Yakın zamanda yeğenimi sünnet ettirdik. şimdi hiçbirşey hissetmeden bitiriyorlar. eskidendi hep biz çektik herşeyin kahrını :) ufacık çocuk tepki vermediyse demekki canı yakmıyorlar. ayrıca uyuşturucu iğneyi yapmadan önce uyuşturucu jel sürüp iğneyi bile hissetmemesini sağlıyorlar. önemli olan ünnet eden kişinin uzmanlığı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Geçmiş olsun.
Korkulacak birşey yok. Uyuşturuyorlar, ucundan ufak bir deri parçası alıyorlar o kadar.
Keşke ufakken sünnet olsaymış. Yaşının 12 olması sadece daha fazla tedirgin olmasını sağlar, yoksa birşey falan hissedeceği yok...
Yumurtanın sarısı, gitti kardeşininkinin yarısııı. :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşimin sünneti aklıma geldi :D 12 yaşta baya büyük sünnet için aslında , kirvesi güçlü biri olsun :D Sonuçta herşeyi aklı kesiyor benim kardeşim 7 yaşında oldu 3 kişi tutdu eşek sıpasını artık o an nasil bir güç geliyorsa :D
04 Yorumla
Soran+1 yıloldu bile hiçte zor bişey değilmiş zerre kadar çıtı bile çıkmadı abartmayın bence o kadar :)
Cevap sahibi+1 yılDemekki bizimkisi yaygaracı :D Sorucam ben şimdi ona :D
- +1 yıl
Kardeşimde 11 yaşındaydı bu yaz kesildi. Kirve olayını öyle görmüştüm ğüçlü olması şart diyil ya. Kucağına alıp özel bir şekilde tutuyorlar ellerini bacak arasına sıkıştırıyolar böyle iki yana açıveriyor bacaklarını. Çişe tutar ğibi küçük çocukları ama yaşı ne olursa olsun elleriyla bacakları öyle bir doluyor ki.. kardeşim resmen kendi açmıştı bacaklarını kollarını kurtarmaya çalıştıkça kendiğinden açılıyor zaten. O satten sona paşa paşa otuyorlar zaten kaçmak kurtulmak nafile. kımıldanmaya çalışıyodu sadece. Çok fena ya elleri bacakları tutulmuştu. Sünnetcide pipisinden tutmuştu kesiverdi bir anda 🧿😳
- +1 yıl
@Prensesssserayyy gerçekten mi?
Benim öküz kardeşim de 12 yaşında oldu ama kesmiyordu cihaz bekletmemek gerek o yasa dek:))
05 Yorumla
Soran+1 yılzor oldu diyosun yani sen gördünmü çok canı yandımı?
- +1 yıl
kesmiyordu diye birşey yok makasla kesiolar ve deri alınıyor abartma :D
Soran+1 yılrica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Ben Bir sürü insanın önünde 13 yaşımda oldum bizim mahallede bizim köy ve mahalleden bir sürü insan. Ve içinde 2 yaşından yaşından 13 yaşına kadar bir sürü küçük kız önünde çırılçıplak küçücük kızların en önde olup her anını izlediği ve her şeyi gördüğü ve çoğunun gelerek ve dil çıkarak gelin gelin kızlar abiyi çırılçıplak soydular diyerek dışarıda ki arkadaşlarını çagırdıkları ve onların koşarak gelip beni izlediği, en önden ve benim çok utanmıştım. Küçük kızlar dışarı çıksın demiş ama kimse çıkmamış hepsi izlemiştir operasyonu.
