Daha önce 3 yıl tel taktım. Telden sonra aslında şeklini biraz farklı bekliyordum ama beklediğim gibi olmadı maalesef. Bu aralar takıntı hâline getirmiş durumdayım. Direkt şekil olarak da farklı istiyorum, çok mu sırıtıyor? Sağ öndeki zaten hâlâ farkedilmeyecek bir şekilde biraz önde ama ben aynaya bakınca görüyorum. Sağ öndekine iyi bakarsanız, önde olduğunu görürsünüz.Daha önce yaptıran var mı merak ediyorum bildiğim kadarı ile çok acıyormuş.
Nesini beğenmiyorsun mesela? Ben de diş teli kullandım taktırırken dişlerim ünlülerinki gibi olacak gibi bir beklentiye girmiştim ama işin içinde dişlerin boyu kemik yapısı gibi değişkenler olduğu için herkeste aynı değişim olmuyor malesef. Ben şu anki görüntüden memnunum senin dişlerin de güzel görünüyor benim gözüme çarpan bir şey olmadı
Diş yapınla alakalı ön dişin biraz önde sanırım anladığım kadarıyla. Tel taktırdığımız için çok büyük vaatlere girip en ufak tatsız şey gördüğümüzde moralimiz bozulabiliyor bende öyle hissetmiştim. Dişlerin gayet güzel.
Diş teli olanlara eczane'de özel diş teli fırçaları satılıyor küçük, onları telin arasına falan sokabiliyorsun temizlemek, fırçalamak için. Evet sararma oluyor ama diş teli çıktıktan sonra temizlemeleri gerekiyor. Hem temizliyorlar hem beyazlatıyorlar.
Beyazlattıktan sonra yeniden sararir mi? Sigara, cay, kahve kullanmasak Cevremdeki bazi insanlarin beyazlattiktan sonra yeniden sarardi disleri diye sikayetler duymustum
Gayet güzel görünüyorlar. Sağlık yönünden bir sıkıntı çıkarmıyorsa dokunma derim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben Şu an tel tedavisi goruyorum. Belki eksigin olan sey damaginin dar olmasidir. Ben bunun icin 1ay once ameliyat oldum yani belki senin icinde gerkio dur.