Diğer Sigara içmeyen erkekler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hep kendi halinde sessiz sakin insanlar oluyor doğru değil mi? Güncellemeler1 yıl İstisnai durumlar olabilir tabiki ama gerçekten geneli böyle Sigara içmeyen erkekler? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Hayır alakası yok. Sigara içiyorum ve kendi halindeyim. 0 0 Yorumla
policeofficer35 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Nah öyle oluyor bizim buradaki abi ne sigara içiyor ne başka şey herkesi dovuyor namı var 0 9 Yorumla hfguiiuh 1 yıl O abi sen olmayasiin 😅🤣 Yorumla policeofficer35 1 yıl Yinemi sen😂 Yorumla hfguiiuh 1 yıl Dünya küçük 🤣 Yorumla policeofficer35 1 yıl Sen çocuksun sana icinler serseri geliyor içmeyen süt cocugu ondandır Yorumla Soran 1 yıl 27 yaşındayım canım ben 🙂 sigara içmeyenler süt çocuğu değil içenler havalı sanıyor kendini Yorumla policeofficer35 1 yıl 27 yaşında olup bu soruyu sorman garip yeminle ben 17 felan sandim Yorumla policeofficer35 1 yıl Genelde ergenler böyle soru sorar havalı görür sigara iceni serseri felan diye Yorumla hfguiiuh 1 yıl Sigara icmeyen insan kendisine saygisi olandir Yorumla Soran 1 yıl Bu sigara içenler serseridir lafını hiç düşünmedim aslında sigara içen de şudur budur diye de bir şey demedim siz kendi kendinizi kalıplaşmış hissediyorsanız orasını bilemem Yorumla
Şehzade333 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Alakası yok sigara karekteri değiştiren bir şey değildir. Sigara sağlığa zararlı bir şey,, karektere zararlı bir şey değil 🙂 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet içmiyorum Beni anlatır gibi yazmışsınız 0 0 Yorumla
Terminatör1998 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Geneli öyle, ben sigara içmiyorum, spor yapıyorum. 0 0 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 583 cevap paylaştı. Sigara içmiyorum öyleyim değilim bilmiyorum ama bununla alakalı olmadığını düşünüyorum 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sigara içiyorum ve kendi halindeyim. Sigarayla ne alakası var ki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl sen öyle gözlemlemişsin ama kuzenim var sigara içmiyor ne anasının gözü 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 988 cevap paylaştı. Sigarayla alakası yok 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. bilmem akilli olduklari kesin 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. genelleyebiliriz evet 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sigara içmiyorum 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 813 cevap paylaştı. Bencede 0 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ben içmiyorum 0 0 Yorumla
HayatOndaq Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Alakası yok 0 1 Yorumla HayatOndaq 1 yıl Ki sigara içiyorum içmeyen arkadaşlarim var benden daha beterler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır alakası yok. Sigara içiyorum ve kendi halindeyim.
Nah öyle oluyor bizim buradaki abi ne sigara içiyor ne başka şey herkesi dovuyor namı var
O abi sen olmayasiin 😅🤣
Yinemi sen😂
Dünya küçük 🤣
Sen çocuksun sana icinler serseri geliyor içmeyen süt cocugu ondandır
27 yaşındayım canım ben 🙂 sigara içmeyenler süt çocuğu değil içenler havalı sanıyor kendini
27 yaşında olup bu soruyu sorman garip yeminle ben 17 felan sandim
Genelde ergenler böyle soru sorar havalı görür sigara iceni serseri felan diye
Sigara icmeyen insan kendisine saygisi olandir
Bu sigara içenler serseridir lafını hiç düşünmedim aslında sigara içen de şudur budur diye de bir şey demedim siz kendi kendinizi kalıplaşmış hissediyorsanız orasını bilemem
Alakası yok sigara karekteri değiştiren bir şey değildir.
Sigara sağlığa zararlı bir şey,, karektere zararlı bir şey değil 🙂
Evet içmiyorum
Beni anlatır gibi yazmışsınız
Geneli öyle, ben sigara içmiyorum, spor yapıyorum.
Sigara içmiyorum öyleyim değilim bilmiyorum ama bununla alakalı olmadığını düşünüyorum
Sigara içiyorum ve kendi halindeyim. Sigarayla ne alakası var ki.
sen öyle gözlemlemişsin ama kuzenim var sigara içmiyor ne anasının gözü
Sigarayla alakası yok
Nerde okudun bunu 🤣🤣
bilmem akilli olduklari kesin
genelleyebiliriz evet
Icerken de birakincaada hep ayniyim
Sigara içmiyorum
Doğru
Bencede
Hayır seks performansı için içmiyorlar
Hayır
ben🙌🙌