Arkadaşlar şu an derin nefes alamiyorum gogusumde agri ve baski hissediyorum bunun sebebi ne olabilir karnimda davul gibi olmus sabah gogus doktoruna gidecem randevum var. Korkudan cildirmak üzereyim. Neden boyle oluyorum ben
Güncellemeler
+1 yıl
Kardiyolojiye gittim birsey cikmadi acilede gitmistim. cigerler temiz. cikti corona testimde negatif cikti ama kardiyoloji yinede bir goguse gorun dedi
Kalbini mideni ve böbrek üstü bezini ile rahmini temsil eden bölgelere ait çakraların şifa frekansları bunları düzenli 21 gün boyunca dinlemek hem ruhsal hem fiziksel yenilenmeni sağlar
Ortalıkta bir salgindan bahsediyorlar belkide ondan dolayı bende atlattım sayılır öksürük felan semptomlar aynı.. soğuk algınlığı gibi bişey tetikliyor merak etme geçiyor
Onu zaten doktor anlar kan testinde felan çıkar diyorumya basit bişey sadece inatçı bir soğuk algınlığı gibi bişey.. sen zaten o kadar doktor tahlillerine temiz dediyse biseyin yoktur merak etme kendini korkutma
Ben bı gün icmiycem dedim 20-21 gun içmedim dudağımda uçuk gibi yara oldu. doktor dedi nikotin eksikligindendir ilaç versem oda sigara gibi aynı bı yerden bul bı tane iç dedi o bı taneyle yine başladım 🥲😄
Ya birde kardiyoji bana korona gecirdinmi dedi hayir dedim ama crp ve d dimer test sonuclarima baktigi zaman yüksek cikti buda demek oluyorki ben bilmeden korona gecirmisim cunki kan sulandirici yazdi bana
Doktor değilim, o yüzden bir şey söylemek benim için imkansız ama yarın doktora gideceğine göre bu gecelik sabretmelisin. Hatta bak artık saat neredeyse 04.00 oldu. Biraz gözlerini kapat, sakinleşmeye çalış. Telefonu bırak, ışığı vs. kapat. Farkında olmadan uykuya dalarsın iyi olur. Zaten doktor teşhisi koyar ve varsa bir sorun tedaviye başlar. 17 gün dayanmışsın, şurada bir kaç saat mi iddare edemeyeceksin? Geçmiş olsun.
buradan yardım istemek yerine sağlıkla ilgili işin profesyoneline yani doktora danışmanı tavsiye ederim. Birşeyin yok, geçer vs tarzı şeyler söylemem belki seni psikolojik olarak rahatlatabilir ama doktora gitmen en mantıklı tercih olacaktır.
o zaman senin gögüsünde bir sey yok ama bellide olmaz benim gögüsümde agri vardi kalbime igne batiyor gibi oluyordu agri kolumada gidiyordu parmaklada kadar nefes almakda zorlaniyordum ama psikolijikdi sonra bide kalp carpintim vardi durduk yere yani senden daha kötü durumdaydim butun kalp krizi belirtileri vardi resmen ambulansla hastaneye kaldirildim
ve sonuc ne cikti biliyor musun? reflum varmis 😃 saka gibi zaten doktor bana kalp krizi falan gecirsen coktan gitmistim demisti o kadar uzun sürmez agrisi demisti
ama seninki kan pihtilasmasi sonucuda olmus olabilir ama onda ayni zamanda insanlarin mideside bulaniyor 🤔 icini rahat tut benve Şu an kisa süreli bir panik atak geciriyor olabilirsin korkudan ama bir seyin olsaydi coktan bayilmistin
Kardiyoloji bana zaten kan sulandirici verdi ama kullanmadim kan pıhtılaşmasi var demedi sadece korona gecirdinmi dedi hayir dedim tamam bu kan sulandiriciyi üc ay kullan sonra gel dedi
Resmen bastan savmislar seni öyle kafalarina göre ilac veriyorlar gicik oluyorum sen icini rahat tut yarin zaten randevun varmis sakinles cay falan iç su isit buharı içine çek nefes almanda yardimci olur
Doçente gittim ben ultrasyonla kalbime bakti kan tahlillerime bakti ekgme bakti 24 saatlik holter takti birsey yok dedi kan sulandirici verdi bende birseyim yoksa niye iceyim diye dusundum icmedim
