Yaşadıklarımdan, sorunlarımdan, sıkıntılarımdan dolayı sigara içmeye başladım. İlk 3, ikinci 10, üçüncü 3, bugünde 7 dal içtim ama canım sigara çekmiyor yani yokluğunu hissetmiyorum sizce sigara bağımlısı mıyım değil miyim?
Bu arada LM Red Label Long sigarasını kullanıyorum.
Bu arada LM Red Label Long sigarasını kullanıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sigara zararlı içki bile içme bırak hiç icmr
Sıkıntılarım çok kimseye anlatamıyorum çok dua ediyorum her şey yoluna girsin diye inandım, istedim, kalbim çok temiz kötülük zerre yok ama kalbime göre hayatım yok anne baba ayrı sıkıntı, aşk sıkıntı, sağlık sıkıntı, yaşadığım zorbalıklar neden oldu sigara içmeme yoksa nefret ederim kokusundan falan
İyi bir sevgili bul evlen
Aşkta da şansım yok ki, platonik sevdiğim adam başkasını seviyor beni basit kızlarla aynı kefeye koydu onun sevdiği kız o kızlardan, eski sevgilimde hastalığım yüzünden beni doğum günümde terk etti iyi adam beni bulur mu ki? Bazen Allahın beni sevmediğini düşünüyorum. 😔
Yapacak bişey yok.
Haklısın zaten bu dünya bana fazla, yorumun için teşekkür ederim. her şey gönlünce olsun.
Dikkat et kendine kuzum.
Sende kardeşim Allah razı olsun. 🙏🏻
Icme cınım ciğerlerine yazık!
Öyle de yaşadıklarımı yazsam sigara içmeme hak verirsin. Anne baba ayrı stes problem hep baş gösteriyor, gördüğüm zorbalıklar ve bana kattığı kötü olaylar, karşılık görmediğim aşk, iyiliğimin karşılığını alamamam hep kötü şeylerin beni bulması, sağlık sorunum... say say bitmez inan bana. Söyle bana sigara içmiyim de napıyım?
Benimde hemen hemen öyle ama içmiyorum
Zamanında çok dua ediyordum inanıyordum ama olmayınca 21 Ekimde başladım sigara içmeye, en iyi arkadaşım yok, kardeşim çevre edindi, annem çalışıyor, psikologlar bana iyi gelmiyor, ayetel kürsi çok okuyordum inanarak, isteyerek ama olmayınca sigaraya sarıldım. Her şeyi içime atınca olmuyor.
Sabret kimsenin ailesi ile arası iyi değil. Belki bu sana imtihandır
4 yaşıma kadar mı peki? Şu an 23 yaşımdayım...
Nereye kadar bilemeyiz ALLAH bilir. Ama benimde ailemle aram iyi değil. Hele de babamla içimi dökmek istemiyorum.
Baba yok neredeyse anne de işe gidiyor titiz, temizlik hastası pimpirikli bana ve kardeşime tuhaf davranıyor soğuma noktasına geliyorum üstüme çok düşüyor bunlar beni harbi sıkıyor.
😥😕 ne diyebilirim ki ALLAH yardımcın olsun
Amin dua et de kalbimi hak edecek bir adam beni bulsun, evleneyim kurtulayım valla.. bu arada canım hiç sigara çekmiyor sanırım bağımlısı olmadım okulda da içmek istemiyorum evde de içemiyorum anca tekken içiyorum ama zerre ihtiyaç, his yok.
Herşeyin hayırlısı kardeşim. Ederim insanlık ölmedi bende.
Amin Allah razı olsun senden InsAllah hak ettiğin hayatı yaşarsın. Ben yaşayamadım bari sen yaşa sonra sarılma sigaralara... çok teşekkür ederim yorumun için hayırlı akşamlar. Ne güzel insanlığı unutmaman, hiçe saymaman.. çok güzel bir şey bu takdire şayansın.
Amin. InşAllah kardeşim 🙏😔🌼
InsAllah kardeşim sağ olasın. 🙏🏻
4 günde ne bağımlılığı kardeşim gdgdd
Ne zaman bağımlı olunur ki?
