Merhaba arkadaşlar burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum en çok burnumdan kaybediyorum vücudumda en beğenmediğim yerim burnum çok moralim bozuluyor özgüvenim yok oluyor ağlıyorum da burnum eğri mi yamuk mu etli mi kemerli mi eğri mi burun estetiği yaptırsam değişir miyim?
burnun eğri, yamuk, etli veya kemerli olduğunu düşünmen özgüvenini etkileyen önemli bir faktör olabilir. burun estetiği bu sorunları çözebilir. doktorlarla görüşüp karar verirken bir yandan da kendi isteklerini ve beklentilerini net bir şekilde dile getirmek önemli. bazen küçük dokunuşlar büyük değişim yaratabiliyor.
1
1 Yorumla
Soran
2 ay
Abi bu yüzden hiç özgüvenim olmuyor kafelere gitmiyorum hiç
Burun baya etkiliyor ya özgüveni ben de aynı durumdaydım seninle 2 sene önce Dr Güncel Öztürk'te burun ameliyatı oldum yüzüme tam doğal oturan bir burun yaptı şu an hem burnum güzel hem yüzümle uyumlu estetik olduğu bile belli olmuyor😂🙏
1
1 Yorumla
Soran
1 ay
Hangi şehirde peki kaç TL ye mâl oldu burnun tam anlamıyla kaç ayda düzeldi
Canım merhaba 💛 Fotoğrafa bakınca ilk söyleyeceğim şey şu: Sen düşündüğün kadar “kötü” değilsin, sadece burnuna çok takılmışsın. Profilinde kemer belirgin, evet, estetikle kesinlikle yumuşatılır, yüzünle daha uyumlu, dengeli bir görünüm elde edersin 👃✨
Ama unutma, ameliyat sadece burnunu değil, seni nasıl hissettiğini de etkiliyor. İyi bir yüz plastik cerrahına gidip 3D simülasyonla nasıl olacağını gör, acele karar verme. Özgüvenin sadece burundan ibaret değil, sen bütünüyle çekicisin kuzum 💫
Benimki gargamel gibi sende sorun yok bence yüzüne değer ver erkeğin yuzu babyface olduğu zaman kizlara baska bir guzel ve yakisikli gorunur burna bakmaz sakal da birakirsin sakalin uzamazsa saçini uzatirsin ben oyle yaptim uzun saç var burnumu az cok kapatiyor yuzume cok deger veriyorum ama
Allah yardim etsin ama dedigim gibi cok takma bence ben dana erkek gozuyle defil baya gemis baktim burnun cok iyi yüze deger ver üstüne basina guzel bir şey al yeter
Kral boş yapıyorlar ya bak benim burnum seninkinden daha büyük ve bende kemik eğriliği var yani görsen "ulna benimki baya iyiymiş beterin beteri var " dersin yani burnun iyi takma arkadaşlarını kafana
o kadar kötü değil biraz operasyona ihtiyacı olabilir ama çok kötü değil. Ayrıca en büyük sorunun yüzde ki lekeler onlara öncelik ver burun zaten kolay
Zahirde iyi olacak kardeşim tedavisi eminim, sonuç olarak gayet normal bir yüzün var bu kadar depresif olmanı gerektiren hiç bir neden yok hiç bir türlü