Güncellemeler
+1 yıl
Hâlâ randevu yok yarın diğer hastaneye gideceğim bakalım orada alacaklar mı😔
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Saç icin biotin, çinko, bira mayasi ve kollajen alabilirsin de ileri tarihe verseler de yinede al randevu. Illa kadin dogum olmak zorund degil. Saç icin dermatoloğa da gidebilirsin veya saglik ocagina kan degerine baksinlar. Endokrinoloji de olabilir
Cildiye gittim kan ilacı yazdı sadece ! baktı pcden senin 6 ay önce kanın depon çok düşmüş dedi ve ondandır bu dökülme dedi bu kadar.6 ay önce kistimden dolayı kanamam olmustu 50 gün o zamanda yazmıştı kadın doğum doktoru kan ilacı ve doğum kontrol hapı kistim için ve 3 ay kullan bitince gel dedi bitti 3 ay oldu ilacım biteli ve randevu yok ! 😔İleritarih falanda yok gözükmüyor randevu diyorlar hep arayınca 😔geçen hafta dahiliye gittim o bakti birşeylere idrar kan şekeri vs 2 3 tüp kan alındı ve hepsi temizdedi sen cildiye git dedi saç için gittim o da kadın doğum git dedi 😔endokrine bildiğim kadarıyla direk randevu yok?
Bahsettigin şeyleri nereden alabilirim?
Ya hormonlardan dolayiysa sac dökülmesi oraya da gidebilirsin diye önerdim. Yani illa randevu veriyorlardir yakin tarih olmasa bile al sen randevuyu. Kist yüzünden sac dökülmesi hic duymadim. Corona olduysan birkac ay önce onunla baglantili dökülüyor da olabilir bende o saydiklarim cok işe yaradu
Eczanelerde vardir
Duymaman çok normal doktor değilsin.6 ay önce 50 gün aralıksız kanamam vardı ve o zaman dökülmeye başladı ve doktor 50 gün kanamani sonunda geç oldu kan ilacı yazdı 6 ay. Kullan diye kan depoların dolana kadar demişti. Hormonla alakalı saç dökükuyir buyum ihtimalle diye düşünüyorum pcos var bende ve erkek tipi saç dökülmesi de olabilir bu 😔yani kısaca kadın doğuma gitmemsart başka bölüm olmaz. sen anlamiyir musun ileri tarihli falan randevu yok ? Her aradığımda şu an hiçbir zamana randevu yok tekrar arayın diyorlar.
Evet gerçekten oyle. Bircok poliklinik randevusu da yok ayni zamanda cok üzücü.
Doktorluk okuyan çok az kişi mi var ülkede anlayamadım ben? ya da doktor ataması mı yok çözemedim?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!