Başından sonuna kadar. Çoğu bana gülerek ellerini makas gibi yapıp dalga geçiyorlardı çıkmıcaz izlicez bizde her şeyi diyor işte abiyi soyuyorlar ve hiç bir şey kalmadı üzerinde demekeri. ben cıkın dedikçe dahada gülüp eğlenmeleri ohoh yapıyorlardı oh seni görüyoruz demeler, dil çıkarmalar, hepbi ağızdan Semih çırılçıplak diye bağırmalar, şehvet ile bakmalar. pipim kesilirken zevk alıp gülmeler ağlama diye dalga geçmeler, fotoğraf çekmeler sonra oporerasyonda beraber yanımda benle fotoğraf cektirmeler, sonra pipime dokunmak istemeleri bazılarının dokunup beni acıdan bağırtması, sünnet sonra beni banyo yaparken izlemeler eve gelip ve çektikleri fotoğrafları bana göstermeler, beni kızdırmalar, fotoğraflarını evdeki odalarına çerceveledip büyütüp asmalar,
Sünnet önce banyo yaptırdılar bana o kızlar. Oraya da girdi. Bir kısmı banyonun içinde tüm banyo kızlar ile dolu. Hepsi beni izliyor ve geri kalan kısmı banyonun hemen önünde içerideki kızlara siz dışarı gelin biz girip izleyelim diyorlar! Tartışma oluyor aralarda en büyık kız 13 yaşında bir iki tani geri kalan 10 yaşında ve daha küçük yaş küçük olan kızlar bir göremiyoruz diye en öne alınıp öyle izlenmişlerdi beni 13 yaşında sünnet oldum. Hatta kızlar hem topluca hemde tek tek fotoğraf çektiler yan yana. Hemde pipimi tutarak elleriyle..01 Yorumla- +1 yıl
Hele o en küçükleri 6 yaşında en büyüğü, en ön sıradan izliyorlar her şeyi. Mervenin kız kardeşi tuğba geldi gel tugba seni em öne alalım. Ablacım sen biraz arkaya geç diğer kardeşlerde öne gelsin! 10 küçük yeni kız geldi gelin kızlar banyoya diyor içerde ki kızlar onları en öne alıyorlar. Bak abi banyo yapıyor çırılçıplak! Ay abi çırılçıplak yani sünnet oldu pak pipisini yıkıyor annesi. O küçük kızlar bana gülerek bakıyor gözlerini elleri ile kapatıp parmak aralarından bakıyorlar. Ay abi çırılçıplak diyor aralarında ve diğer arkadaşlarını içeriye devet ediyor o küçük kızlar gel sayime abi banyo yapıyor diye onlarda koştur koştur geliyor. Beni izliyor. Bazıları bizde abiyi yıkayalım mı diyor ve yıkadı o kızlar beni sıra ile hadi sema sen yıkadın biraz da emel kardeş yıkasın diyor. Kızlar üzerimde vücudumuzu tanıyalım yapıyor. Işte popusu göbek çukuru pipisi diyor burası. Herşey kameraya çekiliyor fotoğraflanıyor du.
Hele o en küçükleri 6 yaşında en büyüğü, en ön sıradan izliyorlar her şeyi. Mervenin kız kardeşi tuğba geldi gel tugba seni em öne alalım. Ablacım sen biraz arkaya geç diğer kardeşlerde öne gelsin! 10 küçük yeni kız geldi gelin kızlar banyoya diyor içerde ki kızlar onları en öne alıyorlar. Bak abi banyo yapıyor çırılçıplak! Ay abi çırılçıplak yani sünnet oldu pak pipisini yıkıyor annesi. O küçük kızlar bana gülerek bakıyor gözlerini elleri ile kapatıp parmak aralarından bakıyorlar. Ay abi çırılçıplak diyor aralarında ve diğer arkadaşlarını içeriye devet ediyor o küçük kızlar gel sayime abi banyo yapıyor diye onlarda koştur koştur geliyor. Beni izliyor. Bazıları bizde abiyi yıkayalım mı diyor ve yıkadı o kızlar beni sıra ile hadi sema sen yıkadın biraz da emel kardeş yıkasın diyor. Kızlar üzerimde vücudumuzu tanıyalım yapıyor. Işte popusu göbek çukuru pipisi diyor burası. Herşey kameraya çekiliyor fotoğraflanıyor du.
valla tüm sülale 1 ya da iki aylıkken yapılıyor sünnetleri. enson 2 aylık yiğeninkini kestik işte yeğenim gayet mutluydu.. 1 -2 gün sıkıntı çektik okadar. ne kadar temiz bakılrsa o kadar çabuk iyileşir. kesilmesinde problem olmaz iyileşme süreci önemli..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle sen ablası olarak kardeşinin sağlam bir acı çekeceğine emin ol. yani kolundan bir parça et aldıklarını düşün uyuşturucunun etkisi geçince o yara çok acıyor bildiğin kesik işte. birkaç gün net bir acı çeker. daha sonra pijaması değerse acır en önemlisi de fermuarlı bir şey giydirmeyin ben yaram iyileşmeden fermuara kıstırmıştım :) çok kötü. yarın zor bir gün olacak :)
00 Yorumla
+1 yılZor değil. Ben kendi sünnetimde kahkaha atıyordum. Tâbi ben Dersimli olduğum için çocukken de cesur ve korkusuzdum. Herkes ben değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 11-12 yaşında olmuştum maalesef bir sıkıntıdan dolayı ama sorun olmuyo kısa sürede iyileşip gidiyor çünkü o yaş da daha çocuksun ve çabuk iyileşiyosun korkulacak bişey yok zaten iğne yapıyolar 3 tane filan sonra hiçbirşey hissetmiyosun :D
00 Yorumlamerak etme zor değil işini iyi bilen biri oldukça :) sadece bir dönem hassas oluyorlar birde önünü tutuyorlar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhıımm bizimki evde olucak daha öncede hiç böyle bir durum yaşamadık bu yüzden heyecanlıyız.
