Ben olmadım insallah ilerleyen zamanlardada olmam Allahin izniyle.
Oldummm
Olmadımmm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olmadım; ama Korona şüphesi taşıyan birinden teğet geçti. (2020 Ekim ayında Korona şüphesi taşıyan aşırı üşengeç bir sınıf arkadaşımı arabayla hastaneye götürdüm. Otobüse, tramvaya, dolmuşa binmeye üşenmiş, bana geldi.)
Amin. O günün akşamı babamdan çok ağır tehdit aldım. Arabamı henüz üzerime alalı 8 ay olmuştu. (Eski çalıştığım üniversitenin saçma HGS'li giriş çıkış sistemi nedeniyle, 7 yıllık arabamızı babamdan devralmıştım.) Bu olay yüzünden babam arabayı üzerimden almakla tehdit etti. Bahsettiğim arkadaş erkek değil, kız. 25 yıllık sınıf arkadaşımdı. Şimdi pandemiye rağmen aşırı geziyor. Ben memleketimde tıkılıp kendimi koruyorum daha iyi.
İster inan ister inanma gerçekler güzel corona zamanında dünyayı gezdim hatta ve hatta diskolarda kıvırdım eylendim gezdim yedim içtim Allah nazardan saklasın corona yakalanmadım.
Sürekli her ne kadar geçsem de test yapıyorum bununla birlikte üçüncü doz aşımıda yaptırdım.
Şükür rahatım ve keyfim yerinde coronasız bir gelecek nasip etsin gerçi biraz zor çünkü para güzel ve bir çok şirket negatif ulan coronayı pozitife çevirdiğin için kazan kazan. Herkese kolay gelsin.
hic olmadim cunku test yaptirmadim...
tipki 10 milyon multecinin turkce bilmedigi icin test yaptirip coronacikmamasi gibi...
insanlari olduren corona sifasi diye verilen agir antibiyotik ilaclar...
ve ekonomik reform icin (avm esnafini yasat mustakil esnafi yok et ) projesi icin kendi hastaligiyla ölenlere corona teshisi koymalari sacmaligina inanmamak gerek
Cevap
61Cevap
Yok be daha yeni oldum 1 hafta oldu. Allahtan omıcrona yakalandık..
Allah'a şükür hiç olmadım inşallah sende olmayanlar da olmaz istemem geçirenler çok ağır geçiriyormuş tarifi bile yokmuş ağrının bide ben hap içemiyorum verdikleri hap bir günde 8 hap yuttuyorsun hayatta benlik değil inşallah Allah'ım olmam.
sakin ohaplardan hic kimse yutmasin.. karaciger bobrekler iflas
Ben olmadım ve annem de ben de akciğerden kronik hastalıklıyız yani belirti hemen çıkar ama biz her zaman maske takıyoruz, ellerimizi hep dezenfekte ediyoruz kalabalık yerlerden olabildiğince uzak duruyoruz asansör gibi herkesin dokunduğu yerlere ya peçeteye ya da eldivenle dokunuyoruz sonra elimizi dezenfekte ediyoruz ve elleriniz gözümüze, ağzımıza, burnumuza, kulağımıza dokundurmuyoruz dışardan her aldığımızı siliyoruz o yüzden hiç olmadık.
Çok iyi korunuyorum 😎
olduysam bile bünye sağlam test yaptırmadım hiç 😂 😂 💦
Doktor hastane deyince tüylerim diken diken oluyor.
2 günlük koku ve tat kaybı ayrıca kas ağrısı çektim o kadar çok şükür ağır herhangi bir durum atlatmadım ✨
Teşekkür ederim 🌼
Olmadım olmam da Allahin izniyle ölene kadar çünkü korunma duam var 1 kere okudun mu ölene kadar olmuyorsun
Herkesin bildiği bisey değil 😊 peygamberimin hadisi o anlık okursan ölene kadar bisey olmuyor
Neyse...
