Sizce maskesiz yaşam ne zaman başlayacak?

Başlamasa da olur Maske takmak çok zor Bir şey değil ya alt tarafı Ağız burun kapanıyor Maske sadece toplumda Takılıyor Kimsenin olmadığı yerde çıkarılabilir Maske takmak sadece Covid için değil her hastalığa karşı önlem Devam olsun hem zaten kurallara uymayan çok Sayın ak Var vaka sayısı bu yüzden düşmüyor bitmiyor ulan Taksaniz ölür müsünüz Sizin yüzünüzden kaç insan ölüyor o takmanaylara sözüm
çoğu ülkede başladı zaten.. bizde başlamaz kolay kolay.. daha bir kaç sene sürer en az..
Yazın yine herkes maskeleri atar azıcık tatile gelsin millet filan diye iyice rahatlar etraf kışın yine vakalar patlar bu böyle gider artık saltanat gibi düşün
En kısa süre de başlasa dileğim gerçek olmuş olur bunaldımmmm😒
Hepimiz öyleyiz.
Birde coronayım 20 si bitio ekstra bunaldım 😒🙃
Oooo çok geçmiş olsun, nasılsın?
İyiyim daha şükür ama evde bunaldm😒😒😒 salıyı iple çekiyorum bu hafta eve girersem bende ben dilim👍🏻😆
Teşekkürler sağolasın🙏
Olsun sen yine sağlığına dikkat et. Hafif te geçirsen, 10 günden aşağı kendine gelemiyorsun.
Midem harici gayet iyiyim spor da yapıyorum hatta ama ilaçlar midemi mahvetti
Olsun sen yine de yapma ama dinlen biraz yaa abartma.
Pekiii öyle olsunn🥺🥺🥺🥺pufff
Cevap
4Cevap
Vallahi bıktım!
Hiçte korona olmadım enteresan bir şekilde ama maske de takmak istemiyorum artık sıkıcı olmaya başladı
Aman dikkat et kendine. Aşılarını tam ol.. Bİzde bıktık ya Allah'ın izni ile bitecek hepsi.
Nefesini tut 1 den 15 e kadar say..
Maşallah. Allah sağlık sıhhat versin.
Hiç bir zaman başlamayacak gibi hissediyorum. Zaten maskesiz kendimi eksik hissediyorum. Sanki ayıp bişiy gibi yüzümü açmak 🤷♀️
Bazı yerlerde devam etmeli maske takmak mesela otobüslerde onun harici bende maske takmak istemiyorum artık
Biran önce başlasa keşke ama bu gidişle daha varr heraldee
Bence Artik herkes alisti.. takmayinca tuhaf geliyor bana
Maskesiz hayat başlasa bile toplu taşımada keisnlikle kullanmaya devam edeceğim😣
Ben aylar önce başlattım. Aşıyı boşuna olmadım. Hasta olmadan sıkıntı çekmek bana göre değil
Sağlık Bakanı değiliz nerden bilelim
Benim için çoktan başlamıştı zaten...
Başlamasada olur ben seviyorum maske takmayı
Maskesiz yaşıyoruz zaten
Çok yakında vazgeçecekler
Bir an önce maske zorunluluğu kalksın
Yazın başlar
Yarin
Onu ancak Allah bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?