aynen kan pihtilasmasi varsa normalde kanda cikar ama o değerlere mi bakti acaba? cogu doktor bakmiyor yani kan pihtilasmasi icin ekstra degerler oluyor ya
Sorsaydin keske neden alacam bu ilaci diye gerci sonucta cikmadiysa ve pihtilasma varsa gidermek icin veriyorlarda
cünkü korkuda yapiyor bunu ben iyi bilirim geceleri cok acile gittim içini rahat tut bisi olmaz kafani dagitmak icin dizi film ac yarin gidersin randevuna kan sulandiriciyda sorarsin iyice kafanda soru birakma doktora her seyi sor
Bende de panik bozukluk var. ilk zamanlar kardiyoloji, göğüs felan baya dolaşmıştım hangisine gittiysem her şey temiz çıkıyordu. o dönem baya araştırma yapmıştım. o yüzden sordum ama yine de bir uzmana danışman daha iyi olacaktır seni yanıltmak istemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hemen atıyorum bu attıklarımı her gün dinle 2 ser dk ayırıp dinle farkı ve rahatlamayı göreceksin
https://youtu. be/k_L9p6Fm2qA
https://youtu. be/JgQr1ne3LNU
https://youtu. be/7uiWty3z29k
Neki bunlar
Kalbini mideni ve böbrek üstü bezini ile rahmini temsil eden bölgelere ait çakraların şifa frekansları bunları düzenli 21 gün boyunca dinlemek hem ruhsal hem fiziksel yenilenmeni sağlar
Korkacak bişey değil bence endişe ettikçe daha fazla öyle olursun.. rahatlamaya çalış.. heyecandan öylesin sanırım.
Rahatliyamiyorum aklimi kaybedecem sanki
Niye böyle oldu bişeye aşırı heyecan felanmi yaptın
Hyr oksurunce agri oluyo gogusumde anlamadimki
Ortalıkta bir salgindan bahsediyorlar belkide ondan dolayı bende atlattım sayılır öksürük felan semptomlar aynı.. soğuk algınlığı gibi bişey tetikliyor merak etme geçiyor
Bu nasil anlasiliyor hangi testte falan
Onu zaten doktor anlar kan testinde felan çıkar diyorumya basit bişey sadece inatçı bir soğuk algınlığı gibi bişey.. sen zaten o kadar doktor tahlillerine temiz dediyse biseyin yoktur merak etme kendini korkutma
Ben 17 gundur birde sigarayi biraktim oksuruk balgam bence ondan kaynakli
E tabi buda büyük bir etken.. bu durumada ayrıca sevindim adınıza darısı bizlere inşallah 🙏
Amin insallah ben nefes darligi cektim hemen iki saat sonra sigaradan tiksindim ve biraktim biri yanimda icince midem bulaniyor
İraden sağlam demekki helal olsun
Biraz oyle sanirim:)
Ben bı gün icmiycem dedim 20-21 gun içmedim dudağımda uçuk gibi yara oldu. doktor dedi nikotin eksikligindendir ilaç versem oda sigara gibi aynı bı yerden bul bı tane iç dedi o bı taneyle yine başladım 🥲😄
Abooo 🤣🤣🤣
Yaaa işte beterin beterini gordunmu 😂
Gördüm gördüm 🤣🤣
O yüzden rahatla biraz daha iyimisin?🙂
Gibi gibi
İyi ol iyi üstünde durma fazla düşünme kafan dağılsın birsz..
Uykum var uyuyamiyorum
At telefonu bir köşeye yatağa geç gözlerini kapa başka şeyler düşün dalarsin uykuya o zaman. elinde telefonla olmaz o iş
Ya birde kardiyoji bana korona gecirdinmi dedi hayir dedim ama crp ve d dimer test sonuclarima baktigi zaman yüksek cikti buda demek oluyorki ben bilmeden korona gecirmisim cunki kan sulandirici yazdi bana
O değerler sadece covid ilemi yukseliyormus başka sebebi olamazmiymis
Bilmiyorumki covidmi gecirdin diyince sok gecirdim
Valla ne biliyim öyle bir sistem varmiki hani farkında olmadan gecirenleri tespit edecek bir tahlil yöntemi ben ona şaşırdım.
