Kışın kullanmak için en iyi zaman diye biliyorum ve başlamak istiyorum. Deneyip iyi sonuç aldığınız marka var mı? Loreal paris c vitamini serum kullananlar oldu mu? İşe yarıyor mu?

Kışın kullanmak için en iyi zaman diye biliyorum ve başlamak istiyorum. Deneyip iyi sonuç aldığınız marka var mı? Loreal paris c vitamini serum kullananlar oldu mu? İşe yarıyor mu?

Selamlar. Bu soruyu görünce hemen ben de Loreal Paris C vitamini serum kullananlardan biri olarak onu önermek istiyorum. Hatta cilt bakımına meraklıysanız veya cilt sorunlarına çözüm arıyorsanız bu ürün hakkında biraz bilgi de verebilirim. Kahvemi içip bu harika ürünü anlatmaya koyuluyorum. 😊
Cildi canlandırmak ve daha parlak, sağlıklı bir görünüm kazandırmak için tasarlanmış bir Loreal ürünü diyebilirim. İçeriğinde yüksek oranda saf C vitamini bulunur, bu da antioksidan özellikleri ile bilinir. Ciltteki serbest radikallerle savaşarak cildin yaşlanma belirtilerini azaltır ve aynı zamanda cilde ekstra bir parlaklık vererek daha parlak gösterir. İnce çizgilerin, kırışıklıkların ve ciltteki renk düzensizliklerinin görünümünü azaltmayı amaçlar.

L'Oréal Paris C vitamini serumunu kullanmak oldukça basit aslında.
En iyi sonuçlar için serumu sabahları güneş kremi veya günlük nemlendiricinizden önce uygulayın derim. Ayrıca gece bakım rutininize de ekleyebilirsiniz. Düzenli kullanımda cildinizin daha parlak ve sağlıklı bir görünüm kazandığını göreceksiniz.
Ben dahil tüm arkadaşlarım üründen memnunuz diyebilirim. Ciltte sağladığı parlaklık ve tazelik hissinden çok memnunum. İnce çizgiler ve kırışıklıkların görünümünün azaldığını da söyleyebilirim. Düzenli kullanımda cilt tonlarının daha eşit hale geliyor, cilt daha canlı görünüyor. Tabii ki her cilt tipi farklıdır.

Yukarıda da bahsettim ama cildi çeşitli şekillerde destekler ve güzelleştirir. Cildinizin doğal parlaklığını artırır ve daha canlı bir görünüm sağlar. Antioksidan özellikleri sayesinde cildinizi serbest radikallerin zararlarından korur. Cildinizin daha genç ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur.
Herkese güzel günler dilerim! 🌟
Cilt bakımı ve cilt bakım serumları gündeme geldiğinde mutlaka c vitamini serumunu duyarız. Cilde çalılık ve sağlıklı bir görüntü vermesiyle gönüllerde ayrı bir yere sahiptir. Cilt tipi fark etmeksizin herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir vitamin serumudur. C vitamini serumu yaşlanma belirtilerine karşı savaşarak kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Yaşlanma karşıtı bir bakım oluşturmak isteyen genç kadınların 20’li yaşlardan sonra mutlaka cilt bakım rutinlerine eklemeleri gerekir. Pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için rutininize C vitamini serumundan yararlanmanızın etkisi büyük olacaktır. Cildinizin ihtiyacı ve hassasiyetini göz önünde bulundurmalısınız. C vitamini etkisini hızlı görmek istiyorsanız cildiniz için uygun serumu kullandığınıza emin olmalısınız. Sizler için en iyi c vitamini serumlarını listeledik.

La Roche Posay C vitamini serumu hassas ciltler için özel formüle edilmiştir. Alerjik ve hassas ciltlerin kullanımına uygun olarak formüle edilmiştir. La Roche Posay C vitamini cilde ışıltı vererek sağlıklı bir görünüm sağlar. En iyi C vitamini serumları içinde La Roche Posay Pure Vitamin C10 oldukça tercih edilmektedir.

Garnier C vitamini serumu kısa sürede etki etmesiyle gözde olan bir C vitamini serumudur. Ciltte ağırlık ve yapışkan his bırakmaması oldukça önemli bir özelliğidir. Garnier C vitamini içerdiği aktif bileşenleri sayesinde cildi olduğundan daha canlı ve sağlıklı gösteriyor. Tüm ciltlerin kullanımına uygun olarak formüle edilmiştir.

Kiehl's c vitamini serumu kırışıklık karşıtı etkisiyle karşımıza çıkar. Yaşlanma karşıtı bakım yaparken cildi nemlendirir ve kırışıklık görünümünü azaltır. İnce çizgiler üzerinde oldukça etkili olduğu bilinmektedir. Özel formülü ile tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Skinceuticals markasına ait olan antioksidan serum içerdiği c vitamini ve ferulik asit ile cildi sıkılaştırır. Koyu lekelerin rengini açarken nem takviyesi sağlar. Skinceuticals antioksidan serum, cilde aydınlık ve canlılık verirken yeni leke oluşumunu da önlemektedir.

Luv it! Aydınlatıcı serum içerisinde %10 C vitamini bulundurur. Yağlı ve karma cilde sahip kişiler tarafından oldukça tercih edilen bir C vitamini serumudur. İçeriğinde bulunan niacinamide sayesinde yağ seviyesini dengeleyerek gözenek görünümünü azaltmaya yarıyor.

Bebak Pharma Brigtening serum c vitamini ve cildi onarmaya yarayan ferulic asit içerir.Çevresel faktörlere karşı cildi onaran bir serum olduğunu söyleyebiliriz. Bebak pharma serum aydınlatıcı etkisi ile cilde canlılar verir. Tüm cilt tiplerine uygun olan serumun ayrıca cilt esnekliğini arttırdığı ve gözenekleri sıkılaştırdığını da söylemeliyiz.

The Purest Solution C vitamini serumu, antioksidan etkisi ile cilde sağlıklı ve dinç bir görünüm verir. The Purest verdiği sağlıklı ve canlı görünüm ile yorgun ve solgun görünümden uzaklaştırır. Sivilce izlerini gidermede etkili olan c vitamini serumu ile pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.

Caudalie Vinergetic C vitamini serumu zengin içeriği ile yorgunluk karşıtı bir serumdur. Cildinize ihtiyacı olan vitamin desteğini sağlayarak enerjik ve canlı görünmenize yardımcı olur. Cilde içeriğindeki hyalüronik asit ile nem desteği sağlarken cildin elaksiyetine kavuşmasını sağlar.

Vichy Liftactiv Glyco, ampul şeklinde olan c vitamini serumudur. Vichy Liftactiv Glyco lekelere karşı oldukça etkili bir formüle sahiptir. Leke görünümüne karşı bakım sağlayan Vichy Liftactiv Glyco aynı zamanda cilde aydınlık verir. Tüm cilt tiplerinin kullanımı uygundur. Vichy Liftactiv Glyco ampul versiyonu ile popüler olsa da artık serum halini de tercih edebilirsiniz.

Cyrene, cilde karşı nazik bir bakım yapan özel bir formüle sahiptir. Özellikle hassas ciltlerin severek kullanacağı bir c vitamini serumudur. Cyrene C +E + Ferulic serum çevresel faktörlere karşı korurken leke oluşumunu önler. İnce kırışıklık ve çizgiler üzerinde de oldukça etkilidir. Cyrene serum ile ışıl ışıl bir cilde sahip olmanız oldukça kolaydır.

Merhaba, sana cildini ışıl ışıl yapacak en iyi c vitamini serum tavsiyelerinde bulunmak üzere sonra geldim. Umarım tavsiyelerimden memnun kalırsın.

Eğer hassas bir cildin varsa ve parıl parıl parlamasını istiyorsan bu ürüne bir şans vermeni kesinlikle tavsiye edebilirim. Bu ürün sayesinde cildin daha parlak ve nemlenmiş bir görünüme kavuşur ve adeta yenilenmiş gibi olur. Ayrıca ince çizgilerin görünümünü günden güne azaltır.

Özellikle gözeneklerin gözüne çok batıyorsa bu ürün tam sana göre. Gözeneklerin hızlıca azalmasını sağlar. Göz altında eğer renk eşitsizliği varsa ve bundan kurtulmak istiyorsan şans vermen gereken bir üründür. Memnun kalacağından hiç şüphem yok.

Parlak ve aydınlık bir cilt görünümüne sahip olmak istiyorsan sadece 6 günde bile cildindeki koyu lekelerin azaldığını görebilirsin bu ürün sayesinde. Sabahları temiz cildine uygulayarak etkili bir sonuç alabilirsin.

Cilt tonu eşitsizliği, gözenek ve ince çizgi gibi sorunların varsa eğer bu ürün tam sana göre. Kullandığın andan itibaren cildine gözle görülür bir parlaklık kazandırır ve düzenli kullandığın sürece gözlerinin sıkılaştığını fark edeceksindir.
Cildindeki hücre yenilenmesinde hızlı ve aktif bir rol oynar. Ayrıca cilde doğal bir parlaklık kazandırır. Koyu lekelerin varsa da bunları gidermeye yardımcı olur. Unutmaman gereken tek şey düzenli bir kullanımıdır.

Günlük rutininde kullanabileceğin muhteşem bir ürün olan bu serumu gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Günlük 1-2 damla ile muhteşem etkisini fark edeceksindir. Adeta cildin gençleşecektir. Kesinlikle şans vermelisin.

Özellikle cildinde koyu lekelerin çok olduğunu düşünüyorsan ve bunların azalmasını istiyorsan bu ürüne bir şans vermeye ne dersin? Doğal kaynaklı c vitamini içerir ve içeriğinde zararlı herhangi bir madde içermez. Cildini arındırır ve ışıltılı bir görünüm sağlar.
Eğer cildinde yüksek konsantrasyonlu bir C vitamini serumu kullanmak istiyorsan, SkinCeuticals C E Ferulic’i tercih edebilirsin. Tüm SkinCeuticals antioksidanları arasında en yüksek C vitamini konsantrasyonuna sahip olan C E Ferulic’in formülünde %15 oranında C vitamini, E vitamini ve ferulik asit bulunuyor. Bu 3 antioksidan içerik cildin alt katmanlarına kadar inerek, C vitamininin etkisini daha da artırarak cildin kolajen sentezini artırmaya, serbest radikalleri azaltmaya, ince çizgiler, kırışıklıklar ve donuk görünümü gidermeye yardımcı oluyor. Normalden kuruya dönük ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği C E Ferulic, cilde yoğun bir onarım etkisi veriyor. Sabahları temiz cildine 3-5 damla uyguladıktan sonra, diğer cilt bakım ürünlerini uygulayabilirsin. Sadece unutmaman gereken en önemli nokta, yüksek faktörlü bir güneş kremi uygulamayı unutmamak.
Yağlı veya karma bir cilde sahipsen, cildinde koyu lekeler, renk eşitsizlikleri ve kırışıklıklar varsa, SkinCeuticals Phloretin CF’yi tercih edebilirsin. Formülünde, meyve ağacı köklerinden elde edilen phloretin, %10 C vitamini ve ferulik asit içeren bu antioksidan, UVA ve UVB ışınlarının zararlı etkilerine karşı koruma sağladığı gibi, cilt tonunu eşitlemeye, daha aydınlık, ışıltılı ve genç görünmesine yardımcı oluyor. Cildin yüzeyinde kalmayıp, alt katmanlara kadar indiği için çok etkili olan bu C vitamini içeren yüz serumu, düzenli olarak kullanıldığında cildin çok daha sağlıklı ve genç görünmesini sağlıyor.
Eğer C vitamini içeren antioksidan serumları ilk kez kullanacaksan, cildinin hassasiyete eğilimi varsa, SkinCeuticals Serum 10, başlangıç için en uygun C vitamini serumlarından biri. %10 C vitamini ve ferulik asit içeren Serum 10, ince çizgi, kırışıklık ve koyu lekelerin görünümünü azaltma konusunda son derece etkili. Hassas ciltlerin bile rahatlıkla kullanabilecekleri bu C vitamini serumu, düzenli olarak sabahları temiz cilde 4-5 damla kadar uygulandığında cildin çok daha canlı, genç ve eşit tonda görünmesini sağlıyor.
Cevap
3Cevap
New Essentials C Vitamini Serum kullanıyorum tavsiye ederim yumusacık yaptı yüzümü
Ben Nefin Beauty C Vitamini serumunu kullanıyorum. Kullandığım günden beri cildimdeki soluk görüntü gitmeye başladı ve cildim öncesine oranla daha dolgun bir görünüm kazandı. Ayrıyetten benim cildim kışın çok kuruduğu için serumun içerisinde nemlendirici özelliğinin olması da beni ayrı bi sevindirdi. Aradığım her şey nerdeyse bu serumun içerisinde :)) kesinlikle tavsiye ederim.
Simple ürünlerini tercih edebilirsin. Oldukça iyi sonuçlar verir.
Ben her sabah bir limonun suyunu sıkıp. bir bardak ılık suya karıştırıp içiyorum. C vitaminimi böyle doğal yoldan alıyorum.
Ben suda eritilen kullanıyorum da gereksiz geliyo bana ya böyle seyler
Babe 'nin C ampulleri var ben ondan çok memnunum..
Garnier kullanıyorum, memnunum.
meyvalı sodalarda c vitamini oluyor iç 2 tane
Yok ole bi serum sağlık personeliyim
:) cilt serumu, yani konsantre bir bakım ürünü. Sağlık alanındaki tedavi amaçlı kullanılan serumlardan değil tabi
The Ordinary bütün ürünleri mükemmel
Denendi mi
Sen memnunsan no probelm o zaman
babe iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?