Daha önce çok fazla kullanmadım ama hastalıklardan korunmak için bu dönemler kullanmak gerekiyor gibi. Suda çözünebilenlerden arıyorum. Hem tadı güzel hem de güvendiğiniz bir marka var mı?
Haklısın reis ev dışarısında ya da iş yerinde vs ayak üstü içebileceğin bişey olarak hap içmek daha mantıklı. Meyveleri eve gelince rahat rahat otura otura yersin. Tavsiyem herkesin vücudu bünyesi farklı ve kimsenin burada doktor tecrübesi bilgisi falan yok o yüzden daha sağlıklı ve işe yarar bir bilgi için eczaneye danışmanı öneririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En güzeli doğal bir şekilde takviye etmek. Bol bol narenciye ye portakal mandalina falan
onları da tüketiyorum ama yol üstündeyken bir portakal soyup yemek yerine bazen insan bir dikişte içebileceği bir şey arıyor. 😊
Haklısın reis ev dışarısında ya da iş yerinde vs ayak üstü içebileceğin bişey olarak hap içmek daha mantıklı. Meyveleri eve gelince rahat rahat otura otura yersin. Tavsiyem herkesin vücudu bünyesi farklı ve kimsenin burada doktor tecrübesi bilgisi falan yok o yüzden daha sağlıklı ve işe yarar bir bilgi için eczaneye danışmanı öneririm
Attım aklıma kral, çok çok sağ ol😊
Rica ederim reis 🙂
Vitaminlerin tadı güzel olmaz
Tablet şeklinde, suda çözünenler genelde fena olmuyor.
Microvitamin C suda cozuluyor tadi dondurma gibi
C vitamini hayatta olmazsa olmazımız
Kesinlikle!