Güncellemeler
+1 yıl
Yanlislikla erkekler diye yazmisim dalginlik işte
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dudbud sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Psikolojik tolerans
Hmm bir süre sonra hisse alışıyormuyum yani?
Bu herkesde olan birşeymi?
Çok fazla uyarmışsın, haz reseptörlerini
Bir kac sigara o kadar uyandirirmiki haz reseptörlerini?
Evet, herkeste olan bir şey. Her şey hakkında olabilir
Birkaç tane çok uyartı oluşturuyor ve haz alamaz oluyorsun en sonunda demek ki. Az iç sen de
Bende diyorum bu sigara içenler gayet icmemis gibi gozukuyor vucutlari tolerans gelistirmis erhalde diye dusunuyordum
Ben en iyisi tütüncüye gideyim sigara kagidini alayim onu sarip içeyim en azindsn cigerime birsey cekmis olurum rutinimi yerine getiririm
Zira böylesi bir anlam ifade etmiyor
Hmm o kadar oluyor demek ki ve az içmek cözüm evet ama istemsizce içmek istiyorum en azindan cigerime duman ceksem yeter
O boş durmaktan oluyor, zamanın faydasız şeylerle dolu demek ki. Zamanını doldur faydalı şeylerle
Haklısın canım sıkıldıgı için birsey yapasim geliyor bende sigaraya sariyorum mecburen ve aklima maalesef yapacak baska bir şey gelmiyor zira evde oyalanbilcegim pek birsey yok en fazla telefon oda sıkıyor bir süre sonra
Nikotini az sigara içeyim ben en iyisi ya da kagıd sarayim onu içeyim diycemde sigara kagidi sarip icmek karbondioksitden dolayi sorun olur mu? Sigaradada varda kagidinda daha çok varmidir?
Bunun kalıcı çözümü sigarayı azaltmaya çalışmak değil, işin o kısmıda var ama kendine faydalı uğraşlar bulmalısın. Kısır döngüye girmemek için. Hadi iyi geceler
Hmm maalesef sigara içmek güzel bir eylem olarak geliyor kulaga başka hicbirsey içime birsey cekmenin yerini almiyor ben en iyisi kendim sigara sarayim çooookkk az tutun koyayim o sekil iceyim ya da sorun olmiycaksa kagid sarayim
Ama bir ugras bulmak ta fena olmaz sevebilcegim biri olsa yanimda fena olmazdi belki bir gün olur sana da iyi geceler sagol bilgi için
Tamam