3 senedir çalışıyorum ve 55 kiloyla başladım işe ve şu an 70 kiloyum :( sorunun cevabına gelirsek tamamen bünye ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü bazı insanlar hareketsizken enerji sarf etmediği için iştahı kapanıyor ama benim gibi iş stresinden veya sıkıntıdan kendini yemeye veren tayfada var ve doğal olarak kilo alabiliyor... bende nasibimi aldım artık spor salonu farz oldu bana :D
Yok genelde ben ofisteyken de gün boyu otursam da akşamları sporu mu mutlaka yaparım ekstra olarak da beslenmeme dikkat ediyorum o yüzden fit bir fizik ile devam ediyorum gündelik hayatıma
7 bucuk senedir çalışıyorum, ama kilo falan almadım. Çikolata yerine kendine meyve tabağı hazırlayabilirsin hem daha sağlıklı hem daha ferahlatıcı oluyor.
Evet hareketsiz yaşam olduğu için yavaş yavaş alırsınız farkında olmadan. Ben çalışmadığım tembelli bir dönemde ilk defa kilo alıp, stabil olan kilomu bozmuştum
Masabası işi gerçekten bir süre sonra kilo aldırıyor. ,1 yıl kâdar bir süre masa başı çalıştım. Fazladan 10 15 kilo aldım. şu an farklı bir yerdeyim verdim.
Çalışma sürem boyunca kendi isteğimle bir şeyler alıp yemiyorum, ama stajyerler sağ olsun sürekli tatlı bir şeyler getirip irademi sıfırlıyor. Sonra da nereden geliyor bu kilolar modları.
@GreenLover Eve geldiğinde ama en iyi sana kilo verdiren spor sabah ilk kalktığında su bile içmeden yaptığın spordur. Sabah ilk yapılan spor direk yağdan kilo verdirir. Biraz daha erken koşup yürüyüş koşu veya evde yapabildiğin kadar 20 dk vs kardio sonrası duş alırsın biter.
Tabiki bütün gün hareketsz oturuosun işe gıdrken oturuon evde oturuon yatıon, yanı ofıs ya da tüm gün oturarark çalişan insanlar spor salonlarına gıtmeli yoksa ılerde saglık problmlerynen karşilaşrlar
Aklıma Bi Şarkı Geldi Bu Şarkı Burdaki Herkeze Gelsin
Kobra Murattan Yemekte Yaparım Salçayla Göbekte Atarım Kalçamla Bütün Düşmanlarıma Gelsin Bu Şarkı YapamZsınız Edemezsiniz Siz Benim Gibi Ve Benim Gibilerin Gibi Olamazsınız 😊😊
Seni Güldürüp Mutlu Ede Bildiysem Ne Mutlu Bana Kalkıpta Bi Göbek Atayım Bali😊Tüm Kadınlar Toplanalım Hepimiz Göbek Atalım Erkekler de Davul Zurna Çalsın Bize
Masa başına geçmek Nasa başına geçmek kadar zor. Sanmayın ki masa başına geçtiğinizde her şey çok basit oluyor. Herkes zamanı kendisi için yaşarken siz çoğu zaman evinizde sabaha kadar proje çalışıp, strateji üretiyorsunuz, çoğu zaman tatil yaşamıyorsunuz ve stres yüklü oluyorsunuz. Çünkü şirketin ve departmanın sorumluluk mercii tamamen siz oluyorsunuz. Temas edilen ilk noktasınız ve bugünün işini yarına bırakayım şansınız kesinlikle olmuyor.
BEnce Ofis Hayatları Yaşayanlar Nasıl Tadını Çıkartacaklarını Hiç Bilmiyor Bune Ya Bir Sürü Şikayet Sizin Yerinizde Olsam Şükür Dua Edip Huzur Bulur dum Ardına Göbek Atardım Ohh Yandan Diye💛😊