Vakalar artıyor, önlem almamız gerekiyor.
Bence böyle iyiyiz, mevcut önlemler yeterli.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Önlem alınması lazım da ücretli izin yaptırıyor devlet Rusya, Avrupa'da hem çalışana hem iş sahibine destek veriyor. Biz de kapatılacak deniliyor. İş yeri kapanan kirasını nasıl ödesin çalışan adam para alamıyor. Onlar ücretli izne çıkarır bizimkiler bir sene ücretsiz izne çıkarabilirsin diyor iş verene, peki bu çalışan 1 sene boyunca ne yiyecek? kovamazsın ama ücretsiz izne çıkarabilirsin bu zihniyetle kapanırsak iç savaş çıkar.
Vakaların artmasına izin veriyorlar toplumsal bağışıklık bu şekilde olur diye düşünüyorlar
aralık ocak ayında belki oda kısa süreli bir kapanma olabilir..
önce havaalanlarına giriş çıkışlarda bir test yaptırsınlar
gelen geçen hanına döndü ülke
elini kolunu sallaya sallaya giriyor herkes
ne test yapılıyor ne bişey
sonra da vakalar arttı hadi karantinaya
ama ülkeyi koronaya boğan turistler dışarıda
Cevap
37Cevap
Bizim halkımız ücretlide olsa yine kullanır izin
Zaten öncedende kısıtlama varkende ceza yiyenler oldukç fazlaydı açıklamaları ise şu
Parasıyla değilmi öderim yine çıkarım dışarı böyle düşünenler oldukça değişen pek bişey olmaz
Yapılmaması taraftariyim. 10 gün bitince düzen yine aynı oluyor. Insanlarda sorun var. Her ne kadar hükümeti sevmesem de vatandaş da umursamıyor. En azından esnaf ekmeğinden olmasın.
Türk insanı, Erdoğan rejimi şu an Mafya. Hayatta kalmışsın, ölmüşsün umrunda değilsiniz hiçbirinin. Ne önleminden bahsediyorsun?
Ya ne önemli ya yeter artık anlayın BU ÜLKENİN İNSANLARI ANLAYIŞLI OLMADIKTAN SONRA BİTMİYCEK BU İLLET !!
Kapanmasını mi istiyon yani
Hayır asla önce insanlar düzelmeli
İnsanlar ne yapıyor
o olay çokta öyle değil. çoğu yer çalışmaya devam edecek. sadece günlük insan trafiği olan yerler kapalı. benim firmamın şantiyesinde binlerce insan var ama çalışmaya devam edecek mesela..
Bizler unutulalı çok oldu. Ejder meyveli içecek tüketenlerde genelde bu tip unutkanlıklar olabiliyor.
1 Dolar = 71 Rus Rubel
Rusya'da Dolar niye cikti diyen, ekonomi niye kötü diyen Türkler yok, yapabilirler.
Bu haberin dogruluk kaynaginida sunabilirmisin? 10 Gün ücretli tatil tüm rusya demek, ekonomik iflas demek.
h ttps://www. ntv. com. tr/dunya/son-dakika-haberi-rusyadan-1-hafta-covid-19-izni, G8-eOQdgNUCp7dKMhBQs_g şurada gördüm ben soran cevap vermemiş daha ben yazayım
@merdümgiriz Anladim burada bir yanlis anlasilma var, ücretli izinden bahsediyor, yani zorunlu iznini kullandiriyor., 25 günlük ücretli iznine 10 gün daha ücretli izin eklenmiyor.
Birde ölüm sayisi günde 1000 Kisiyi gecmis, Türkiye'de 200 civari, 5 kati fazla
Türkiye ekonomik olarak tamamen batmış durumda, yakında fakir halk, zenginleri yağmaya bile kalkışabilir çünkü zengin-fakir farkı kat kat artarken, fakir giderek açlığa mahkum oluyor, aç insanın kaybedicek hiç bişeyi yoktur
Evet Türkiye de vakalar artmaya başladı ciddi derece de önlem alınması gerekiliyor acilen
Bizimkiler her yeri kapatın ücret falan yok diyebilir
Alınmalı , yoksa daha çok ölümler devam edecek kimse dikkat etmiyor.
Yok biz böyle iyiyiz izin mizim istemiyoruz artık yeter
Bizim ülke yapsa batarız. Gerçi battı balık yan gider
fakirlerin tatil yapmaya hakkı yoktur ekonomi takip et
Tek bildiğim ruhlar cok cirkin ve itici (alakaya maydanoz )
Ekonomi uçurumdan aşağıya giderken önlem falan zor iş.
Önlem almamız gerekiyor.
Ama benim öyle bir beklentim yok.
Yani devletten böyle bir beklentim yok Devletten.
Bizde bir bok yapamazlar burası Türkiye anlayın artık.
Bu gözler kovidi yalanlayanı da maskenin otizm yaptığına inananı da gördüğü için artık şaşırmıyorum
Güzel uygulama aslında 10 gün bende dinlenmiş olacağım... Eşimin yanında olurum tatil gibi
Bizde olmaz sanmıyorum. Aşının işe yaramadığı gibi bir şeyi söylemiş olurlar izin çıkarsa.
Bide ücretsiz var işte ülke farkı kapanmaz daha bizde bişey her şey yolunda A haber 😂😂
Cok beklersin bizde calismak zorundasin dövled bakmaz
Önlem almamız şart ama bir kapatma daha gelirse Türkiye iflasa gider
adamlar ücretli izne yolluyor bizde olsa iban dağıtırlar millete :D :D
ekonomik güç ile ilgili..
bizde olmaz öyle şeyler..
Kapanınca işten atıyorlar. Buna da ücretsiz izin mi ne diyorlar.
Öğlede ölecez böylede ya fakirlikten ya hastalıktan
Korona bahane herkes tatil yapmak istiyo yemesinler beni
önlem almıyor ki insanlar. ölen ölsün korununca hiçbir şey olmuyor.
Bizde durum tam tersi, iktidar milletten para dileniyor IBAN numarası istiyor ama sorarsalar aya gideceğiz ekonomi güzel açlık yoksulluk işsizlik yok Almanya Fransa bizi kıskanıyor 😀
Gerçi devletin önlem alacak bir ekonomik gücü de yok
Bizde istedikleri kadar önlem alınsın bizim halkımız bilinçsiz uymaz yani.
Yani önlem almalıyız bu şekilde. Ama bizde izni ücretsiz yaparlar. Kararsızım
Fahrettin dedi zaten artık var böyle giderse kapanmalari yaparız diye
Bize para değil iban veriyorlar.
Bizimkiler bizi soyuyor birde zam üstüne zam
Ülke bir kapanmayı daha kaldıramaz
Bşze devlet hem eve kapatıp hem de üste para alır
Hep beraber yatalım...
Biz de ücretsiz izine çıkarılırlar.
Millet aç nasıl olacak
Mevcut önlemler yeterli
Önem alınması gerekiyor
Adamlar, da ekonkmi var