14 gün önce kedi ısırdı kanamadı çizildi sadece ama bende mide bulantısı hapşırık felan basladı dün bunun onla alakası olabilir mi kedide bir kuduz belirtisi yoktu gördüğüm kadarı ile
Umarım olmaz. Muhtemelen sendeki psikolojik bir olay olabilir. Sen biraz evham yaptıysan psikolojik olarak öyle hissediyor olabilirsin. Kedide kuduz olsa ki. Bu günlerde ulkemizde kuduz vakası yok denecek kadar azdır. Ama ne olursa olsun zamanı geçte olmuş gibi olsa gidip doktora görünmekte fayda var. Uzman görüşü her zaman için burada her şeyi bilen cahillerden iyidir. Geçmiş olsun
Bu arada kanamadiysa kuduz felan olmazsın. Cunku aids, hiv virüsü hatta yılan sokması akrep sokması bile kana karışarak olan bir şey. Kana karışmayan o tarz virüslerin zararı olmaz.
Kuduz mide bulantısı şeklinde göstermez. Isırılan bölgede hissizlik, narkoz vurulmuş gibi etki eder, bilinç kaybı, sudan korkma gibi belirtileri olur. Hem daha 14 gün olmuş. Psikolojiktir. Mesela benide kedi tırmalamıştı. Bende hatanızdan şüphelenmiştim.. Psikolojik olarak evham yapmıştır. Hem igneyi bile olmuşsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sudan korkuyorsan kuduzsundur ağzın köpürüyorsa falan. Sen bi git kediye de kendine de baktır.
Kedi sokaktaydı bulamam bende öyle belirtiler yok
bilmem seninki sandım kuduz olma ihtimali var aşısız çünkü sen bi git hastaneye bence bir an önce
Mide bulantısı falan varsa sağlık ocağına gitmelisin ne olur ne olmaz... aşı yaparlar en azından..
İyi de 16 güm oldu aşının faydası olmaz
Büyük ihtimalle kedi ile alakalı değildir ama yinede kendini iyi hissetmiyorsan gitmelisin.
16 gün olduysa hiç bir şey yoktur...
Kuduz kendini 10 ila 7 günde belli eder
Psikolojiktir bende öyle hissediyorum
Psikolojiktir kanamadıysa ısırınca sıkıntı olmaz beni hep kedi ısırıyor sokakta
2 sene sonra bile belli oluyor ama hic sanmıyorum. Beni de çok isiriyodu yasıyorum
3 sene önce aşım olmustum ben kuduzdan. Kan akmadı çizdi sadece
Belirtilerden korkuyosun 2. dozu yaparlar belki git
15 gün oldu artık yapacakları sanmam
Kuduz değilsin merak etme. Hemen çıkar belirtiler.
Kuduz belirtisi 3 ile 8 hafta arası aciga çikar
Bi sorun olur mu
Umarım olmaz. Muhtemelen sendeki psikolojik bir olay olabilir. Sen biraz evham yaptıysan psikolojik olarak öyle hissediyor olabilirsin. Kedide kuduz olsa ki. Bu günlerde ulkemizde kuduz vakası yok denecek kadar azdır. Ama ne olursa olsun zamanı geçte olmuş gibi olsa gidip doktora görünmekte fayda var. Uzman görüşü her zaman için burada her şeyi bilen cahillerden iyidir. Geçmiş olsun
Bu arada kanamadiysa kuduz felan olmazsın. Cunku aids, hiv virüsü hatta yılan sokması akrep sokması bile kana karışarak olan bir şey. Kana karışmayan o tarz virüslerin zararı olmaz.
Aşı oldum şimdi gittim
Midem basım kötü bulanıyor ağrıypr dedim kuduz belirtisi midir dedim yok dedi geç mi kaldım aşı içim dedim sanmam dedi
Gecmis olsun. Muhtemelen psikolojiktir
Şu an aşı olduğuma göre hiçbir sorun olmaz artık demi
Olmaz merak etme. Doktorlarda sana gerekli bilgilendirmeyi yapmıştır sanırım
Risk almayalım çok düşük ihtimal ama yaptır dedi yaptırdım ama mide bulantım basım kuduzdansa diye korkuyorum işte
Kuduz mide bulantısı şeklinde göstermez. Isırılan bölgede hissizlik, narkoz vurulmuş gibi etki eder, bilinç kaybı, sudan korkma gibi belirtileri olur. Hem daha 14 gün olmuş. Psikolojiktir. Mesela benide kedi tırmalamıştı. Bende hatanızdan şüphelenmiştim.. Psikolojik olarak evham yapmıştır. Hem igneyi bile olmuşsun.
Umarım ya
Doktora gitsene buraya yazı ağına
15 gün oldu sağlıkçı arkadaşım olmaz dedi
Hayvan hayattan soğumuş
Kuduz değilsin