Ünideyim içmeyen yok. Sigara içmiyorum diyorum kızlar bile şaşırıyor. Geçen bir kız çakmak istedi. Sigara kullanmıyorum dedim. İnanmadı. Çakmak vermemek için yalan diyorum sandı. Onun disinda hangi erkekle flortleşsem sigara iciyor. Hic hoslanmiyorum. Hele izmariti yere atıyorlar ya ayrı gıcık oluyorum. Direkt flörtü bitiriyorum. Git çöpe at. Senin pisliğini çekmek zorunda miyız?
Hayır kırılmadım. Yere atmayı bende pek sevmiyorum zaten. Onu temizleyen insanlarda var sonuçta. Tamam yaptığımız iyi bişey değil ama bari insanlaei en az derece de rahatsız etmeliyim diye düşünüyorum.
Evet gerçekten öyle. Bir çok kişi marifet sanıyor. Bir çocukla konuşuyordum. Neyse sigara kullanıyormuş. Yani çoğu kişi böyle bir konu açılırsa şey der demi evet çok zararlı biliyorum ama bırakamıyorum işte bağımlıyım iradem yok vs. falan der. Çocuk bana şey dedi yok ben bırakmak istemiyorum. Zararı falan yok. Bana iyi geliyor. Tam Diyecektim aynen leş gibi kokuyorsun. 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Offff sen haklı olmak için mi doğdun be sigara içenden nefrett
Bazı kızlar sigara içen seviyor valla ben anlamıyorumshgshsjs
O kızlar kezban zaten havalı zannediyorlar iy
Ben içiyorum günde 3 paket
Abi bari izmaritini yere atma lütfen 🙏🏻
İzmarit genelde kül tablasında onu da çöpe döküyorum. Yürürken sigarayı içmeyi sevmiyorum çünkü
Bak size saygım var cidden en azından sadece kendinizi zehirliyorsunuz.
Teşekür ederim..
Dürüst yorunlarım ama kırılmak yok.
Hayır kırılmadım. Yere atmayı bende pek sevmiyorum zaten. Onu temizleyen insanlarda var sonuçta. Tamam yaptığımız iyi bişey değil ama bari insanlaei en az derece de rahatsız etmeliyim diye düşünüyorum.
ben kullanmıyorum
Evet herkes iciyor gibi. Millet manyamis
İçmedim içmem de
Kesinlikle en iyisi 👌🏻
Bırakmıştım 6-7 sene içmedim yine başladım
Üzücü:(
Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun 🙏🏻
Eşim içmiyor
Şanslısın
Ben varım
Bana hiç denk gelmiyor valla tebrikler 😊
Vardır illa
Ben içmiyorum
Çok iyi sizin artmanız lazim 😅
Artacağını sanmıyorum genelde azalıyoruz :D
Evet gerçekten öyle. Bir çok kişi marifet sanıyor. Bir çocukla konuşuyordum. Neyse sigara kullanıyormuş. Yani çoğu kişi böyle bir konu açılırsa şey der demi evet çok zararlı biliyorum ama bırakamıyorum işte bağımlıyım iradem yok vs. falan der. Çocuk bana şey dedi yok ben bırakmak istemiyorum. Zararı falan yok. Bana iyi geliyor. Tam Diyecektim aynen leş gibi kokuyorsun. 😅
Haklısın çoğu kişi marifet sanıyor hangi şehirdesin?
Samsundayim
Uzağız :( ama yazın oraya taşınacağım Atakuma
Yaa hayırlı olsun burası çok güzel. Bende öğrenciyim bu sene son senem ama içim buruk hissediyorum
Normalde nerelisin? Birde neden için buruk
Çorumluyum. E memlekete gideceğim. Burayı bırakıp. Alışmıştım atakuma. Özleyeceğim.
Depremden önce Atakumda 1.5 hafta kalmıştım yeni mahallede
Niye buraya tasiniyordun ve memleket neresi bu arada?
Adanaliyim samsunu begendim arkadaslarimda orada ondan
Anladım güzelmiş
Sen ne okuyorsun
Anestezi
Omu de misin?
Aynen
Tramvayla gelmistim kampusunuze güzeldi
Evet bende seviyorum. Kampüsün içindeyse bölümün iyi oluyor.
Ozele gelmek ister misin
Hayır teşekkürlerrr
Buyrun
Ben içmiyorum
Bu benim
ben sen o
siz bizler onlar
Efendimmm
Var Tabi ki