Alışma sürecindesin
Canim hic sigara istemiyor yoklugunu hissetmiyorum, bugun uye oldugum kulubun duzenledigi tanisma kahvaltisina gittim, sigara icenler oldu ben icmedim canim istemedi, yalnizken iciyorum sadece ama detayda yazdigim gibi ictim su zamana kadar.
Şu an değilsin
Teşekkür ederim, umarım bırakırım annem sigara kokusunu almasın diye 5 pastil yedim, deodorantı boşalttım kremi elime defalarca sürdüm çile çekiyorum ama yaşadıklarımın yanında tatlı geliyor bana
Içmeni tavsiye etmem
Belli ki zor dönemlerden geçiyorsun
Bu zor dönemlerin üstüne birde sağlığından olma:)
Fazlasıyla zor hemde bana ağır geliyor teselliyi bu kağıt dolusu tütünde buluyorum sağlık sorunumda var ve sigara yüzünden nüksetti bugun 7 dal içtim sadece devamı gelsin istemiyorum ama dediğim gibi sıkıntılarım beni bırakmıyor. Dua istedim ediyorum da bakalım bırakacak mıyım?
Şöyle anlatayım ben sana
2 yıldır sigara kullanıyorum
Bırakmayı denedim ve bıraktim
Aradan bir ay geçti hala canım sigara istiyordu
Sonra anladım ki ben bir bağımlı olmuşum
On yıl bile geçse geri dönüşü olmayan bir yol
Sende yolun başındayken vaz geç sigardan sana huzur yerine daha çok bela getirir
Hem bak saglik sorunların da varmış hiç iyi olmaz senin için
Farkı şeyler bul
Her gününü son gününmüş gibi yaşa mutlu gözükmeye çalışma gerçekten mutlu ol
Hepimiz zor zamanlardan geçiyor buna şüphe yok
Ama yaşamak zorundayız pes edersek yere düşeriz ve kalkması daha da zor olur
Ya InsAllah sigarayı bırakırsın içince rahatlıyorum ama kokusu iğrenç yemediğim pastil sıkmadığım parfüm sürmediğim krem kalmadı tam bir çile ama yaşadığım sorunların yanında tatlı geliyor bana inan... Sağlık sorunum var evet tedavisini de görüyorum düzenli olarak ama sorunlara karşı vurdumduymaz olamıyorum bende güç kalmadı düştüm sarıldım sigaraya ki ben sigaradan tiksinen bir insanım kendim içmeye başladım hala tiksiniyorum. Kendime kurs bakıyorum ileriki mesleğim için, birkaç gün sonra spora devam edeceğim ders falan çalışırım daha bilmiyorum ne yapacağımı. Kardeşim ne olur bana dua et hayatıma öyle birisi girsin ki evleneyim cidden yaşadıklarıma değen birisi olsun. Yorumun için sağ ol Rabbim gönlüne göre versin. Sende InsAllah sıkıntılarından kurtulursun, her günüm son günümmüş gibi yaşıyordum ta ki sigara kullanana kadar... bu saatten sonra öyle yaşamaya devam diyelim. 😔😔
Ne demek kardeşim senin gibi çevresine duyarlı insanlar gördükçe yardım etmeye çalışıyorum
Umarım senin değerini bilecek bir insan hayatına girer sana dua edeceğim
Spora başla tabi yıkılan hayatı tekrar kazanmaya çalışmak çok güçlü bir karakter olduğunu gösterir
Cevapladığın için ve bana dua edeceğin için sonsuz sevgilerle
Keninde iyi bak..
Allah razı olsun kardeşim, InsAllah güzel insanlar bizi bulur yeter bu çektiklerimiz valla yıldım, spora devam edersem belki sigarayı bırakırım içmeye fırsat kalmaz InsAllah gücümüzü kazanırız pek bir umudum yok ama Allah büyüktür ya valla... 😔 dualarım her zaman seninle, sende kendine iyi bak. 🙏🏻