Gecmis olsun. Kantoron yagi ile bisturi ile acilmis izler bile gecer velevki gecmezse contractubex jeli kullanabilirsiniz. Ameliyat izlerini dahi geciriyor.
Bepanthol sürmene gerek yok bir işe yaramaz var olan mikrobu geçirmek için batikon sürmen gerekiyor dostum iz kalırsa söylediğim kremi kullanabilirsin genellikle ameliyat sonrasında oluşan yara izlerinin tedavisinde verdiğimiz bir krem geçirecektir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gecmis olsun. Kantoron yagi ile bisturi ile acilmis izler bile gecer velevki gecmezse contractubex jeli kullanabilirsiniz. Ameliyat izlerini dahi geciriyor.
Rahatladım cidden geçmez sanıyordum
çok derin değil. Rahat bırakırsan 2-3 güne gözle görülür şekilde azalır.
İnşallah 👍
bidahakine plastik yerine daha kesici şeyler kullan
Yani kesemedim diyorsun demi dostum?
sen çizmişsin, kesmemişsin..
kantaron, aleovera veyahut madecassol sür.
Bepanthol nasıl daha önce duymuştum sanki kalirmi sence iz?
bapanthol olmuş 100 lira
yarın eczaneden madecassol merhem yazdır iz miz hiçbir şeyin kalmaz. tarçına allerjim var dermatolog bunun için yazmıştı.
Evde var Bepanthol 🐱
bapanthol kozmetik kaygılarla kullanılan bir ürün. yaran hızla iyileşip iz kalsın istemiyorsam madecassol yazdır.
Tamam dediğin ilacı alacam
pişman olmazsın🙏🏻
sen boynuna faça mı attın gerçekten?
İyi oldum şimdi sabahtandir düşünüyorum geçmez diye ama geçer bencede başkası görür diye hiç aklima gelmedi o an
Faça değil boyna faça atilrmi 😀 ekmek bıçağı çok içince boyle yapmışım bı hayırsız yuzunden
abi sen kafayı mı yedin boynuna faça atmak nedir
.. iyice zıvanadan çıktınız
Faça değil dostum ne facasi şah damara ulaşmak istedim
pü seni Allah kahretsin
Kedidir kedi
Nankör kedi 🐱
Jiletse pok geçer
Bıçak gecermi
Bi ihtimal
Batikon sür
Ne işe yarar geçirirmi bu izleri detaylı bir şekilde yardımcı olurmusun Bepanthol olur mu?
Dezenfekte etmek amaçlı batikon sürmelisin çok derin gözükmüyor iz kalacağını sanmam ama kalırsa da dermatix jel kullanabilirsin
İz kalıdigi zaman o kremi sürsem fayda edermi şu an bir şey sürmem gerekirmi Bepanthol gibi?
Bepanthol sürmene gerek yok bir işe yaramaz var olan mikrobu geçirmek için batikon sürmen gerekiyor dostum iz kalırsa söylediğim kremi kullanabilirsin genellikle ameliyat sonrasında oluşan yara izlerinin tedavisinde verdiğimiz bir krem geçirecektir
Teşekkür ederim :)