3 senedir çalışıyorum ve 55 kiloyla başladım işe ve şu an 70 kiloyum :( sorunun cevabına gelirsek tamamen bünye ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü bazı insanlar hareketsizken enerji sarf etmediği için iştahı kapanıyor ama benim gibi iş stresinden veya sıkıntıdan kendini yemeye veren tayfada var ve doğal olarak kilo alabiliyor... bende nasibimi aldım artık spor salonu farz oldu bana :D
Yok genelde ben ofisteyken de gün boyu otursam da akşamları sporu mu mutlaka yaparım ekstra olarak da beslenmeme dikkat ediyorum o yüzden fit bir fizik ile devam ediyorum gündelik hayatıma
Masabası işi gerçekten bir süre sonra kilo aldırıyor. ,1 yıl kâdar bir süre masa başı çalıştım. Fazladan 10 15 kilo aldım. şu an farklı bir yerdeyim verdim.
@GreenLover Eve geldiğinde ama en iyi sana kilo verdiren spor sabah ilk kalktığında su bile içmeden yaptığın spordur. Sabah ilk yapılan spor direk yağdan kilo verdirir. Biraz daha erken koşup yürüyüş koşu veya evde yapabildiğin kadar 20 dk vs kardio sonrası duş alırsın biter.
En İyi Görüş