Sağlık Diyet bisküviler tüketiyor musunuz, favoriniz hangisi? lovebooming Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Eti Form ürünleri dışında tanımıyorum :D Hepsine ayrı ayrı bayılırım Diyet bisküviler tüketiyor musunuz, favoriniz hangisi? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bunlarin neresi diyet? asil bunlari diyet diye güvenip yersen kilo veremez, aksine alirsin. Bunlarin hicbir diyet degil, reklamlara inanmayin , yediklerinizin icerigine, kalorisine miktarina bakin. 0 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl https://youtu.be/Ej0b1LYz3wk Ulaa 😂😂 1 1 Yorumla Çimenygz +1 yıl Haha efsane 😂 Yorumla
Catmint Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ülker Altınbaşak Çörekotlu&Kinoalı 🤤 Eti Form'dan da Çörekotlu&Kepekli favorim 👍 0 0 Yorumla
melisiniz78 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ben çok seviyorum ama tüketmem kilo yapıyor fazlası 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evettt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunlarin neresi diyet? asil bunlari diyet diye güvenip yersen kilo veremez, aksine alirsin. Bunlarin hicbir diyet degil, reklamlara inanmayin , yediklerinizin icerigine, kalorisine miktarina bakin.
Ulaa 😂😂
Haha efsane 😂
Ülker Altınbaşak Çörekotlu&Kinoalı 🤤
Eti Form'dan da Çörekotlu&Kepekli favorim 👍
Ben çok seviyorum ama tüketmem kilo yapıyor fazlası
Altinbasak atiyorum arada
Tüketmiyorum
Hepsi lafta diyet
Evettt
ben almayayim mersi canim:D
Form limonlu çok güzel
Tüketmiyorum