Hmmmmm. anladım😁şu uzun gömleklerden pipi meydanda olur nerdeyse. Snde karşısnda , iyi eğlenmişindir o an Bakar, birazdan olacaklardan habersiz , korkulu anlar. bilirim
O yüzden elleri malum yerdeydi. Şimdi hatırladıkca gülesim geliyor. Akşam da bizdeydi. Bunu o zaman sorsaydın. Yine takilirdim. Odaya bir gidişi vardı. Beni kurtarın der gibiydi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet, kuzenime yaptım. Çocuk zaten korkuyordu. Ben yapınca iyice korktu.
Ne yapmıştın.
Snde kaşınmışın 😁üstüne gittin cocuğun
Makas işareti yaptım ✂️ hepsi gidecek şimdi dedim. Annemler hem güldü. Hemde yapma diye kızdı.
😂cok fenasın. sanırım kuzen o an yatıyodu yatak da ya da sünnet olmadan önceydi ayaktayken elinle makas😁
Hepsi yarısı da değil 😀
Garibim ne korkmuştur
Doktoru bekliyorduk. Üstünde sadece bir gömlek var. Öyle garibim kurbanlık gibi bakıyordu.
Hmmmmm. anladım😁şu uzun gömleklerden pipi meydanda olur nerdeyse. Snde karşısnda , iyi eğlenmişindir o an
Bakar, birazdan olacaklardan habersiz , korkulu anlar. bilirim
Yaşlarınız kaçtı o an
O yüzden elleri malum yerdeydi. Şimdi hatırladıkca gülesim geliyor. Akşam da bizdeydi. Bunu o zaman sorsaydın. Yine takilirdim. Odaya bir gidişi vardı. Beni kurtarın der gibiydi.
Utanmış cocuk :)) tabi. snde karşısında. Görmeni istemedi. Tüh :)) bilsem sorardım. daha sonra takılırsn artık😁
Pipim gidecek der gibi kaçış ha
Orada bir tek ben yoktum. Bazı akrabalarda vardı. O sırada çok ağlamış. Rahat durmamış. Amcam dedi ki az kalsın. Başka yeride gidecekti
Baya kalabalıkmış ameliyat anı:)) durulmaz rahat.
Hadi canım :)) amcan açık şekilde demiştir bnce başka yerleri 😁iyki olmamış öyle bişe
Seninle dalga mi geçtiler?
Açıp da yapmış miydin makas
Yok canım o kadarda değil. Senin başına ne geldi?
Ne kada:)) ama şeyi karşında makas yaptın
Ben şeyini görmedim ki o sırada öylesine yaptım. Yazdık ya elleri ile önünü tutuyordu. Gömlek var diye.
Benim soruma ikidir cevap vermiyorsun niye?
Görmedin. görüp de yapmak da iaterdin bnce😁e napsın cocuk hem kesilmesin hem gözükmesin diye kapıyo
Kendımle ilgili olanlara burdan cevap vermk istemiyom
Bir kız benim sünnetimle ilgili şaka yapacak ha
Olamaz mı :))
Hayır