Devlette diş hekimine gidicem. Şeklini görüntüsünü beğenmiyorum. Ne yapılır bu dişlere?

Estetik diş hekimliği genelde özellerde yapılır o tür tedaviler devlet sorun ağırlıklı çalışır estetik ağırlıklı pek görmedim. Vardır da özel gibi olacağını sanmıyorum dhf öğrencisiyim
Peki ne demem lazım gayet iyi bir doktora gidiyorum çünkü. Ne desem beni sallamaz😂
Hangi alanın doktoruna gidiyorsun
Genel diş
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cevap
9Cevap
Şimdi burada diş hekimi yok. Bunun tavsiyesini veremezler. Sen şikayetlerini doktora bildir.
Haklisiniz tabii. Danışmak istedim sadece
devlet hiçbişey yapmaz. en kötü 3 sene sonraya randevu verir tel tedavisi için.
Inşallah yapar bişey
Aslında fena değil dişlerin. rahatsiz oluyor san gülüş estetiği yaptırabilirsiniz
O da devlette olmuyor sanırım teşekkür ederim
diş teli takarlar, 6 ayda düzelir. dişlerin o kadar da kötü değil.
Teşekkür ederim. Konuşurken daha boşluklu gözüküyor. Ona sıkıntı yapıorum galiba.
Çok teşekkür ederim. Peki ne dersem daha iyi anlarlar?
Tamam çok teşekkür ederim❤
Gayet guzel gozukuyor benim dislerimi gorsen sukrederdin 🤣
😂😂😂 teşekkür ederim
bence çok hoş hiç bozdorma derim doğal kalsın inan tel mel takılınca daha kötü oluyor, bence sağlık açısından bi sıkıntı yoksa boş ver
Hafif sivri ve tırtıklılar dilimi kesiyor arada. Herkes güzel diyor ama küçüklüğümden beri beğenmiyorum nedense. Teşekkür ederim
Bence gayet normal yaptirmana gerek yok tabi sen bilirsin
Aslında güzel hanımefendi dişleriniz
Teşekkür ederim
Rica ederim hanımefendi
Diş etlerin yumuşakça tel takmazlar
Yumuşak
Diş teli taktırmak istiyorsan özele git diş konusunda devlet cidden çok kötü çürüğümü görmeyip gayet sağlıklsın dedi yolladı özele gittim çürük çıktı xd
Xndjdgdkdg aslında gideceğim doktor gayet iyi bir doktor
Öyle diyosan np ama mesela devletde anestezi yapmıyolar çekerken özelde yapıyolar
Sorun değil güzel görünsün yeter. Teşekkur ederim😊
Rica ederim umarım memnun kalırsın 😊
Doktor bir tedavi yolu çizer elbet
Inşallah teşekkür ederim
Ben doktor olsam dokunmam gayet güzeller
Ahahah çok teşekkür ederim zaten 3 tane doktor da dokunmadı dokunsunlar istiyorum
Dişlerin gayet güzel tellik sorunu Yok
Teşekkür ederim ama sorunu ne çözemedim😂
Tel takarlar
Devlette tel takıyorlar mı peki
18 yaşındayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?