- +1 yıl
Bisimkide geç oldu heycan olması normal ama bir şekilde yakalayıp tutuyorlar. Kesiyor sünnetci o yaşta korku oluyo tabi utanıyordur da çocuk. Kardeşim zor oldu tuttular elini ayağını kestiler çok ağlamıştı. hatta sünnet yatagına yatırdılar böyle ağlaması geçtikten sona küsmüştü sanırım sünnet yaptıdgımız için
- Sağlık konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor ablacım çok zor :/
Siz kızlar anlayamazsınız :/
www.hurhaber.com/.../2019134733.jpg00 Yorumla Ben küçükken köyde ahıra kaçmıştım. Ama yine ucu gitti :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAcı falan çok çektinizmi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla ben çok acı çekmistim 5 tane morfin yedim gene tık demedi mecburen canlı canlı kestiler nasıl acımıstı nsıl acımıtıs tabi ben 10 yasındaydım anlayamazsın off aklıma geldi şimdi o acıyı hatırladım 12 yas biraz geç kalınmış sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılhasta olduğu için mecburen bu yaşa kadar beklemek zorunda kaldı bu sebepten dolayı yani
+1 yılErkek olacaksın Aslanım de ağrıcak mecbur ama bütün Erkekler sünnet olur falan deyip aklını çel bence.
Hayırlı olsun :P12 Yorumla
Soran+1 yılgüzel cevap ama çocuk bir sürü rahatsızlık geçirdi diye canının yanmasından korkuyorum.
- +1 yıl
Canı yanacak ama her Müslüman erkek bu acıyı duyuyor. Hem artık teknoloji çok gelişti pek acıtmadan yapabiliyorlar.
+1 yılsünnet zor tabi. Bende 12 yaşında sünnet olmuştum çok ağladığımı hatırlıyorum
00 YorumlaTanrı belanızı versin Erkek ve kadın sünneti cinsellikten alınan zevki %80 ila %50 oranında azaltan genital bir sakatlanmadır henüz kendi kararını veremeyen çocuklara uygulandığında istismara girer.
20 YorumlaSırf bu yüzden iyiki erkek değilim diyorum senden bir parçayı kesiyorlar resmen ayy çok acı.
15 Yorumla
Soran+1 yılneden acı erkekler kolay diyo.
- +1 yıl
Aynen çok acı gözumün önünde çöpe attı ya :)) Dinimize göre ve tıbben sağlıkli birşey ama erkek olmak kolah değil ;))
- +1 yıl
Bnmkini makasla kesmisti sunnetci. d cok eglenceliydi hah :)
- +1 yıl
Hiç acımıyor ben 8-9 yaşlarında oldum ama keşke olmasaydım sünnette çok fazla kişi vardı sünnet sırasında ve bittikten sonra çocuklar dokunmuslardi ve çok can yakıcı ve sonra yikamislardi 20 tane çocuk falan vardı hepsi sıra sıra yıkadı çoğu kızdı😢 yıkamaktan daha çok dokunmak erkekler yıkaması çünkü acıyı bilirler ama kizlar pipimi kendi pipisi gibi kullandı bide büyük kizlar en fazla 14 yaş falan (hiç mi utanmadın ama annem babam orada değildi) küçük çocuklara her yerimi anlattı fotoğraf çeken bile oldu ben elimle örtmeye çalıştım ama elimi çekmezsem sunnetciye soyliceklermis bende çekmedim sünnetçi elini çek dedi pipimin altına dokunan bile oldu.
bence en uygun yaş sünnet olan çocuk kendini biliyor sünnet olacagını daha iyi biliyor ve korku olmuyor pek fazla bir iğne acısı olur bende 12 yaşında sünnet oldum cok cabuk iyileşti en uygun yaşş
03 Yorumla- 5 ay
@dehqvrjxt nasil
Bende 10 yaşında sünnet olmuştum kıyamıyolardı bana ondan bekledik:-D sünnette sinek ısırığı kadar acı olur ama çocuklar nedense hep ağlar açıdan değil korkudan:-D
00 YorumlaBen hiçbişey hissetmedim iğne birazcık acıtıyor o kadar
00 Yorumla
+1 yılUlemm bu ayaşa kadar niye beklediniz? Adam olmuş adam. Hadi gel şimdi işin içinden çk.
