• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Kızlar, Dr ibrahim Akın burun estetiği olmayı düşünüyorum?

İdil66
İdil66 Takip Et
Xper 2 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Ameliyat süreciniz nasildi burnunuzdan memnunmusunuz ve ucret hakkinda bilgi alabilirmiyim...
Kızlar, Dr ibrahim Akın burun estetiği olmayı düşünüyorum?
Estetik Soruları Memnuniyet Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.

İdil66 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.

Çok Süper Cevap
  • medine27
    medine27 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Benim kuzenim geçen yıl Almanyadan gelip olmuştu dr ibrahim Akın beye çok memnun kaldı ağrısı morarması olmadı tamda istediği burun oldu. bende onun üzerine ameliyat olmaya karar verdim ve 4 ay önce oldum benim cildim kalın olduğu için şişlik için sabretmem gerektiğini söylemişti ama gerçekten çok memnunum şiş haliyle bile. ağrı morarma hiç olmadı çok güzel şekilde ilgilendi ekibide çok iyi her zaman bizimle ilgilendiler. Kesinlikle öneririm ama fiyatı biraz fazla diğer doktorlara göre. ucuza yaptırıp psikolojimi altüst edip tekrar ameliyat olma riskini değerlendirince diğer doktorlardan vazgeçtim

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sıla999
    Sıla999 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Dr İbrahim beye yaklaşık 1 yıl önce ameliyat oldum. Nefes alma problemimde olduğu için Kbb doktorunda olmak daha iyi olur diye düşünmüştüm. Sonuçtan çok memnunum. İbrahim beyin En sevdiğim özelliği ameliyat öncesi tüm riskleri ameliyat sürecini tüm yönüyle o kadar güzel anlatması oldu. Ameliyat öncesi tasarım yapıyor ayrıntılı muayene ediyor. ameliyat a gelince yaklasik 2.5 saat sürdü çıktığımda agrim sızım yoktu hic morarmam olmadı zaten hastalarınin yorumlarindada olmadığı yaziyordu. Tampon 1 gün kaliyor özel silikon tampon kullandi alırken hissetmedim bile çok korkutmuslardi beni. Ameliyat sonrasi ayni ilgiyle hastasıyla ilgileniyor bircok hekimde olmayan bir yön bence genelde iş bittikten sonra arayip sormuyor kimse. Odemlerimde indi hem nefes hem estetik anlamda cok memnunum. Ucret olarakda asistanı ortalama bir fiyat veriyor ama yakin zamanda bir arkadasim oldu 15 bine olmuştu

0
    1 Yorumla
    • İdil66
      İdil66
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim bende olmayi düşünüyorum zaten

Yorumla
  • özge033
    özge033 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Yorumları okudum aslında surec ile alakali yazacaklarim tamamen ayni diyebilirim. İbrahim akın beyin diger doktorlardan farkli 2 özelliği çok hoşuma gitmişti. 1. si sureci anlatirken hiçbir şeyi saklamadan anlatıyor bu surece hazir iseniz ameliyat olmanizi oneririm diyor tabi bunu anlatirkende insani strese sokmuyor guven duyuyorsunuz. 2. olarak da operasyon sonrasi süreçte siz unutsaniz bile o sizi unutmuyor kontroller memnuniyet anlaminda hastasını çok iyi takip ediyor. Ben cok memnunum hatta benden sonra ailemden 2 kişi daha ona ameliyat oldu onlarda memnun kaldi. Burun estetiği yeyince dr İbrahim akın ı tek geçerim. ben Gaziantep te olmustum ama duyduğuma göre İstanbul da dahil birkaç ilde yapmaya başlamış. ben 1 yil once 14 bine olmuştum şu an 15-17 arasıdır diye tahmin ediyorum

0
    0 Yorumla
  • havalıkız55
    havalıkız55 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

ben 6 ay önce oldum çok kararsızdım korkuyordum dr ibrahim akın hocamın sayesinde o süreci atlattım ve sonunda oldum ben çokkkkk ama çokkk memnunum. ameliyat oldugum kimseye inandıramıyorum herkes bu kadar doğal bir burun görmedik diyorlar asıl amacımda oydu zaten. herkese kaydırak gibi burun yapıyorlar delikler görünüyor domuz burnu oluyor. ağrım hiç olmadı ağrı kesici bile kullanmadım morarma şişme abartmıyorum sıfırrr. aslında bunların olmayacagını ibrahim bey söylemişti ama insanın inanası gelmiyor kendi tasarladıgı bir cihazı var ondan dolayı ağrı morarma hiç olmuyor çok güleryüzlü ve insanın içini rahatlatan bir özelliği var korku endişe kalmıyor konuşunca süreç dediği gibi de çıkıyor çok teşekkür ederim hocamm

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar Ne Diyor

9
  • sezin90
    sezin90 Takip Et
    +1 yıl

Ben 2 yıl önce olmuştum dr beye. Şu an cok memnunum ameliyatim 3 saat sürdü agrim morarmam olmadı. tampondan cok korkuyordum hatta ameliyattan bile fazla korkum vardi o kadar çok korkuttularki beni şaka gibi anlamadim bile alinirken bunun böyle olacaginida İbrahim bey söylemişti ama insanin inanasi gelmiyor o kadar korkutucu anlatimlardan sonra. Beraber tasarim yaptık kesinlikle herkese tek tip burun yapmiyor dogal ve estetik burunlar yapiyor ve hastayla beraber belirliyor şekli. Hatta ben size birakiyorum hocam dedigimde kesinlikle kabul etmedi sizin düşünceniz önemli ben gereken yerde düşüncemi söylerim ama sizin begenmeniz önemli demisti resmen aşık oldum bu tavrına. kac doktora gittim kafasına göre al bu olur diyor ya da tasarim yapmadan bana birak diyorlardi. Hasta takibi mukemmel surekli soruyor ilgileniyor kesinlikle öneririm. benim ki 2 yil önceydi ama yeni arkadasim için sorduk İstanbul'da 20 bin Antep te 15 bin civarında ameliyat ücreti var cok yogun arkadasim icin ön görüşme randevusu almaya calisiyoruz. Kesinlikle pisman olmayacaginiz bir doktor

