Madem allahin her şeye gücü yetiyor bunu neden bu şekilde yapmayı uygun görmüş?

biz kadınlar olarak her ay regl yüzünden gerçekten çok çeşitli ağrılar çekiyoruz. Bazılarımız o kadar ağır geçiriyor ki ilk günleri hastanede serumla geçiren oluyor bazıları hiç ağrısı olmadığını söylüyor benim de çoğu kadınınki gibi karnım ağrıyor midem bulanıyor belim ağrıyor ağrı kesici almadığım bir gün bayıldığım bile oldu. Allah'ın her şeye gücü yeterken bunu bu kadar ağrılı sancılı bir süreç yapması bana mantıklı gelmiyor oke regl olmak tamamen sağlıklı olduğumuzun bir göstergesi ama bu süreci hiçbir yerimiz ağrımadan da atlatabilirdik veya doğum sırasında o kadar acı çekmeye değer bir şey var mı allah neden bu tarz acıları hafifletmeye çalışmamış kadınlara her ay zorunlu olarak çekmesi gereken bir acı vermiş veya evin neşesi olan bir güzelliğe bir bebeğe sahip olmak için yine kadının acı çekmesi gerekiyor ama erkeklere zorunlu olarak yaşaması gereken bir acı vermemiş ben buradaki adaleti anlamıyorum ama adaleti geçtim neden böyle bir acı çekmemiz gerektiğini de anlamıyorum ilgili olan arkadaşların cevaplarını bekleyeceğim
Madem allahin her şeye gücü yetiyor bunu neden bu şekilde yapmayı uygun görmüş?