Hamileliğin ilk aylarında antidepresan veya uyku ilacı kullanan var mı doktor kullan dedi ama ben yinede korkuyorum içmesem uyuyamıyorum Bi dk bile
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Böyle acayip insan var niye çocuk yapar merak ediyorum daha kendin hapsız yaşamıyorsun çocuğa nasıl bakacaksın
Be alaka hasta nice şizofreni insan çocuk sahibi oluyor onlar insan değil mi Allah ne yazdıysa o olur başınıza gelmeden yorum yapmayın kimsenin garanitis yok bu hayata sizin de başınıza gelebilir hatta evlendikten sonra da başınıza gelebilir.
Gizli üye sen kendini ne zannediyorsun terbiyesiz
Oluyorlarsa çok mu doğru yani yaptıkları Sen şizofren Bir annenin babanın çocuğu olmak ister misin yazık değil mi çocuğa
Kes sesini haysiyetsiz! Asıl sana yazık. Boş oksijen israfısın. Yiyosa özele gel. Yemez tabi
@raffim işinize gelmedi tabii
Yemedi dimi. Korkak bebek. Koş anana yetiştir koşşşşş babası anonim israfı
Özele gel özele
Senin sonradan olmayacağın ne belli
Kendini ilah zannediyor.
Umarım başınıza gelir insanlar sonradan da olabiliyor sağlıklıyım deme
Bırak haysiyetsizi ya. İlah kesildi başımıza dinsiz kafir
@raffim araya kaynak yapan Sen de defol git
Sana gelince tamam hastasın geçmiş olsun da yazık değil mi o çocuğa yapmazsan olmuyor muydu yani o çocuk ağlayacak gaz çıkaracak hapı içtikten sonra kalkıp bakabilecek misin yazık değil mi o çocuğa nerede vereceksin günahını
Sanane nan sanane ister yapar ister yapmaz sana hesap mı verecek!
Senden daha iyi bilirim herhalde doktora sorduk Anne olabilir miyim diye oda olabilirsin dedi evlenmeden öncede sordum evlenebilir sin dedi sen doktor dan daha mı iyi bileceksin
Ayrıca peygamber efendimiz kınamayın kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz demiş
Kılamıyorum sadece anlamaya çalışıyorum O çocuğun yerine koyuyorum kendimi de nasıl bir annem olurdu diye düşününce korkunç geliyor haliyle
Doktora sordum Anne olabilir miyim doktor olabilir sin dedi öyle olsaydı derdi senin hiç bişeye hakkın yok derdi profösör ayrıca dedi bir çok doktora gittim sordum onlardan daha mı iyi bileceksin ne malum senin dopurduktan sonra hasta olmayacağın senin çocuğun ne yapacak o zaman
Evet öyle de bir ihtimal var ben de hasta olabilirim ama en azından Bunu bile bile hamile kalıp çocuğumun başını yakma vicdan azabı çekmem bak Sen en ufak bir eleştiriye atar gider yapıyorsun ileride çocuğunu dövüp çarparsın da
O kadar hasta değilim ben sadece senşn gibi insanların hasta olan insanları eleştirmeye hakkı olmadığı için sana cevap hakkım da mı yok doktor senden daha iyi biliyor demi ayrıca bende sadece takıntı var bide uykusuzluk öyle şiddet yapmıyorum rahat ol
Sen çok dövmüşsün çarpmışsın demek ki. Senin anan sana hiç mi adap terbiye öğretmemiş. Yazık unan yazık d*l israfı yeminle israf. Keşke anan taş doğursaymış keşke.
Ben seni eleştirmiyorum ki sadece anlamaya çalıştığım soruları soruyorum sen hala eleştiriyorsun diyorsun
Araya kaynak yapan iki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer bilirsin Ben sadece soruyu soran kişi ile konuşuyorum
Doktordan daha iyi bilemezsin demi sana son kez soru soruyorum
Ben doktordan daha iyi biliyorum demedim zaten sadece merak ettiğim şeyleri sordum takıntılı olduğun doğru hep aynı şeyi tekrar ediyorsun
Sana ne demeli peki sende sürekli yorum yapıyorsun sende he de geç o zaman
Olur
Bence sende de Bi sorun var bu kadar merak etme iyi değil tamam dersin geçersin bidaha da yazma tamm mı sana son yorumum bay
Yazmayayım diyorum ama insanı sinir ediyorsun burası sonra sitesi insan merak ettiklerini sormak için buraya üye oluyor Ayrıca hayatımda hiç şizofren görmedim kusura bakma hasbinallah Ya söyletiyor insanı zorla
Bak sende de sorun var sinirleniyorsun normal insan he der geçer
Yav he he oldu mu
😃
Doktor dediyse sorun çıkacağını düşünmüyorum. Ama yinede rahat edeceksen bir kac doktora daha danış
Evet öyle yapacam profösör diyecem onlar bilir herhalde
Aslında nasıl uyuyacağının çok kolay bazı yolları var
Doktor ne dediyse doğrudur.
Neden uyuyamıyor sun
Bilmiyorum uykuya dalamıyorym yani psikiyatri ye gidiyordum devamlı olarak okb ve anksiyete var
Nekadar süredir böylesin
Bir buçuk aydır
Kullanma
Yuruyus yap iyi gelir