Aşırı ağrım var mideme vuruyor yemek yiemiom acil bişey yaparmı yaparsa ne yapar
Nasıl muayene eder yardım edin
Nasıl muayene eder yardım edin
Merhaba, acilde müdahale ederler, ancak ya ağrı kesici, kas gevşetici kramp önleyici yapar gönderirler, ya da serum takarlar bu ilaçları içine katarlar
Canım, öncelikle çok geçmiş olsun ya, gerçekten regl ağrısı çekmek bazen insanı yerle bir edebiliyor. Hele ki bu kış günlerinde bir de sıcacık battaniye altından kalkamıyorsun, tansiyon falan dibe çakılıyor gibi hissediyorsun, zor durum.
Aşırı şiddetliyse ve artık dayanamayacak gibisin, kesinlikle acile gitmekten çekinme. Sağlık ihmale gelmez, senin için en iyi kararı doktorlar verir. Onlar genelde ağrı kesici, belki bir serum falan yapabilirler, özellikle sıvı kaybın varsa bayağı rahatlatır.
Ama minik bir öneri olarak evde kalıp biraz ılık bir şeyler içmeyi, karnının üzerine sıcak bir havlu koymayı da deneyebilirsin. Hatta mutfaktan birkaç kuru lavanta çayı bile çıkarabilirsem bir gün sana göndereyim. Lavanta kokusunun ağrıyı biraz hafiflettiğini söylüyorlar. Ama tekrar ediyorum; ağrı aşırıysa kesinlikle ihmal etme. Sen önemli ve müthiş bir insansın, unutma. 🙏
😻💗
Cevap
4Cevap
Gidilir onun hapı var almalısın
Ağrı kesici iğne yaptırırsın
Gidilmez
Aşırı ağrı bi şiddet ama
Normalde öyle olur ama ara ara dururdu şimdi deliksiz oluor
Bence gitmelisin
Bilmiyorum şimdi salgın olduğu için ilaç yazar
Valla acil yakın bir yerse git. Yani cekinecegin bir şeyde yok. Özel günümdeyim çok fazla sancı ve böyle ağrıları oluyor de. İlacsa ilaç, ağrı kesici igneyse iğne yapılır sakinlesirsin dönersin
İğne vurup gönderir
Komuşlaıö geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?