0
    0 Yorumla
  • Mehtapppp1
    Mehtapppp1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Yaklaşık 2 yil önce dr ibrahim akın ameliyat oldum. Kafamda onlarca soru işareti vardi ameliyat ile alakalı. Tüm sorularimi muthis bir uslupla anlatti ve gönül rahatlığıyla ameliyat karar vermiş oldum. Ameliyat 3 saat sürdü çıktığımda agrim sızım yoktu morarmam hiç olmadı. Kendisinin tasarladığı özel bir cihaz ile kemik işlemlerini yapıyor. Kesinlikle çekiç kullanmiyor hatta en son uzun yillar once kullanmistim demişti. Morarmanin olmamasının sebebide bu imiş. Kesinlikle kendi kafasındaki burnu yapmıyor beraber karar veriyorsunuz. Sadece dogal bir burun felsefesi olduğu için hasta aşırı kalkik kay kay gibi burun isterse nazik bir şekilde yapmayacagini belirtiyor. Ameliyat oncesi resmimi cekti beraber tasarim yaptik. Tüm riskleri ameliyat öncesi açık seçik anlatti. Şu an kimse ameliyat oldugumuda anlamiyor cok memnunum. fiyat olarakda 2 yil once 12 ye olmustum su an 15-20 arasidir diye düşünüyorum. Gönül rahatligiyla öneririm

1
    0 Yorumla
  • Nazlıcan444
    Nazlıcan444 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Canim ben 3 yıl önce Gaziantep te ameliyat olmustum dr ibrahim akın beye. ameliyattan çıkınca agrim sızım olmadı morarmam hic olmadi. ertesi gün silikon tamponu cikardi o sekilde taburcu olmuştum tampon cikarirkende bir problem olmadi. Ben dogal bir burun istedigim için onu secmistim gerçekten dogal ve estetik burunlar yapiyor. 3 yıl sonra bile asistani araciligiyla takip edip bir problem olup olmadigini soruyor diger yorumlardada yazdigi gibi ameliyat oncesi ve sonrasi ayni ilgiyi gösteriyor. o zaman 10 bin gibi bir ucrete olmustum şu an 15 bin den aşağı degildir diye tahmin ediyorum. Sadece Gaziantep te değil Turkiye de de burun estetiği konusunda guvenecegim birkaç doktordan biri bence.

0
    0 Yorumla
  • perihanhanımmmm
    perihanhanımmmm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 42
    +1 yıl

gaziantepte burun estetigi olan 2 arkadaşım var biri dr ibrahim akın a oldu digeride aykut diye birine oldu aykuta olan aşırı kalkık oldu 1 kilometreden ben ameliyat oldum diye bağırıyor arkadaşın burnu. fakat dr ibrahim akın da olan aşırı doğal ve güzel arkadaşım olmasa ameliyat oldugunu anlayamam sonrasındaki sürecindede çok memnundu tabi burun sizin burnunuz iyi araştırın derim

0
    0 Yorumla
  • Cigdemmm27
    Cigdemmm27 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

dr İbrahim akın i siddetle oneririm benim revizyon ameliyatimi yapmisti cok memnun kaldim eli cok hafif tecrubeli bir doktor. ucret olarakda benimki revizyon oldugu icin biraz yuksek oldu ama ilk defa olanlarinki 15-17 gibi galiba asistanina sorabilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • busraaaa27
    busraaaa27 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Ben oldum cok memnun kaldim hastasıyla çok iyi ilgileniyor tüm korkularinizi kafanizdan silip atiyor resmen. Morarmam olmadi agrimda olmadi rahat gecti süreç. Etrafimdanda bircok kişi oldu ve olmayi dusunenlerde var bence pisman olmazsın

0
    0 Yorumla
  • Zelihaaa1
    Zelihaaa1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Hiç düşünme derim süreç agrisiz morarmasiz geçiyor ve Hastasına cok guven veren biri ucrette 15-20 civari galiba şu an bir arkadaşım sormustu asistanina

0
    0 Yorumla
  • aslıı3333
    aslıı3333 Takip Et
    +1 yıl

Ben olmadım ama kuzenim oldu çok memnun hastasıyla cok iyi ilgilendiğini güven verdiğini söylemişti. Yeni sordum 15 bin dedi asistani parayi tamamlarsam bende olucam 😩

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ol bacım

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Kızlar, Dr ibrahim Akın burun estetiği olmayı düşünüyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Selam sizce burun estetiği yaptirsam mi arkadaslar? 21 cevap verildi
Dr. Ali Kavuzlu 17 Yaşındaki Genç Kızlara Burun Estetiği Yapıyor! Bu Tıbbi ve Psikolojik Açıdan... 18 cevap verildi
Arda katırcıoğlu miaplast kliniğinde burun estetiği olan var mı? 0 cevap verildi
Sizce burun estetiği olmam gerekir mi? 7 cevap verildi
Burun estetiği yaptıracağım. Bir kadının burnunun yapma olması onu itici yapar mı? 49 cevap verildi
Burun estetiği olmayı düşünüyorum? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