Sağlık Koronayim vede dayanılmaz sırtım da yanma ve ağrı var hastane gidilir mi? Özel_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Korona olmuş dayanılmaz yanma ve ağrı varmiydi Güncellemeler+1 yıl Acil yardım edin ağrım çok var Güncellemeler+1 yıl .. Koronayim vede dayanılmaz sırtım da yanma ve ağrı var hastane gidilir mi? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
doktorruk Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Evet sırt ağrısı yanması vs cok oluyor ama dayanılmaz derece de olursan gidersin.Bu arada covid ilaçlarını duzgun kullanıyorsun di mi?Cok geçmiş olsuun 0 0 Yorumla
BBDDSSMM Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Covid olduysan hekim sana kullanman için ilaç vermiştir, zaten dışarı çıkamazsın ilaçlarını iç bol bol dinlen yapacak bir şey yok... 0 2 Yorumla Özel_ +1 yıl Yanma şeklinde ağrı bu Yorumla BBDDSSMM +1 yıl Geçer ablacım geçer yat iyice dinlen eklem ağrıları oluyor zaten covidde yapacak bişi yok Yorumla
Satanistbey Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Sırt ağrısı için yatırmazlar nefes almakta zorluk çekiyorsan sıkıntı 0 2 Yorumla Özel_ +1 yıl Derin alamiyorum Yorumla Satanistbey +1 yıl Allah Allah Yorumla
Canısıkılan1234 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Nefes almada güçlük çekersen hemen git ya da ambulans çağır.sırt ağrısı için yatırmazlar 0 2 Yorumla Özel_ +1 yıl Nefes alıyorum ama derin alamiyorum ama bu ağrı dayanilmaz Yorumla Canısıkılan1234 +1 yıl İlaç kullandın mı? Yorumla
Kaan34j Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Geçmiş olsun aşı varmıydı 0 18 Yorumla Özel_ +1 yıl Biontec oldum 2 ay önce Yorumla Kaan34j +1 yıl Çift doz mu Yorumla Özel_ +1 yıl Evet Yorumla Kaan34j +1 yıl Antikor syen mi düşüktü acaba. Gitsende ağrı kesci vercekler Yorumla Özel_ +1 yıl Bilmiyorum ki baş ağrım var diye gittim korona olduğumu öğrendim bugün aşırı derecede ağrım var 7. Günüm Yorumla Kaan34j +1 yıl Tat kok Yorumla Kaan34j +1 yıl Gitti mi Yorumla Özel_ +1 yıl Evet Tat koku alamıyorum Yorumla Kaan34j +1 yıl Sırtına sıcak su torbanı koy Yorumla Kaan34j +1 yıl Parol yerine daha iyi ağrı kesici Yorumla Özel_ +1 yıl Çok değişik bı ağrı torba konacak gibi değil sancı şeklinde Yorumla Kaan34j +1 yıl Kemik ağrısı gibi Yorumla Özel_ +1 yıl İçtim Yorumla Kaan34j +1 yıl Ara srn istersrn ambulansı Yorumla Özel_ +1 yıl Yanma hissi var ağrı Yorumla Kaan34j +1 yıl Ağtıya bişey yapmıyorlar ara sor istersen hemen gelniyo ambulans Yorumla Özel_ +1 yıl Baş ağrısı için aradım 3 gün önce hiçbirsey yapmiyorlar Yorumla Kaan34j +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Red_Lady Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Ben yatamıyordum bile felaket ağrı oluyordu. 0 0 Yorumla
muzlusütlüpuding Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl bende yoktu ama seni iyi etmek isterim 0 6 Yorumla Özel_ +1 yıl Nasıl Yorumla muzlusütlüpuding +1 yıl bilmem ksmxksmzks Yorumla Özel_ +1 yıl Allah sizin gibi insani yardıma muhtaç etsin en sevdiğinden çıkarsın yazık Yorumla muzlusütlüpuding +1 yıl sen böyle bela okumaya devam et sana geri dönsün sonra aşını oldun mu sen Yorumla Özel_ +1 yıl Oldum Yorumla muzlusütlüpuding +1 yıl biraz sabret geçicek ağri falan kalmayacak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet sırt ağrısı yanması vs cok oluyor ama dayanılmaz derece de olursan gidersin.
Bu arada covid ilaçlarını duzgun kullanıyorsun di mi?
Cok geçmiş olsuun
Covid olduysan hekim sana kullanman için ilaç vermiştir, zaten dışarı çıkamazsın ilaçlarını iç bol bol dinlen yapacak bir şey yok...
Yanma şeklinde ağrı bu
Geçer ablacım geçer yat iyice dinlen eklem ağrıları oluyor zaten covidde yapacak bişi yok
Sırt ağrısı için yatırmazlar nefes almakta zorluk çekiyorsan sıkıntı
Derin alamiyorum
Allah Allah
Nefes almada güçlük çekersen hemen git ya da ambulans çağır.
sırt ağrısı için yatırmazlar
Nefes alıyorum ama derin alamiyorum ama bu ağrı dayanilmaz
İlaç kullandın mı?
Hayır karantina bitene kadar çıkamazsın çok kötüysen 112yi ara
Geçmiş olsun aşı varmıydı
Biontec oldum 2 ay önce
Çift doz mu
Evet
Antikor syen mi düşüktü acaba. Gitsende ağrı kesci vercekler
Bilmiyorum ki baş ağrım var diye gittim korona olduğumu öğrendim bugün aşırı derecede ağrım var 7. Günüm
Tat kok
Gitti mi
Evet Tat koku alamıyorum
Sırtına sıcak su torbanı koy
Parol yerine daha iyi ağrı kesici
Çok değişik bı ağrı torba konacak gibi değil sancı şeklinde
Kemik ağrısı gibi
İçtim
Ara srn istersrn ambulansı
Yanma hissi var ağrı
Ağtıya bişey yapmıyorlar ara sor istersen hemen gelniyo ambulans
Baş ağrısı için aradım 3 gün önce hiçbirsey yapmiyorlar
Aynen öyle
Kesin pozitifsin, siteden çık
Ben yatamıyordum bile felaket ağrı oluyordu.
bende yoktu ama seni iyi etmek isterim
Nasıl
bilmem ksmxksmzks
Allah sizin gibi insani yardıma muhtaç etsin en sevdiğinden çıkarsın yazık
sen böyle bela okumaya devam et sana geri dönsün sonra aşını oldun mu sen
Oldum
biraz sabret geçicek ağri falan kalmayacak