02 Yorumla
Soran+1 yılcevabı sorunun altında yazıyor.
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok. Genel anestezi ile bu iş biter.
+1 yıl12 yaşmı?😳😳😳 baltaylamı kesecekler, bu yaşa kadar neden beklediniz?
04 Yorumla
Soran+1 yılhastalığı vardı.
- +1 yıl
Üzüldüm 😔 geçmiş olsun😔
Soran+1 yılteşekkür ederim.
- +1 yıl
İnşallah erkekliğe adım atıyor, bundan sonra sağlık, mutluluk ve başarı dilerim delikanlıya 😊👍🌹
+1 yılhissetmez bile bişe olmaz doktor mal değilse sıkıntı çıkmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım dediğin gibi olur.
- +1 yıl
uyuştururlar şeyini derisini kesecekler hissetmez bile arı sokması daha çok acıtıo canı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa benim sünnetim 2 saat sürmüş derim den dolayı ama ben 2 saat boyunca kitap okudum zaten bu tür şeylerden korkmadığımdan 2 saat pek birşey hissetmedim bir bu kısa sürer korkulcak birşey yok sinek ısırığı gibi
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 saat süreninide ilk senden duydum kalp ameliyatı bile artık okadar sürmüyor.
Cevap sahibi+1 yıl10 sene önce ve deri ile ilgili olduğunu söylemiştim hem ben de 12 yaşıda sünnet olanı ilk defa duyuyorum ben bir şey diyormuyum
Sünnet esnasında ağrı flan olmuyor ama sonraki birkaç gün sıkıntı
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen dediğin gibi oldu.
+1 yılUyuşturdukları için çok bir acı duymayacak ama insanın içinde korku oluyor siz rahatlatmaya bakın.
03 Yorumla
Soran+1 yılbiraz ayıp olucak tam olarak neresi kesiliyor :)
- +1 yıl
Penisin baş kısmını örten deri alınıyor.
Soran+1 yılhıımm teşekkür
Ben sana yalan soulemeyim uyusturmustu ama hayatumda okadar cok bagirmamistim :D
00 Yorumla
+1 yılBen oldugum da delik deşik ettiler (ama unutma allahın emri şeratın lestiği parmak acımaz) bu arada fazla acımıyor :)
00 Yorumla
+1 yılErken olmus 20li yaşları bulsaydi baltayla keserdiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSünneti yapan doktor güle güle kullan demişti yeni anladm nerden de aklıma geldi sabah sabah :)) O acı unutulmaz kandırmayın çocugu :))
00 Yorumla
+1 yılbenim kini makasla kesmisti sunnetci eyy gidi dun gibi hatrliyorum. d
00 YorumlaMerak etme canı yanmaz. Aslında bana sorarsan sünnet falan boş. Ne gerek var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesilen deriyi duduklude haslayip suyuyla pilav yapin mahalleye dagitin
00 Yorumla
+1 yılCanından can gidiyor. Sen düşün işte..
02 Yorumla
Soran+1 yılhiçte öyle değilmiş yürekle alakası olsa gerek :)
- +1 yıl
:D çok atraksyonluydu
Ooo yandı acıdan kivranacak
00 Yorumlabayıltarak yapın kesin çözüm !
00 YorumlaBence olmak istiyormu diye bir sorun
02 Yorumla
Soran+1 yılkendi kararı zaten.
+1 yılOlmaz bir şey büyük olmuş sünneyi 8-9 iyidir
00 YorumlaNe gibi sorunlar vardı. Bende hala sünnetsizim.
00 YorumlaZor olmaz minnaktir onun bki simdi
00 Yorumla
+1 yıl12 yaşina kadar niye beklediniz
02 Yorumla
Soran+1 yılhastalığı vardı ama şimdi iyi durumda.
- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yılilk iğne yapıp uyduruyorlar sadece orda acir canı
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 YorumlaBence normal 12 yaş ben de sünnet olmadım daha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence şimdiden cocuğun cüküne masaj yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl0 yasta uyutularak yapilir anca doktoru dover la o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerken miş daha bir 3 5 yıl daha bekleseydiniz :)
00 Yorumlabiraz acı verici :))
00 YorumlaBen olmuştum ayy😓
00 Yorumla
+1 yılgereksiz bişey...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih