. mesaj dan normal bi halini at bakayım Merak ettim esmermisin kumral mi
Yok normal de bu ozaman buğdayim demek ki. Ama sacim. falab siyah kaşlarim
Siyah sacli kumral olmaz ki
Saç rengiyle olmuyo bu 'ten rengiyle oluyo saç ne alaka. Korkma yiyecek degilim seni normal bi fotonu görmek istedim sadece
Değilsinnnn
Esmerim be
Lan değilsin işte görmüyomusun tenini böyle esmer mi olur:D sana diyoruz normal açık hesaptan yazda bi görelim ten rengin ne tam olarak sanki yicez gibi anasını satayım kolundan tem rengi tahmini yaptırıyosun
Jsuwjjwjs boyle esmer olmazsa ne olur? Bembeyaz diyemezsin bana yalan olur
Kumral diyorum kumralll mk beyaz değilsin zaten. Hem beyaz tenli olmak daha güzel ne diye esmer olma dersindesin ki ne o çingene gibi anasını satayım 😀😀
Yok beb kapkara olmak istemiyom ki hafif esmerimsi böyle güneşten öpülmüş gibi kfkdkd
Esmer ten koyu oluyo şunu bi anla artık Allah Allah. Bence beyaz tenli siyak saçlı olmak her zaman daha iyi esmer kötü duruyo 😀😀 sadece. fiziki olarak ten rengi güzel durur hani bacaklar falan okdr :D
Yok be hafif amesmer böyle kapkara degil ve siyah sac üff yesil lens bomba
Tam sulu kule cingenesi bildiğin. Koyu ten renkli göz ıyy bide lens sahteee 😂😂
Sulu cingene ne be xksksjsjaja
Sulu çingene değil sulu kule cingenesi 😂
O neee🤣
Esmerim bicim biçim
Ya bırak sen anca lafta konuşuyosun. Bi göster kendini de göreyim bi bakalım esmermisin değilmisin yicek halimiz yok kızım. Yaz bana bekliyorum bak :D
Yav foto niye atam
Ya tamam atmıyorsan atma mk sanki yicez ya Napıyosan yap
Senin nie bi gozun yesil biri kara mk
Yeşil değil biri mavi diğeri kahve. Öyle
Ciddimisin dalga gecme van kedisi misin sanki birine lens takmussin
Ya ne dalga geçmesi mk gözümde rahatsızlık var. O yüzden bi gözüm mavi duruyo diğeri kahve, böyle lens mi olur niye böyle saçma bişey yapayım
Nebilim bazilari guzel buluyo oyle moda diye yaptin sandim
Yok ya önüme gelen senin gibi soruyo gözün lens mi niye falan diye. Neresini seveyim
He tamam
Tamam
böcek ısırmış gibi duruyor
Yok iki kolumda oyle kasiniyo
Kaşıma fazla
Haftalardir öyle
Geçer merak etme tenin beyaz olduğundan hassas
Be beyazi esmerm
O nasıl esmer ya
Nasil o nasil esmer basbay
Beyaz ten çıkmış kızım
Yaş kaç senin