Cinsel temasın üzerine iki kez regl görmeme rağmen bir süredir midem bulanıyor sürekli olarak, hayat kalitemi bozmaya başladı bu durum artık.
Hamilelik olma durumu var mıdır, hamile olabilir miyim?
Cinsel temasın üzerine iki kez regl görmeme rağmen bir süredir midem bulanıyor sürekli olarak, hayat kalitemi bozmaya başladı bu durum artık.
Hamilelik olma durumu var mıdır, hamile olabilir miyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bazı bayanlar adet olaniluyor hamile ikende bi baktırsan iyi olur
Ayni durum bendede vardi reflü muhtamelen derhal muayeane ol gaviscon öneriyorum
Reflü de mide bulanmaz ki
Teşekkür ederim, gebelik testi yapıp olumsuz sonuç çıkarsa hemen gideceğim doktora.
@kardanadam28 yahu hekimmisiniz bir hafta boyunca hayatım kaydı kusa kusa hal oldum doktora gittim reflü dedi doktordan iyimi bilceksiniz
Ve herkeste ayni belirti olmayabilir
Sizce hamilelik ihtimali var mıdır?
Valla ben gebe olduğunu düşünmüyorum iki regl geçti diyosun gebe olman için meryem ana olman lazım. Bu çekilcek bir hastalık değil en kısa zamanda git yoğurt felan ye kahveden baharatlı yiyeceklerden uzak dur
Boğazında sürekli acı su geziyomu
İçine girmemiş ya 😀
@kardanadam28 ksde siradan bir gun
Açıkçası hayır, çok nadir geliyor ama midem yanıyor
Reflü bu daha benim bugün bitti ilaçlar sayesinde yarın koş acile
Hdhahdgga valla 😀
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ama dalga geçilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum, gerçekten mide bulantısı perişan etti beni uzun süredir, ben de başına gelen varsa diye danışmak istedim. Regl görülse de olabiliyormuş bazen hamilelik.
Görüş sahibi senden de özür dilerim kesin reflü bu gaviskon alsin icsin surtunmeye devam :))
Ama 2 ay dedinya ondan garipsedim‚ sakın aksatma ilaç tedavisi görmediğin sürece düzelmez dediğim gibi yağlı baharatlı yiyeceklerden kesinlikle uzak dur doktorunun verdiği ilaçlarla 3 güne düzelir migden
Erkekler Ne Diyor
Ordan bakınca hastaneye benziyor mu burası ya da eczaneye? :)
Fikir danışma platformu burası, öncelikle teşhis koymak isteseydim oralara başvururdum.
Demek istediğim elini çabuk tutup zaman kaybetmek yerine tıbbi yardım alman.
"İRONI"
Birsz mantık yürüt. Döllenmemiş yumurta kendini iki kez dışarı atıyorsa hamile kalma olasılığın kactır?
Sıfır gebelik riski. Sğrtğnme ve üstüne boşalma oldu sanırım
Korkmana gerek yok bir şey olmaz psikolojik
Test yaptın mi
Üzerine regl olduğum için ihtimal vermemiştim o yüzden yapmadım.
Birlikte olduğun dönem de onemli
Reglden birkaç gün önceydi.
Tamamen icine boşaldı mi partnerin
Hayır, sürtünme yaşandı diyelim içime girmedi.
Baştan söylesene şunu :))
Öğrenmiş oldunuz, şimdi yorum alabilir miyim?
İcine boşalmadan hamile kalmazsın
O kadar çok örneği var ki aslında.
Hamilesin
Bu kadar kesin konuşmanız ne kadar doğru?
İçime doğdu 🤣🤣
Müneccim mübarek.
Hamileysen isim babası olayım mı?
Doğmamış çocuğa don biçmek dedikleri bu olsa gerek.
Evet, kelimesi kelimesine hemde. Cevabın nedir?