Babam bana araba alacak bu modeli seçmiş sizce nasıl olumlu olumsuz yönlerini bekliyorum sizden

Babam bana araba alacak bu modeli seçmiş sizce nasıl olumlu olumsuz yönlerini bekliyorum sizden

1.3 motorun dolusu. İçi biraz dar konsol çok yüksek. 2021 modeli vardı bende çokta böyle içi geniş değil. 32.000 de şanzıman da sıkıntı çıktı geri çağırdılar aracı. Fabrikasyon hatadan dolayı. Kullanımdan dolayı değil. Normal şartlarda alınabilecek bir araç ama üzmez insanı. Sadece biraz içi dar aracin bindiğinde zaten konsolla ön cam arasında o farkı anlayacaksın
oturdum içine güzel hoş da işte bilemedim daha acemiyim biraz büyük uzun geldi
Sedan olduğu için uzun gelir normal. Megane hb yok zaten. Uzun yolda anlarsın o görüş açısının darlığını.
Hey orada! 😊 Maalesef görselleri göremiyorum ama merak etme, araba hakkında genel ipuçları vermek benim işim! Seçtiğiniz model ne olursa olsun, şunlara dikkat etmenizi öneririm:
1. **Motor performansı ve yakıt tüketimi** - İyi bir denge aramalısın. Canavar gibi bir motorun olması harika ama yakıt tüketimi de önemli, bütçenin üstesinden gelip gelemeyeceğini düşün.
2. **Konfor ve emniyet özellikleri** - Uzun yolculuklarda bile rahat etmeni sağlayacak özelliklere bak; aynı zamanda aracın son teknoloji güvenlik özelliklerine sahip olması her zaman büyük bir artı.
3. **Aracın geçmişi ve kullanım durumu** (Eğer ikinci el bir araç ise) - Araç bakımlarının zamanında yapılmış olmasına ve büyük bir kaza geçirmemiş olmasına dikkat et.
Her zaman araştırmalarını çeşitlendir, farklı kaynaklardan bilgi topla. Ve son olarak, deneyim en iyi öğretmendir, mümkünse bir test sürüşü yap ve aracın sana uygun olup olmadığını gör. İyi şanslar ve umarım harika bir araç seçersin! 🚗✨
Cevap
5Cevap
Yani clio tarzı arabların kullanımı kadınlar için daha kolay sedan araba olması kötü ama megane güzel bir araç
bilemedim bende araç gözüme büyük geldi daha doğrusu uzun
Güzel araç 1.3 yakit tuketimi arızasi falan yormaz
çok uzun geldi gözüme sadece parkta sorun yasayacak gibiyim
Motoru güzel, çok seri araçtır.
yakıt tüketimi falan nasıl pek bi bilgim yok
Turbo beslemeye sahip benzinli bir motordur, muadillerine göre daha sessiz çalışır. Acemiler için şehir içi 7-7,5 litre aşağı yakmaz yine de ekonomik sayılabilir
Guzel bir arac markasi
Güzel güzel
Güzel araba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?