-Acı çehre tohumu, -Kuru kayısı, -Kuru fasulye, -Közlenmiş biber, -Arnavut biberi, -Şeftali, mısır üzerine bir bardak su, -Aç karnına kavun, -İki adet haşlanmış mısır, -Çemen -Fındık -Süt ürünleri -Baklagiller (nohut, fasulye ve bezelye) -Bol miktarda kahve, çay ve soda -Çiğ lahana -Elma, incir, üzüm, kayısı, şeftali gibi yüksek lifli meyveler -Soğan ve sarımsak Bu saydıklarım ishal yapan şeylerdir.
Hemen ishal yapan yiyecekler ise genelde çok acı olan yiyeceklerdir. Çemen, Arnavut biberi gibi :) Hemen ishal olmak için ince giyinip soğuk yemek de etkili oluyor. Fakat bu yöntem diğer sağlık sorunlarına da yol açabileceği için besinlerden faydalanmak en sağlıklısı olacaktır.
Sana en etkili bir ilaç söyliyim direk ishalsin ne yersen WC koşarsın ( BEKUNİS ) fiyatı 8tl galiba eczaneden alınıyor muhteşem birşey en etki yöntemi o dere birtane iç gece yatmadan 1gün boyunca WC desin
Hazım bitince yani sabahleyin bir çorba kaşığı İngiliz tuzunu (magnezyum sülfat) bir bardak suda eritin, için üstüne bir bardak su için ,1 saat sonra ishalsin. 0 grubu isen 15 günde 1, diğer gruplar her gün kullanabilir.
kayısı ve zeytin yağı önemli kayısı yı çok ye hatta al bir kayısı suyu dik kafaya
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bol bol kayısı ye sonra 1 litre su iç sonra da üzerine bol tereyağlı bir yumurta ve 1 tabak kuru fasulye ye sonra da müshil hapı iç görücem ben seni :D
Yoğurda acibiber ekle ve öyle ye artı aci metabolizmayı uyarıp ishal olmanı sağlar☺
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla 3 ay sebebsiz yere ishal oldum ve 8 kilo verdim hastaneye gittim hala sonuç yok ve yine gidicem ishal bAşa bela kiloyu verme başka alanlarda dene bence :)
En İyi Cevaplar