En İyi Cevaplar
Şimdiye kadar en fazla 86 kilo oldum. Ama, o dönem yoğun ağırlık antrenmanları yaptığım dönemdi. Sonra bir 4 ay kadar salona ara vermek zorunda kaldım. 5 kilo zayıfladım. Ama giden kilolar yağdan dağı, kastan oldu. Şimdi tekrar başladım. Bakalım eriyen kaslar geri gelecek mi?
00 Yorumla
- +1 yıl
Bu sorunun üzerine az önce tartıldım. Görebildiğim en yüksek kiloyu gördüm. 56.6 kg. Bunun üzerine keyfim yerine geldi. Ve bunun şerefine bir tabak tatlı gömmeye karar verdim.
Hedefim 60 kg olmak03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
En fazla 53 kilo oldum onda da ortaokuldaydım yanaklar falan nasıl tombikti😂 özellikle üniversite okuduğum dönem 50 kiloyu dahi göremedim.
Üniversite bitti 3,5 sene geçti hala kilom 47-48 dolaylarında00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- +1 yıl
100. Kendimi bildim bileli hep yaşıma göre kilolu biri oldum. Hiçbir zaman istediğim bedene sahip olamadım, arzuladığım kıyafetleri giyemedim. Motivasyonum ve özgüvenim gün geçtikçe azaldı. 20 yaşımdayım ama kendimi daha yaşlı hissediyorum. Bir insanın kendisine yapabileceği en büyük kötülüklerden biri bu.
Bir ara diyetisyene gittim, ideal kilon 60 dediler. Spor salonuna gittim, bir gün antrenör 40 kilo verdiğimde derimin sarkacağını ve bunun ameliyattan başka çözümü olmadığını söyledi. O günden sonra spora gitmedim.
Senelerdir kurduğum hayallerime, ideallerime ulaşamayacaksam uğraşmanın ne anlamı var?04 Yorumla- +1 yıl
Boyum 1.69 derimin sarkmasından çok korkuyorum
- +1 yıl
Kendinizi bu kadar yıpratmayın lütfen. Kilolular da hep çok güzel olabilirler ve son derece alımlı ve çekici olabilirler. Kilonuzu kullanabilirsiniz üzülmek yerine.
- +1 yıl
Beni 10 yaş yaşlı gösteren bir bedeni nasıl kullanabilirim? Beni babamın eşi sandılar 😂 50 yaşında adam
- +1 yıl
Bakımlı olmanız lazım öncelikle. Bakımlı olursanız iş tamamdır.
- +1 yıl
Hiç karamsar olma acıkınca bir lokma yemeyi dene tekrar acıkınca bir lokma daha 10 dk ara ver ortalama oturup yeme. Şekeri kes limonlu defne yapraklı bol su iç. Karın ve alt karın hareketi için yüzüstü yatıp yukarıya doğru gerdir kendini 40 dk tempolu yürü
00 Yorumla 71 şimdi 58 vermeye devam ksksk
Ama verirsin paketli gıdaları azalt ara öğün ver kendine meyve kuruyemiş vs. abur cubur kes ekmeği olabildiğince kes çorba sebze meyve et tavuk ağırlıklı beslen 6dan sonra hiçbir şey yeme en en geç nir hafta sonra kilolar gitmeye başlar yürüyüş yaparsan spor yaparsan oh mis şey gibi olur yemede yanında yat kskksks10 Yorumla67 oldummm 66 falanım şu anda ama tirod + pcos sağolsun kilolar gitmiyorr :( gitmeyen kilolarınız varsa doktora görünün derim kızlar ben bilmiyordum hastalıklarımın olduğunu. hipotiroid'im varmış işte ömür boyu ilaç kullanıcam ondan kilo veremiyormuşum :((
01 Yorumla- +1 yıl
Bende de vardı o rahatsızlık tiroidler az çalışıyor o yüzden kilo veremiyor kişi ilaç tedavisi verilmedi bana ama doğal olarak dereotu tiroidlere çok iyi geliyor haftada üç gün dere otu yemeni öneririm ben kilolarını öyle verdim titoidlerşmde nodül de vardı onlar da yok oldu
- +1 yıl
Ciddi manada efor sarfetmelisin. Ben 112 gördüm. 181 cm boy. En fazla gördüğüm şu an 89. Bütün yaz spor ve şu an her akşam vücut ağırlığı ile spora devam.
00 Yorumla - +1 yıl
Komşum neym olsan yardımcı olurdum. Gece site güvenliğiyim ancak bedavaya kaç insanı zayıflattım, kaslandırdım. Bedava hocayız. Gece nöbetimde 1 saat uğrayacaklar yataktan kalkıp.
