Arkadaşlar 2 gündür başlayan boğaz ağrısı var ilk gün biraz yanma ve ağrı vardı ikinci gün bı tık daha fazla olmaya başladı... Halsizlik çok fazla olmasa da var biraz... Ateşim yok öksürük nadiren var burun akıntısı da yok... Havalar değişiyor ve soğuyor grip midir yoksa korona mıdır sizce?
Grip olduğunu düşünüyorum ama yine de temkinli olmakta fayda var.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de öyle tahmin ediyorum fakat dediğiniz gibi cidden... Yani insan ister istemez tedirgin oluyor artık en ufak bir ağrıda grip bile olsak kendimizi psikolojik olarak korona falan da sandığımız oluyor... Teşekkür ederim umarım griptir...
Ortalıkta grip salgını var ailemden tut bütün çevrem grip olup atlattı gripsindir evden çıkma bekle biraz
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet biliyorum küçük kuzenlerim ve ailesi çevremde de bu salgın cidden çok fazla var ama dediğim gibi ateş falan yok şimdilik ve afedersiniz özür dileyerek söylüyorum koronada ishal da yaygın diye biliyorum öyle bir şey de yok
Geçen hafta grip olan biri olarak söylüyorum ilk gün boğazım ağrıyordu hafiftende yanıyordu ateşim yoktu fakat baya halsizlik vardı ve ufaktan kemik ağrım 4 günde geçti gitti
Evett tam olarak böyle aynısı... Şikayetlerim de aynısı ilk gün boğazd hafif yanma 2. gun boğaz ağrısı, hafiften halsizlik nadiren öksürük ateş falan yok... İnşallah ben de normal bir gribimdir... Havalar da baya soğudu ondan dolayıdır belki
bunu tam olarak kimse bilemez ama en iyisi bi test yaptırmak
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şu an hasteneler biliyorsunuz ki daha tehlikeli ama başka bir şekilde de anlayamayız tabi 3-4 gün içerisinde şiddetli ağrılar vs belirtiler olursa gidecem... Bunu kimse burada anlamaz kesin olarak konuşamaz zaten fakat sadece soruma göre yazdıklarıma göre fikir almak
evet haklısın ama kimseyi tehlikeye atmamak için kötü bir niyetle yazmadım şu dönemlerde grip sanıyoruz kendimizi ama korona olabiliyoruz korona sandığımızda da grip çıkabiliyoruz
Tabiki de çok haklısınız kimsenin vebaline girmek istemem zaten fakat doğru düzgün dışarıya çıkan bir insan da değilim sadece 3 gün önce çarşıya çıktık fakat maske hep takılıydı...2 gündür başlayınca şüphelendim kendimden
Hasteneler daha tehlikeli maalesef ki 😑ama 3-4 güne kadar şikayetlerim devam eder ve şiddetlenirse mutlaka gidecem ve zaten ailemden olabildiğince uzak duruyorum bu belirtilerden sonra...
Umarım öyledir bundan yaklaşık 3 ay falan önce korona olduk annem babam test yaptı pozitif çıktı fakat ben test yapmadım ama ben de olduğuma adım kadar emindim ilk defa böyle bir şekilde oldum çünkü... Umarım griptir ya 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Grip olduğunu düşünüyorum ama yine de temkinli olmakta fayda var.
Ben de öyle tahmin ediyorum fakat dediğiniz gibi cidden...
Yani insan ister istemez tedirgin oluyor artık en ufak bir ağrıda grip bile olsak kendimizi psikolojik olarak korona falan da sandığımız oluyor...
Teşekkür ederim umarım griptir...
Rica ederim. Geçmiş olsun
Ortalıkta grip salgını var ailemden tut bütün çevrem grip olup atlattı gripsindir evden çıkma bekle biraz
Evet biliyorum küçük kuzenlerim ve ailesi çevremde de bu salgın cidden çok fazla var ama dediğim gibi ateş falan yok şimdilik ve afedersiniz özür dileyerek söylüyorum koronada ishal da yaygın diye biliyorum öyle bir şey de yok
Geçen hafta grip olan biri olarak söylüyorum ilk gün boğazım ağrıyordu hafiftende yanıyordu ateşim yoktu fakat baya halsizlik vardı ve ufaktan kemik ağrım 4 günde geçti gitti
Evett tam olarak böyle aynısı...
Şikayetlerim de aynısı ilk gün boğazd hafif yanma 2. gun boğaz ağrısı, hafiften halsizlik nadiren öksürük ateş falan yok...
İnşallah ben de normal bir gribimdir...
Havalar da baya soğudu ondan dolayıdır belki
Bana fayda edenler ıhlamur ve soğuk algınlığı hapıydı bı dene istersen "Geçmiş olsun :)
Ihlamur içemiyorum çok mide bulandırıyor bende ve iki gündür nane limon papatya çayı tüketiyorum😑ama deneyecem tekrardan çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle 🤭
Umarım bir an önce iyileşirim çok teşekkürler tekrardan 🤗
bunu tam olarak kimse bilemez ama en iyisi bi test yaptırmak
Şu an hasteneler biliyorsunuz ki daha tehlikeli ama başka bir şekilde de anlayamayız tabi 3-4 gün içerisinde şiddetli ağrılar vs belirtiler olursa gidecem...
Bunu kimse burada anlamaz kesin olarak konuşamaz zaten fakat sadece soruma göre yazdıklarıma göre fikir almak
evet haklısın ama kimseyi tehlikeye atmamak için kötü bir niyetle yazmadım şu dönemlerde grip sanıyoruz kendimizi ama korona olabiliyoruz korona sandığımızda da grip çıkabiliyoruz
Tabiki de çok haklısınız kimsenin vebaline girmek istemem zaten fakat doğru düzgün dışarıya çıkan bir insan da değilim sadece 3 gün önce çarşıya çıktık fakat maske hep takılıydı...2 gündür başlayınca şüphelendim kendimden
Kas iskelet ağrısı var mı?
Evet var ama regl zamanım neredeyse yani bu aralar regl olacam ondan dolayı da olabilir diye düşünüyorum
Olabilir aynen.. ama bi test ol bence en azindan ailenin diger bireylerinj tehlikeye atmamis olursun
Hasteneler daha tehlikeli maalesef ki 😑ama 3-4 güne kadar şikayetlerim devam eder ve şiddetlenirse mutlaka gidecem ve zaten ailemden olabildiğince uzak duruyorum bu belirtilerden sonra...
İyi yapıyosun geçmiş olsun 🙏🤗
Çok teşekkür ederim 🥰
Grip.
Umarım öyledir bundan yaklaşık 3 ay falan önce korona olduk annem babam test yaptı pozitif çıktı fakat ben test yapmadım ama ben de olduğuma adım kadar emindim ilk defa böyle bir şekilde oldum çünkü...
Umarım griptir ya 🥺