Çok fazla olmaya başladı ve farkına vardığım anda çenemin ağrısını hissediyorum. Bu nedir yaa :/ :/ :/
#mutlugünler
:) :) :)
#mutlugünler
:) :) :)
Yaşadığın sorunun adı bruksizm. Çoğunlukla stresten olan bir şey, şu an önlem almazsan ilerde dişlerinde ve diş etlerinde sorunlar meydana gelebilir. Bende aynı sorunu yaşıyorum, sana tavsiyem plak kullanman.
Doktora danışmalısın. Bende bi dönem yaşadım ama kendiliğinden geçti şükür. Ama bu diş sorunları, gizli apseler vs var ise onların ciddi ağrı yapmasına sebep oluyor.
Nasıl geçti mesela
Yani şöyle, farkında olmadan bir işime daldığımda ve ya tv ye bakarken, uykuya dalarken farkettim. Sıkıyormuşum. Bunu kafama taktığımdan sonra algı değişikliği oldu ve artık yapmadım. Sadece sonrasında yani artık ne kadar sürdü ise uykuda felan, diş ağrılarım oldu. Kolay kolay doktora gitmem huyum değildir, sonra bir sohbet sırasında doktora danıştığımda gargara al geçer dedi. Yani sonrası ters etki içindi, öylece geçti o da.
Darısı başıma :/
Cevap
8Cevap
Çok kötü bir durum bir arkadasimdan biliyorum uyurken dişlerimi öyle bir gicirdatiyordu ki sanki demir çiğniyor
Cok normal bu ulkede yasayipta
Ben de sıkiyorum. plak verdi dr ise yaramadj. bende
Allasen bunu da buna bağlama ya
Niye?4 4 lukse hayatin iyi
Diş doktorları bunun için plak yapıyorlar yaptırabilirsin ya büyük ihtimalle aliskanlik psikolojik bir şey ya da bi çenene baktır derim
Çok sık rüya görüyor musun ya da uyurken sinir li mi uyuyorsun?
Evet. Sinirli değil de keyifsizim
Dişçiye git dislik veriyor
Bende olmadi ama bi arkadas var onda da olmadi
Yaşa bak espriye bak
Masseter botoks ile
Ay ben iğneden korkarım ki :/
Sakız çiğne
Evet bu mantıklı deneyeceğim
Birşeyleri çok stres yapıyorsun. Buda psikolojini etkiliyor. Stres yapmamaya çalış
Stres yapıyorum evet ama elimde değil engel olamıyorum :/
Sakiz yasak dedi dr burhan sakin😄
@Happlesquuen yoo yasak değil. 😄
@Happlesquuen o niyeymiş
@TokEvinAçKedisi_ stres yapma zaten geçecek. Üzüldüğünle stres yaptığınla kalacaksın 😊
Dis sıkinc cene eklemleri yipraniyor agriyor. Sakizla ekleme yuk biniyor dr dedi yasak
@Happlesquuen bir şey olmaz ya abartmasınlar. Diğer türlü dişleri sıktıkça dişler birbirine daha çok zarar veriyor
Doğru söylüyorsun. :/
Dişlerin çürür canım
Sıkıntılardan dolayı istemsiz sıkıyorsun
Çene botoks u yaptır
Alıştırma kendini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?