00 Yorumla - +1 yıl
75 sanırım belki 80 ama hatırlamıyorum 80 en yüksek 75-76 oldum
Şu an 65 im hedef en eski kolalarım 58 olmak00 Yorumla en son 86 yı gördüm boyum 161 şimdi spora başlıyacam ideal kilo olan 65 e kadar düşecem kasa çevirecem
00 Yorumla75sanırım 70 geçtikten sonra tartıya binmedim de emin değilim😂
10 Yorumla- +1 yıl
Hamileliğimde 88 kilo oldum 3 ay sonra yani şu an 63 kiloyum
00 Yorumla Rekorumu kırdım. Sağlığımı kaybettim. 106 kiloyu gördüm. Kilo yüktür insan bedeninde..
00 Yorumla- +1 yıl
85 ve hızla yükseliyorum yani her günü bir önceki günden fazla olarak en fazla kilomu görüyorum :/
00 Yorumla 90. O da askerde olmuştu. şu an 80 veya 85 falan. O civarlarda hep. Ne düşüyor ne de yükseliyor.
00 Yorumla- +1 yıl
Kaslı olarak 80 KG ' ya çıkmıştım sonra saldım şu an 75 civarları biraz kas kaybı yaşadım :/
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
68 oldum bir ara ağır ilaclar kullanıyodum ödem de vardı haliyle Şu an 59dan 64e çıktım yine diyetteyim simdi sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum
00 Yorumla Üç kez 62 kilo oldum hamilelik boyunca 9 ay son günü kadar
00 Yorumla- +1 yıl
94 ama sporcuyum şöyle 1 aylık program yapsam kendime 13 15 kilo falan veririm
00 Yorumla - +1 yıl
92 oldum ben Şu an 90 :D ;
fazla dert etme abur cubur yemezsen sorun olmaz senın kilo kaç00 Yorumla 86 olmuştum en az da 69 oldum boyum uzamayı bıraktıktan sonra
00 YorumlaBugün tartıya çıktım 75.800gr hemen diyete başladım hedef 70 kiloya düşmek
00 Yorumla- +1 yıl
Veriliyor be, 90 kilo oldum sonra üç ayda 68 oldum ve şimdi 74'üm 😂
00 Yorumla - +1 yıl
En çok kilo aldiğim döneme dair sadece fotoğraflar var hiç tartilmamişim 😂 ama heralde 60
00 Yorumla - +1 yıl
26 Eylül 2017'ye kadar 89-90 kg idim. Şimdi ise 64-65 kg civarındayım.
00 Yorumla Bu uygulamada yeni sorular sormak içi level nasıl atalyabilirim?
Ben sizin gibi level atlamak istiyorum ve resim koymak istiyorum yardımcı olur musunuz?00 YorumlaKilolalari kafaniza takmayin benim cevremde 100 kilonun üzerinde olup iradeli ve emin adimlar ile bu kilolari 45 50 ye indiren insanlar var sadece 1 1 bucuk senede
00 Yorumla- +1 yıl
En fazla 72 aşık oldum ve 54 kiloya düşmüştüm.
Ayrilinca 68dim yine Şu an 64 ve hala diyetteyim veriyorum10 Yorumla 1.55 89 kilo olduğum dönemden 1.84 70 kilo olduğum döneme geçtim lise çağlarında o bugün aynıyım 1 kilo aşağı 1 kilo yukarı
02 Yorumla- +1 yıl
cüs ya nasi boy attın öyle
- +1 yıl
@benimleugrasma bir hanımefendi ye aşıktım o zamanlar bana bir kendine bak bir bana sence yanıma yakışıyor musun demişti o zamanlar reddedilmeye ihtiyacım varmış bünyem uzayarak kilo vererek karşılık verdi...
- +1 yıl
Yazan yaşta isen çok gençsin daha zaman zaman kilo yükselişleri insan için doğal durumlar dert etme