D dimer yuksekligi sıkıntılıymis deniyor bilmiyorum oda nefes darligi yapiyormus benimki 550 cikti kan sulandiricida kullanmadim
Ama bak ilaclarini ihmal etme o konuda kullan dediyse kullan 🙏
Kullanmam banane
Sen bilirsin tercih senin
Tskrler
🙌🙌
Bazen bende de göğüs sıkışması oluyor. Stres depresyon etkisi de olabilir başka şeyden ötürü de
Bilmiyorum cok stresliyim
Ondandır
Gaz vardır. Bence çok ciddi bir şey değildir. Hemen evham yapma. Tuvalete git, sırt üstü yat, uyu.
Uyuyamiyorum 17 gundur boyleydim ama bu gece nedense fazlalasti cildirmak üzereyim
Doktor değilim, o yüzden bir şey söylemek benim için imkansız ama yarın doktora gideceğine göre bu gecelik sabretmelisin. Hatta bak artık saat neredeyse 04.00 oldu.
Biraz gözlerini kapat, sakinleşmeye çalış.
Telefonu bırak, ışığı vs. kapat. Farkında olmadan uykuya dalarsın iyi olur.
Zaten doktor teşhisi koyar ve varsa bir sorun tedaviye başlar.
17 gün dayanmışsın, şurada bir kaç saat mi iddare edemeyeceksin?
Geçmiş olsun.
Kardiyolojiye gittim birsey cikmadi acilede gitmistim. cigerler temiz. cikti corona testimde negatif cikti ama kardiyoloji yinede bir goguse gorun dedi
İyi fikir.
Göğüs bir baksın ama bence senin olayın daha çok dahiliye ile ilgili.
Sonuçta yarın büyük ihtimalle netleşir...
Dahiliyeyede gittim butun kan tahlillerim yapildi tertemiz hirbirsey cikmadi
O zaman yarın bu iş çözülecek demektir. Sabır...
Haklisin
buradan yardım istemek yerine sağlıkla ilgili işin profesyoneline yani doktora danışmanı tavsiye ederim. Birşeyin yok, geçer vs tarzı şeyler söylemem belki seni psikolojik olarak rahatlatabilir ama doktora gitmen en mantıklı tercih olacaktır.
Sabah randevum var ztn gidecem
Gögüsündeki ağrı koluna ordan parmak uclarina gidiyor mu?
Hyr gitmiyo
Gogusumde agri yok nefes alirken batma var
o zaman senin gögüsünde bir sey yok ama bellide olmaz
benim gögüsümde agri vardi kalbime igne batiyor gibi oluyordu
agri kolumada gidiyordu parmaklada kadar
nefes almakda zorlaniyordum ama psikolijikdi
sonra bide kalp carpintim vardi durduk yere
yani senden daha kötü durumdaydim
butun kalp krizi belirtileri vardi resmen ambulansla hastaneye kaldirildim
ve sonuc ne cikti biliyor musun? reflum varmis 😃 saka gibi
zaten doktor bana kalp krizi falan gecirsen coktan gitmistim demisti o kadar uzun sürmez agrisi demisti
ama seninki kan pihtilasmasi sonucuda olmus olabilir ama onda ayni zamanda insanlarin mideside bulaniyor 🤔
icini rahat tut benve Şu an kisa süreli bir panik atak geciriyor olabilirsin korkudan ama bir seyin olsaydi coktan bayilmistin
Kardiyoloji bana zaten kan sulandirici verdi ama kullanmadim kan pıhtılaşmasi var demedi sadece korona gecirdinmi dedi hayir dedim tamam bu kan sulandiriciyi üc ay kullan sonra gel dedi
Benim mide bulantim bas donmrm iki gundur duzeldi onlarda vardi
Resmen bastan savmislar seni
öyle kafalarina göre ilac veriyorlar gicik oluyorum
sen icini rahat tut
yarin zaten randevun varmis
sakinles cay falan iç
su isit buharı içine çek nefes almanda yardimci olur
