Dün çok sinirlenmiştim akşam 6-7 gibi. Gece yatınca farkettim parmağım sürekli seğiriyor arada elim kitleniyor şu şekil (fotoda). Sürekli pıt pıt hareket etti uyuyamadım bile. Bir günlük bir şey mi acaba?
Kansızlık var sende o yüzden olur daha önce de demiştim saçlarında uzamıyodu, madem vitamin hapları işe yaramıyo o zaman protein tozu ve fındık ezmesi alman daha uygun olur
kasların yetersiz beslenmediğinde ve yoruldugunda o seğirmeler ve titremeler olur. Korkmanı gerektirecek bir şey oldugunu sanmıyorum ama anem i için önlem al. Siz kadınların kronik sorunu bu :F
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Şu an geçmiştir umarım ama sinirlenince el ayak boşalması ya da kasılmalar oluyor ya onun tepkisi olabilir.
Geçti gibi, olabilir
Geçmiş olsun.
Teşekkürler
Kansızlık var sende o yüzden olur daha önce de demiştim saçlarında uzamıyodu, madem vitamin hapları işe yaramıyo o zaman protein tozu ve fındık ezmesi alman daha uygun olur
kasların gerildiği için ve muhtemelen demir eksikliği anemi var sende. Bi tahlil yaptır ve cok sinirlenme :A
Anemi vardı
kasların yetersiz beslenmediğinde ve yoruldugunda o seğirmeler ve titremeler olur. Korkmanı gerektirecek bir şey oldugunu sanmıyorum ama anem i için önlem al. Siz kadınların kronik sorunu bu :F
Başka sorunum var, ilaç kullansamda yaramıyordu
Ne gibi bir sorun :F
Kronik rahatsızlıgın mı var?
Yoo, hipofiz bezinde sorun var. Demir vitamin vs kullandım hep hiç vücuduma girdiği gibi çıktı. Kullanamadı vücudum
hım. muhtemelen bu kas seğirmelerinin sebebi bu söylediklerin.
Bende de oluyor bazen elimde kaşımın üstünde vb gayet rahat biriyim sinirlenmiyorum niye oluyo bilmiyorum
Anneminde kaşında oluyor, benim sağ bacak bildiğin gidip geliyor sinirden 😂 ya da kısa süreli elim kolum uyuşurdu bu ilk
Garip bir olay bende de hic olup olmadik yerlerde oluyor enteresan baya 🤣
Benim parmağıma da oldu :( göz seyirmesi gibi. Stresten falan oluyor galiba
Benim de başıma gelmişti. Sinir atması mı ne diyorlar.
Aynısı bende de oldu bu aralar bir kaç gün oldu sen sorunca farkettim geçmiş benimki 😅
şu an nasil oldu acaba aynisi bendede var dünden beri neydenmis
Varmış demek ki sinirler zarar görmüştür
Kapının camından geçmişti elim, bileğim kesilmişti onda mı oldu acaba
Ondan olmuştur sinirlendiginde telefonunu kır kapı ya da camı değil
Yok canım birinin dişlerini dökecektim direkt ama tuttular
Neden bu kadar öfke duydun laf mı attı iftira mı attı
Akraba müsfettesi, annemle babamı ayırmaya çalışıyor yıllardır
Dayağı hak etmiş o zaman iyi bir zopa çekip yolluyacaktin bir daha gelmez işinize karismazdi
Kuzenlerim tuttu
Geçmiş olsun sen yinede sinirlerine hakim ol
Kanka kürkün güzelmiş pofuduk . d
50 liraya aldım geçen yıl evde giyiyorum 😂 pelinsu çeketi
50 ₺ iyiymiş kank şimdi rahat 100 ₺ olmuştur o dolar 10 ₺ görünce jsjsjsj 😂
80 olmuş geçen gördüm
Parmaklar da maşallah bayağı büyük duruyor 😶😄
Elim normal senin elin küçükse...
Yakın çekim ya ondan olabilir.. ellerim normal yani
Kas gevşetici iç birkaç gün geçer
Karpal tunel sendromu dayıke
Elin mi kitleniyo