11 Yorumla- +1 yıl
Nereye kadar normal
- +1 yıl
89 oldum şu an 53 kiloyum ama o kiloları verene kadar canım çıkmıştı
00 Yorumla senelerdir 45 kiloydum hiç kilo almadim ama bu yıl çok şaşırdım 1 kilo alarak 46 kilo olmuşum 😃
00 Yorumla98 kilo oldum max şimdi 20 kilo verdim hala da veriyorum
00 Yorumla85 galba ama boyumun 190 civarı olduğunu var sayarsak gayet normal
00 YorumlaBen de mutsuzum gereksiz insanlar yüzünden kilo aldım.
01 Yorumla- +1 yıl
Kac oldun
- +1 yıl
Hep sabit kiloda kaldım galiba kilo aldığımı bilmiyorum :D
00 Yorumla - +1 yıl
1 Sene Önce 107.5 Kiloydum Şimdi 67 Kiloyum Hedef 60 Kilo
00 Yorumla - +1 yıl
83 falan oda ayağım kirilinca 3 kilo almistim simdi yeniden spora döndum verdim
00 Yorumla - +1 yıl
56 kilo oldum lise zamanlarında
35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Şenol1903 herkes cebine taş koy diyo zaten hava kötü olduğunda shshshshs😂
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Senin kilolar popoya gidiyor doğrudan. Aşk acısı seni ne hale getirdi kız
00 Yorumla Ne kilo vermesi çırpı bacak 😂😂.
04 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 305 cevap paylaştı. Sen kiloluysan kilolular napacak 🤣🤣
02 Yorumla- +1 yıl
93. Ama şu an 81i gördüm
10 Yorumla - +1 yıl
95 olmuştum şimdi 61
14 Yorumla- +1 yıl
@Şenol1903 eeeeeee? bunu söyleme amacın
- +1 yıl
Nasıl bu kadar çok kilo verdin paylaşır mısın? ben yaklaşık 6-7 ayda 12 kilo verdim ama daha bi 15 kilo fazlalığım var
106 şu an 76 kiloyum 60 olcam bakalım
10 Yorumlam
+1 yıl75 i gördüm kfkfkkf ama şu an iyiyim😂🧿
11 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şu an ki kilom 83 kiloyum yine fitim o ayrı :)
10 Yorumla- +1 yıl
80-85 arası yani şuanki halim
00 Yorumla - +1 yıl
57 yi gördüm gördüm fazla
00 Yorumla - +1 yıl
77 olmuştum bir dönem
00 Yorumla Yaklaşık 30 kilo alıp geri verdim
00 Yorumla58 olmuştum neredeyse.
01 Yorumla- +1 yıl
En fazla 56 oldum şu an 50yim
00 Yorumla - +1 yıl
Max 74 onuda geçemem zaten
00 Yorumla 78 i gordum ve 70 e dusmeye cabaliyorum sen?
00 Yorumla50 kilo oldum yanlış hatırlamıyorsam.
00 Yorumla- +1 yıl
En kilolu halim boyumdan 10 birim aşağıda
00 Yorumla - +1 yıl
Profil seninse bu aşırı bir kilo değil ki
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben daima fittim, şişmanlar sizi
00 Yorumla- +1 yıl
Maks 85i görmüşümdür 81-82 takılıyorum
00 Yorumla - +1 yıl
105 kiloya kadar çıkmıştım
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok aşırı kılolu degılaın kı ama
00 Yorumla- Devamını Gör (153)
Detaylı bilgi
Merhaba,
Herkesin gördüğü maksimum kilo çok farklı olabilir bu kişinin yaşına, cinsiyetine göre bile değişir. Nasıl ki bu değişkense herkesin kilo verme hızı da değişkendir. Örnek vermek gerekirse 90 kilo olan birisi 1 ayda 8-9 kilo verirken 60 kilo olan birisi 5-6 verebilir , dolayısıyla burada kendimizi başkalarının kilolaları ve kilo veriş hızı ile kıyaslamak pek de doğru bir davranış değil sevgili KS üyemiz.
Gerçekten kilo vermek istiyorsanız öncelikle kendinize ulaşılabilir bir hedef koyun. 1 ayda 5 kilo vermek gibi. Sizi motive edecek olan şeyleri kilo verdiğinizde hayatınızda nelerin değişeceğini madde madde ajandanıza baş köşeye yazın, yediklerini not alın, ne yediğinizin farkında olduğunuzda daha bilinçli ve kontrollü bir diyet uygulayacağınıza emin olabilirsiniz.
Katı diyetler , sıvı diyetler yaparak kendinize de metabolizmanızı da yormayın çünkü bu sizi 3 -5 gün sonra fazlasıyla yorar ve daha motivasyonunuzu da kaybettirir. Size önerim online ya da yüz yüze bir diyetisyen eşliğinde motive olabilirsiniz. Biriyle bu yolculuğa başlamanızı öneririm, bazen kendimizde başlayacak gücü bulamayabiliyoruz ama sonuç almaya başladıkça gerisi geliyor emin olun.
Yeni yıl, yeni bir sayfa açın kendinize. Başkaları gibi değil kendiniz olmak için istediğiniz bedende olmak için çok şey gerekmiyor, sadece sabır ve zaman ve bir de doğru oluşturulmuş bir beslenme planı , gerisi zaten çok basit. :)
Sevgiler, fit sağlıklı yıllar diliyorum.
Hızlı verdiğimiz kiloları almak için ne yapabiliriz Hanife hocam?
@Princesslaura yemek ye 😅