Didik didik araştırıyorum ben 😂😂 islami bilmediğiniz çok şey var
Maske mesafeye de pek dikkat eden birisi değilim. D vitamini, C vitamini ve belli aralıklarla Çinko düzenli kullandığım destekler.
Çok şükür daha bir kez test olmaya bile gitmedim, bazen şaşırıyorum ama dikkat edince oluyormuş demek ki
Bilmiyorum belki ayakta hafif atlattım ama hiç bir teslim pozitif çıkmadı sırası geldi iki toplu taşıma aracı değiştirdim falan
Çok sağlam bir bünyeye sahibim şu yaşa kadar test ettiğim kadarıyla, hala olmadım, hiç uğramadı bana.
Allah'ıma Çok Şükür Covid 19 Corona virüsü başladığından Beri Maşallah Hiç Yakalanmadım Aşı da hiç olmadım
Ben hiç olmadım. Hatta test bile yaptırmadım hiç. Belirtim olmadığından gerek duymadım.
Kışisel hijyen ve nüfus yoğunluğunun az olmasına bağlıyorum.
4 defa oldum 3 tanesi çok ağır geçti olucem diye kefen hazırlayan olmuş
Olmayanlar çoğunlukta kalır umarım. Ben maalesef oldum.
Habersiz gecirdiysem bilmiyorum ama olmadım daha umarım da olmadan anlatabiliriz
İşim gereği çok kalabalık ortamlarda bulundum şükür hiç bulaşmadı
Korona işi biliyor bana geldinde ne olucanı ayıkıyor
olmadım ama temas var dediler 15 gün karanitnada kaldım
Bu zamana kadar olmadım, ama bu aralar çok kötüyüm, bütün belirtiler var. Yarın test yaptıracağım.
2 kere oldum ve yarın bir daha teste gidicem galiba iyi değilim şu an
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim. Dikkat ediyorum ama çalışıyorum ve 2 işim de sürekli insanlarla mecbur temas oluyor vs. Ve belki günde 50-60 insanla muhatap oluyorum. İlk başlarda hiç olmadım. Ve o malum cümleyi kullandım kullanmaz olaydım. Ben bile o kadar insanla muhatap olup hiç olmadım nasıl 2-3 kere okuyorlar dedim. Ve oynat bakalım. Temmuzdan beri görüyorum.
Olmadım diye biliyorum
Ellerimi yüzüme gözüme çok sürdüğüm için bulaştı ve dersimi aldim
Ne ben nede ailemden biri korona olmadı o yüzden koronanin varlığına inanmıyorum
Maşallah ben olmadım ya da belkide oldum haberim yok ama inşallah olmam
Çok şükür hiç olmadım umarım olmadan da atlatırım.
Korona olmadım daha🤷🏻♀️
Farkında olmadan olmuş olabiliriz bunu anlamak zor
Belki olmuşuz haberimiz yoktur
Ben olmadım hiç çok şükür
Allah'a şükür daha olmadım.
Asıda olmadım koronada
ben olmadım ailemden olan da olmadı
Resmî olarak olmadım ayakta atlattım mı bilmiyorum
ben varım rahibe margaratte
KS nin %70 i tüm günü evde geçiriyor. Ne koronası
Ben de olmadım Allah yasatmasin
İnsan içine çıkmazsan bulaşmıyor…
Mutasyona ugramamış ilk halinde yakalandım.
olmadim ben asi oldum
Benn olmadım daha şükür🥳🙏
Hatta aşı bile olmadım çevremde 4 kişi oldu :)
Hafif atlatma durumu yaşamadıysam olmadım
Yeter artık ya bıktım bu coronadan bi bitmedi
Olmadım şükür ben sağlıklıyım
Okadar süre geçti daha yeni oldum 5. Gün 🤣
Olmadim zannediyorum.
oldum bir seneyi geçti
Şu ana kadar olmadım.
Şükür ki hiç Covid olmadım 😎
Heralde yoktur ben bir kere oldum :(
Olmadım Allah’a şükür
Atlattım
olmadık