Hayatım boyunca kilomu korumak için bir çaba sarf etmedim sabit durur genelde. Ben yiyip yiyip kilo almayanlardanım😂 Hatta keşke biraz alsam bile diyorum.
Geç saatlerde yemeyerek, akşamları özellikle tatlılardan, abur cuburdan uzak durarak, ekmeği azaltarak ve tam tahıllı olanı tercih ederek, hamur işlerini en az seviyede tüketerek, tereyağı yerine zeytin veya çiçek yağlarını kullanarak ve de glisemin indeksi düşük besinlerle 50 kilo civarında kalıyorum. Nefse yenik düşmemeye özen gösterilmeli. Şu sıralar 48 kiloyum.✌️
not : tabi spor da yapmalı ama ben bu konuda azıcık, çok fazla, üşengeçim.😬
Zaten şu hayatta bir tek kilomu koruyamıyorum Yine kilo verdim 😏 Kilo soruları diğerlerini fazla kilodan , su koca sitede bir tek beni Kilo almamaktan uyuz ediyor Akrep 😁 Kilo almak ile alakalı sorular aç dicem valla linc yeriz 😂😂😂😂🙈
Yıyıp yıyıp bol bol zıcıyorum kanka ıcımde bekletmem yedikten 1 saat sonra zıcmam lazım yoksa göbek dot aldı basını gıdıuor. Yıyen adam zıcıcak kanka başka caresı yok
Ağlıyorum. Stres ve üzüntü kilo vermeye çok yardımcı mesela mutlaka öneririm. Al mendili eline ağla bol bol. Sürekli ağlama hissi geliyor bana bugün 😭😭😭
Salam. Kilo üçün idman etim dieta saxladım 30kilo oldum hemde xüsusi qazdı sular içdim qara çörək yedim 80kilodan 30kiloya dùsdum meyve de istifade etim