Solda 49 kiloyum sağda 55 sizce zayıflamalımıyım?
Ve zayıflama önerileriniZ nelerdir?

Ve zayıflama önerileriniZ nelerdir?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bence her ikisin de de gayet iyisin. Sarı saç ve o model yakışıyor sana. Herşeyin yerinde maşallah..
Temiz beslenmeye ve yeteri kadar günlük su içtiğin takdirde hiç bir sorun yaşamazsın..
Cevap
14Cevap
Bence ilk halin. Ama sac rengin son halın. Son halinde koyu renk giyindigin icin biraz zayif gibi görünsende ilk halin daha iyi
55 kg da Muhteşemsiniz!!! Çok güzelsiniz, çok hoşsunuz ve çok sexsisiniz! Hayallerin ötesindesiniz!!!
55 kg daha iyi duruyor iyisin arkadaşım bahtın açık olsun
Sol sağ değil alt üst diyecektin galiba. Ama ben dolgun halini daha çok beğendim
49 kilo çok düz duruyosun
55'te gayet iyii
Daha zayıflamayı mı düşünüyorsun?
İyi de gerek yok ki. Nasıl fazla kilo sağlığa zararlı ise fazla zayıflıkta aynı şekilde sağlığa zararlıdır. Şu anki halin ile önceki halin arasında bir yerler daha ideal bir endeks olacaktır zannımca.
Buna takılmamalısın bence. Formun iyi olduktan sonda yağ oranının yüksek olması sorun değil, tabi aşırı olmadığı sürece. Ki genelde formuna bakarak kilo vermek istersiniz siz kadınlar, bu açıdan değerlendirince de formun güzel.
Rica ederim. Daha fazla kilo vermek yerine aksine birazcık kilo alırsan daha da iyi olacak gibi 🙂
Boy kaç?
49 daha iyi
Alttaki tek atar
Zayiflama
Böyle iyi bence
Yoo bence hoş vucut
İlk resim iyi
Gayet iyisin
Şımarık 😃😃
Büyük ppo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?