Doçente gittim ben ultrasyonla kalbime bakti kan tahlillerime bakti ekgme bakti 24 saatlik holter takti birsey yok dedi kan sulandirici verdi bende birseyim yoksa niye iceyim diye dusundum icmedim
Ya Şu an konusmak iyi geldi 17 gundur bu haldeyim perisan oldum goguse ancak bugune sira buldum acildr cigerlerime bakildi temiz gorunuyor dedi
aynen kan pihtilasmasi varsa normalde kanda cikar ama o değerlere mi bakti acaba? cogu doktor bakmiyor yani kan pihtilasmasi icin ekstra degerler oluyor ya
Sorsaydin keske neden alacam bu ilaci diye
gerci sonucta cikmadiysa ve pihtilasma varsa gidermek icin veriyorlarda
Sordum onemli birsey yok dedi 8tup kan alindi sadece korona gecirdinmi dedi hyr dedim tamam kan sulandiricilari kullan dedi benlik birsey yok dedi
cünkü korkuda yapiyor bunu ben iyi bilirim geceleri cok acile gittim
içini rahat tut bisi olmaz
kafani dagitmak icin dizi film ac
yarin gidersin randevuna
kan sulandiriciyda sorarsin iyice kafanda soru birakma doktora her seyi sor
8 mi ovv kan grubun 0 mi senin cok almislar
Ab rh pozitif
🤔 hmm enteresan dogrusu
Üre serum plazma ne oluyor bilmiyorum o değer 16 cikti
Internette oda normal gorunuyor e nabizdan baktim sadece kirmizk referans disina cikmistir yaziyoe
Süreç uzunsa psikolojik olabilir.
17 gundur boyleyim ama bugun fazlalasti baskida hissediyorum gogusumde
Vücudunda karıncalanma veya uyuşma var mı? Durduk yere kalbin hızlı hızlı atıyor gibi hissediyor musun peki?
Hyr karincalanma falan yok carpintimda yok ama üsüyorum şu an peteğin yanindayim üstelik birde elektrikli sobayi actim
Boğuluyormuşum gibi hissediyorum bogazimda daraliyor
Neye sıktın canını bu kadar?
Belirtilerin biraz panik bozukluğa benziyor.
Hicbirseye bir anda oldu
Genel de korku, stres, sinir gibi durumlarda ortaya çok çıkıyor. ama bazen bağımlılık yapan maddeleri bırakınca da ortaya çıktığını okumuştum.
Ben 11 senedir sigara iciyordum 17gundur biraktim
Bende de panik bozukluk var. ilk zamanlar kardiyoloji, göğüs felan baya dolaşmıştım hangisine gittiysem her şey temiz çıkıyordu. o dönem baya araştırma yapmıştım. o yüzden sordum ama yine de bir uzmana danışman daha iyi olacaktır seni yanıltmak istemem.
Sabah goguse gidecem ztn randevum var
Git tabi ama temiz çıkarsa bi psikiyatr ile görüşmeni tavsiye ederim.
Temiz cikarsa gidecem hemen psikiyatriye
Geçmiş olsun şimdiden umarım çabuk atlatırsın.
Insallah tsk ederim
Rica ederim.
Bazen bende de oluyor endiselenme
17 gundur boyleyim ya ama bu gece fazlalasti birde sigarayida biraktim icmiyorum
Gaz sıkışması
Boylemi yapar gaz sıkışmasi 17 gundur bu haldeyim ben
Tabiki sıcak torba koy ayaklarına ve sağına yan yat cenin gibi
Ama oksurdugum zaman gogusumde agri oluyor
Normal kimyon kaynatta ic rahatlarsin
Ya kotu birseyim yoktur demi :(
Yok yavrum ya dedigimi yap bi tatli kasigi kimyon kaynat ic bi bardak suya midenbulansada ic
Ay cok tsk ederim simdi yapacam hemen birde guncelleme yaptim okurmusun
Okudum
Psikolojik olabilirmi
Gaz diyorum halaaa
İctim kimyonu
Elektrikli sobanin onunede oturdum usuyorum
Şifa olsunnn
17 gundur sigarayida biraktim
Tebrikler büyük başarı gercekten
Aynen oyle
Spazm
O ne oluyo